Знаете ли кого видях? - тема 23

• 107 928
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
Милата Тоцинка при Гала,отдаван не е била да ни разкаже за себе си.

# 691
 Joy Със смешно ансамбълче.

# 692
  • Sofia
Днес във фитнеса до мен на  пътеката Митьо Очите.Страхотен мъжкар Simple Smile
С този поглед ли те плени http://-spam093-/wp-content/uploads/mitio4.jpg

# 693
Не мога да разбера вашата злоба,като не ви харесва човекът,си трайте,кой с какво я е запленил си е нейна работа,злобарки!

# 694
  • Бургас
То това не е злоба,а учудване и възмущение.
Тоя колко майки е разплакал,прилича на настъпана жаба в лицето,даже не е лошо момче,а обикновен главорез. Sick
Обаче си права,живеем в свободна страна и всеки е свободен да говори каквито си глупости иска.

# 695
Дори и като оставим на страна репутацията на Митьо Очите, ми е интересно кое му е страхотното на трикрилен гардероб с татуировки и поглед на теле. newsm78

# 696
Снощи се разминах с Икебаната, който вървеше сам по улицата и си пееше. А миналата седмица в един и същи ден, но на различни места Преслава и Радина Кърджилова. И двете са стряскащо слаби!

# 697
  • Бургас
В края на август-Митко Павлов.Бяхме в един хотел в Триград.Той беше с приятел и две много красиви и мили дами.

# 698
  • софия
Не мога да разбера вашата злоба,като не ви харесва човекът,си трайте,кой с какво я е запленил си е нейна работа,злобарки!
За да съм злобна докрай и без никакво извинение ти пожелавам челно да се сблъскаш с мъжкарството на подобно теле с празен поглед и 2 пръста чело!
И с риск да ме баннат: Аман от малоумни парцалеси!

За първи път, от както съм във форума си позволявам подобен тон, но всяко нещо има граници.

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 21:44 от zvanche

# 699
Не съм казала,че го харесвам,просто не мисля,че нещо ще се промени като плюете..това,че си е мутра,си е факт,но в тая тема рядко виждам някой да каже нещо положително..

# 700
Нормален човек да се изкаже положително за детеубиец - аре нема нужда!
Познавам го лично - изключително арогантен, нахален, нагъл.

# 701
  • софия
Не съм казала,че го харесвам,просто не мисля,че нещо ще се промени като плюете..това,че си е мутра,си е факт,но в тая тема рядко виждам някой да каже нещо положително..
Интересна интерпретация на нещата: къде е плюенето,  казвайки истината? Айде, нЕма нужда да говориш по принцип, давайки конкретен пример!

# 702
  • софия
Интересна интерпретация на нещата: къде е плюенето,  казвайки истината? Айде, нЕма нужда да говориш по принцип, давайки конкретен пример!
В конкретния случай за Митьо,всеки който каже нещо положително....не е наред с главата.

# 703
  • софия
В конкретния случай за Митьо,всеки който каже нещо положително....не е наред с главата.
И ти си от плюещите завистнички. Злобарка Mr. Green

# 704
  • софия
И ти си от плюещите завистнички. Злобарка Mr. Green
Grinning

Общи условия

Активация на акаунт