Знаете ли кого видях? - тема 23

• 107 910
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Смятам, че мацката, която " похвали" пищова го е написала с ирония. Верно що така се нахвърляте, като не ви хареса нещо не знам. Нещо някои са се поизнервили. Ама гледайте на нещата по- отгоре, моля ви  Laughing Кви са тия подскачания  Laughing

По темата: Иван Манчев. Никаква разлика с " черешковия" му образ. Засмян, бъбрив.

# 706
  • Ланкър, планините Овнерог
abet, доколкото видях, става дума за "очите", не за "пищова"  Peace.

# 707
  • София
abet, доколкото видях, става дума за "очите", не за "пищова"  Peace.

Малеееееее, моля за извинение, че съм ги объркала. Аз между другото се зачудих какви са тия майки дето е разплакал, щото ми се вижда безобиден, а то моя била грешката  Embarassed

Ама то мнението ми пак си остава де. Да не рипаме толкова  Laughing

Гита, благодаря  Peace

# 708
  В киното на Paradise center- Памбос и жена му ( много готини и усмихнати ) и Чавдар Костов ( баскетболист от нациоалния отбор Simple Smile )- с приятели.

# 709
Хаха, Пищова може да ме разплаче само от смях с безобидните си измишльотини Crazy А "Очите" - Shocked , предизвикват единствено отвращение и потрес   Sick

# 710
Вчера Петко и Яна на летището, на пристигащи , с полет от Виена.
 Четох някъде , че били в Дубай на шопинг.

# 711
  • Бургас
Как  изглежда Яна на живо?
На ТВ не ми харесва.Може да не излиза добре на камера.

# 712
Ми аз си цъках нещо на телефона, не внимавах много  Embarassed, изпуснала съм ги  като минаваха през мен.
Видях ги като се отдалечаваха, показаха ми ги, бяха облечени с удобни дрехи, като за път. Чакаше ги нещо като ван, сигурно да побере покупките  Simple Smile.
Иначе съм ги гледала на "Денсинг старс" два пъти, много добре изглеждат и двамата.

# 713
  • София
Васил Петров с някаква дама (по-висока от него) вчера на Хийтроу. Единственият му багаж беше сак за костюми, много хубав - естествена кожа. Явно идваше на участие.
Очевидно е, че си боядисва косата.

# 714
Емил Кошлуков ,на кафе с приятели  в едно кафенце на Ангел Кънчев вчера.
 И г-н Андреев от Шоуто на Слави,караше колело по Витошка. Simple Smile Много сладко хлапе Simple Smile

# 715
  • София
Лили Игнатова на Графа, говореше по телефона, гледайки обувки. Много симпатична.

# 716
  • София

Яна на живо е много по-нежна, слаба и фина, отколкото на екран, по мое мнение. Аз винаги съм смятала, че има нещо несъразмерно в нея - сякаш главата й ми се виждаше голяма , нещо такова, но последно я гледах на живо в Денсинг старс и беше страхотна. Не зная сега с бременността как е, по снимки ми се вижда попроменена....

# 717
Ама тя бременна ли е?

# 718
  • Бургас
Явно неизлиза добре пред камерата.По ТВ винаги ми е била една едричка и груба.

# 719
  • София
Да, мисля че не е фотогенична.

Общи условия

Активация на акаунт