Знаете ли кого видях? - тема 23

• 107 935
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
Снощи на откриването на обновената "Плейхаус" Борис Солтарийски,Цветелина Грахич,Таня Боева,Краси Кочев,Кирил Чалъков,Христо Сираков и дама(копие на Ирен),Ингрид и Велина от Мис БГ,Орлин Павлов,Елен Колева,Азис,Биляна Йотовска с балета си.

# 661
Денди - излизаше от подлеза на Сердика с кученцето си и се запъти към 'Витошка'.

И вчера - Милица Гладнишка, която е страхотна на живо между другото Simple Smile Нея видях в един супермаркет.

# 662
Митко Павлов, тичаше в парка, много слаб

# 663
Андрей от Острова на изкушението - увяхнал, с мазна коса, на разходка с едно видимо по - младо от него момиче 

# 664
  • София
Лиляна от БигБрадър в The Mall,  явно чакаше някой, който закъснява.
Това беше преди 2-3 дни

# 665
Вики от Мастило - невзрачна, не бих я забелязала, ако едно дете до мен не я молеше да се снима с нея.
Соломон Паси ръбаше варена царевица по улицата Mr. Green

# 666
Кремена Халваджиян в супермаркета на един от моловете.

# 667
Редовни клиенти на Пикадили в мола на Стамболийски са Етиен Леви,Владо Карамански и Ненчо Илчев.По рядко там могат да се срещнат и Цецка Цачева,Юксел Къдриев и Мария Илиева.Кирил Ефремов пък може да видите в ж.к.Фондови жилища.В ЦУМ срещнах Тони Минасян и Валерия Велева.Ути Бъчваров видях на откриване на столичен супермаркет,какти и Краси Радков и Виктор Калев.

# 668
Лиляна от БигБрадър в The Mall,  явно чакаше някой, който закъснява.
Това беше преди 2-3 дни

Как изглежда Лиляна ? Толкова я харесвах в първия Big Brother, приличаше ми на котка, после нещо се орезили , но би ми било интересно да я видя на живо.

# 669
През уикенда видях Петър Корумбашев и фамилия,пазаруваха в детския сектор на Зара.Камерата го обича  Crazy

# 670
Руслан Мъйнов преди няколко дни. Дребен, с раница на гърба, в лице младолик, но в тялото ми напомня чичка. Crazy Може би заради дрехите. Иначе слаб. Не чак слаботелесен, нормално телосложение.

# 671
През уикенда видях Петър Корумбашев и фамилия,пазаруваха в детския сектор на Зара.Камерата го обича  Crazy
На мен на живо много по ми харесва Simple Smile

# 672
  • София
Лиляна от БигБрадър в The Mall,  явно чакаше някой, който закъснява.
Това беше преди 2-3 дни

Как изглежда Лиляна ? Толкова я харесвах в първия Big Brother, приличаше ми на котка, после нещо се орезили , но би ми било интересно да я видя на живо.
Според мен не е особено забележима, тя си беше ежедневно облечена де, не се беше "наконртила".
Нормално изглеждаше, не ми е направила нито положително, нито отицателно впечатление с нещо.
Обаче какъв отговор ти дадох Laughing

Днес Ларсен Туре(футболист на Левски) в Парадайз.

# 673
  • София
През уикенда проф. Чирков в Неро, Патрашкова със Златка в МОЛ Парадайз.

# 674
  • София
Дъщерята на Стоянка Мутафова - Муки в Дон Домат Лозенец.
Дремеше си кротко на масата, видя познат на тротоара пред заведението. Веднага скокна да го муфти да я почерпел вътре.
Направо ми е жал за майката, как може да отгледа такова чудо. На тия години  да се трепе да играе, да пътува по нощите. А дъщерята да яде на готово.

Общи условия

Активация на акаунт