Знаете ли кого видях? - тема 23

• 107 934
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
В  неделя - Койна Русева. Преди колелото на "Четвърти километър" направи обратен завой, за да паркира по далече от навалицата около "Арена".С бял джип  ауди и няколко деца в него, явно отиваха на 'Цирк дьо Солей"

Видях и една говорителка от телевизията, нарочно няма да пиша коя, за де не я изтипосат по любимите ни слънчеви вестници. Мъжа и се държа толкова грозно , отвратително и заядливо , че се чудя жената как запази усмивката си цяла вечер. В ресторант, няколко пъти излизаха навън да му прави по дискретни забележки, опс... уж да пушат.

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 09:12 от pepa georgieva

# 676
 Ирина Папазова -миналата седмица на една детска площадка в Лозенец-играеше си със сина си. Много стилно,елегантно,но и неподходящо за мястото  облечена. Simple Smile

# 677
  • ВАРНА
Днес във фитнеса до мен на  пътеката Митьо Очите.Страхотен мъжкар Simple Smile

# 678
  • ГО
Към 18 часа тази вечер Азис влезе в един хотел във Велико Търново.
Видя ми се пристегнат много в ханша, дънките все едно много му стискаха Simple Smile

# 679
Лиляна от БигБрадър в The Mall,  явно чакаше някой, който закъснява.
Това беше преди 2-3 дни

Как изглежда Лиляна ? Толкова я харесвах в първия Big Brother, приличаше ми на котка, после нещо се орезили , но би ми било интересно да я видя на живо.
Според мен не е особено забележима, тя си беше ежедневно облечена де, не се беше "наконртила".
Нормално изглеждаше, не ми е направила нито положително, нито отицателно впечатление с нещо.

Дребна, закръглена,не много по-различна от това, което сме виждали на екран Simple Smile (и аз я засякох наскоро, но в друг мол)

# 680
Дъщерята на Стоянка Мутафова - Муки в Дон Домат Лозенец.
Дремеше си кротко на масата, видя познат на тротоара пред заведението. Веднага скокна да го муфти да я почерпел вътре.
Направо ми е жал за майката, как може да отгледа такова чудо. На тия години  да се трепе да играе, да пътува по нощите. А дъщерята да яде на готово.

И аз я виждах преди около месец на пазара в Младост 1, дори ме заговори , много мила жена ми се видя

# 681
Аз пък видях пред НАТФИЗ Радина Кърджилова. Това момиче хептен на нищо не прилича вече. Едва мъкнеше една торба с покупки от Билла.
На бул. Витоша пък видях дегизирана с качулка Есил Дюран... и тя на нищо е заприличала...
Редовно срещам по Раковска Нети - винаги нахилена до ушите  Crazy

# 682
  • Sofia
  Тоя не е ли в пандиза

# 683
Днес в софийски мол - Рафи. Много нисичък, аз съм 1.65,а той по - нисък и от мен Grinning
Също и Ивелин Найденов

# 684
  • София
Днес в софийски мол - Рафи. Много нисичък, аз съм 1.65,а той по - нисък и от мен Grinning

И аз Grinning
Много често го виждам във въпросния мол Wink

# 685
  Тоя не е ли в пандиза

Как в пандиза? Кой ще му се възхщава там?

# 686
Сигурно е бил в градски отпуск. Той цялото си наказание в градски отпуск го изкара.

# 687
Митьо Очите излезе от затвора още през февруари.

# 688
  • софия
За съжаление.

# 689
  • софия
За съжаление.
Оооо, ти пък. Недей така. Не знаеш какъв
Sick Sick Sick

Общи условия

Активация на акаунт