Гледане на новородено от всички :)

• 18 781
  • 260
  •   1
Отговори
# 75
Пубертетът наистина е друго нещо. Моя приятелка е учителка и има доста проблеми с такива деца. Бабите не се справят като родители.

# 76
  • София
Голямо сте шоу, честно! Joy

Между другото, помня, че в една друга тема Лизет твърдеше, че си е отгледала децата сам-сама, без лигавщини!

# 77
Параход извинявай но в случая май не четеш..
Другата тема не съм я чела.Но си мисля че тук никъде не видях да се говори за 6 месеца.  В тази аз лично писах по причината че много си падам по разкази от типа..Иванчо каза на Драганка..че Маянчо бил зле..та...вие какво мислите.
Лично аз определям поведението като депресия..изпитана лично от мен на собствен гръб. Майка която се грижи нонстоп за детето без да го даде на друг за минута. И съм люляла и съм пяла, и на ръце съм го приспивала и нон стоп съм го носила. Психопатия е мисълта че тази всеотдайност е най-доброто за детето ти. И никой не казва да се случва ежедневно с дискотеки и барове. Но това да се изкъпеш като хората докато баба дондурка внуче или да излезеш за 3 часа с мъжа си не е престъпление...напротив..малко те раздрусва да излезеш от транса. И дава по ясна представа какво се случва с психиката ти. И сега пак от позицията на времето, като видя майка с анцунг и израснали корени на главата...тикаща нервно количка с ревящо бебе ми иде да и предложа да го погледам няколко часа за да се пробва да излезе от това състояние малко по- рано.

# 78
  • София
Параход извинявай но в случая май не четеш..
Другата тема не съм я чела.Но си мисля че тук никъде не видях да се говори за 6 месеца.  В тази аз лично писах по причината че много си падам по разкази от типа..Иванчо каза на Драганка..че Маянчо бил зле..та...вие какво мислите.
Лично аз определям поведението като депресия..изпитана лично от мен на собствен гръб. Майка която се грижи нонстоп за детето без да го даде на друг за минута. И съм люляла и съм пяла, и на ръце съм го приспивала и нон стоп съм го носила. Психопатия е мисълта че тази всеотдайност е най-доброто за детето ти. И никой не казва да се случва ежедневно с дискотеки и барове. Но това да се изкъпеш като хората докато баба дондурка внуче или да излезеш за 3 часа с мъжа си не е престъпление...напротив..малко те раздрусва да излезеш от транса. И дава по ясна представа какво се случва с психиката ти. И сега пак от позицията на времето, като видя майка с анцунг и израснали корени на главата...тикаща нервно количка с ревящо бебе ми иде да и предложа да го погледам няколко часа за да се пробва да излезе от това състояние малко по- рано.

Не смятам че съм в депресия, а още по-малко  че съм психопат  Shocked Олеле Боже! Няма да дам детето ми да го гледа бабата за да ида да се забавлявам просто защото то е много малко! Защото я кърмя и защото когато й давам пюре яде само от мен или от баща си. Пробва веднъж бабата да я нахрани не иска. И никога, ама никога не съм тикала нервно количката с ревящо бебе  Rolling Eyes Просто не я оставям да реве. И се къпя като хората и се гримирам като хората, даже онзи ден успях да влезна в дрехите си от преди забременяването  newsm44 Ще кажа за Нти път, че за мен е удоволствие да се грижа за детето си точно по този начин. Ако за теб, Hope for Two, съм психопат или в депресия, предлагам ти да се запознаем и да ме видиш в действие. Simple Smile Ще си промениш мнението  Peace

# 79
Хоуп,
кой ти чете - всички чукчи тука са писатели, не читатели...
Къде е станало дума за "недаване за минута"? Аз защитавах съвсем различна позиция - казах, че му е по-добре в човешки ръце, не в шезлонг. Никъде не съм подчертала "ръцете да са на майката, задължително"! Всеки ден между 18 и 7 сутринта (примерно) това може да са ръцете на бащата. Или на братята и сестрите. Или на баба, която идва веднъж седмично.

И другото сега, за депресията. Да ходиш с развлечен анцуг и несресана коса може и да са симптоми на депресия - а най-вероятно са симптоми на небрежност. Да си всеотдаен - не е. (Пример:) Изобщо не съм депресивна натура, но пък животът ми е разпределен между "страсти": на всяко ново нещо, което ме вълнува или класирам като най-важно, се отдавам като за последно. Може да е дете, работа, мъж, хоби, каквото и да е. Социалният ми живот не страда особено от това, но спира да има приоритет в момента на концентрация. И да, гледането на дете не е най-приятната и удовлетворителната сред тия страсти. Ерго - казаното по-горе.

Sugar baby мисля, че неразумно я нападате. Тя има твърде малко опит като майка и във форума, а нищо чудно и житейски опит. Но не ми прилича на депресирана. Няма нужда да я изядете с парцалите, само защото е подвластна на емоция и хормони.

# 80
  • София
И едно е да оставиш едно бебе на ЕДНА баба, за да поизлезеш малко.
Лошо няма.
Друго е сто говеда да ти се мотат вкъщи и да дават акъли!

# 81
защото когато й давам пюре яде само от мен или от баща си. Пробва веднъж бабата да я нахрани не иска.

Това е част от клиничната картина.

# 82
Трещерица,
психиатър ли си, или психотерапевт? Каква е квалификацията ти да раздаваш такива присъди на хора, които познаваш отпреди 5 реда?

# 83
 Няма да дам детето ми да го гледа бабата за да ида да се забавлявам просто защото то е много малко! - Не не е малко ти така си мислиш.
 Защото я кърмя - И ако кърмиш до 3 все у вас ще си седиш.
 защото когато й давам пюре яде само от мен или от баща си. Пробва веднъж бабата да я нахрани не иска.- А втория път какво стана?
предлагам ти да се запознаем и да ме видиш в действие - Нямам нужда от запознанство...когато бях на твоя хал майките с по-големи деца ми говореха небивалици...е и аз стигнах до там.
Гледай си детето както ти харесва..депресията ще мине Peace
L'Agent - права си. Но на приятелката на авторката на темата Sick ако така и е добре кои сме ние да се чидим и маем как може така да живее. Ако едната баба готви а другата глади....ей размечтах се Simple Smile

# 84
  • София
 Laughing  Joy  hahaha Искрено се забавлявам!
Параход,  Hug (Между другото давала си ми безценни съвети за кърменето, благодаря!  Hug )
Няма да дам детето ми да го гледа бабата за да ида да се забавлявам просто защото то е много малко! - Не не е малко ти така си мислиш.
 Защото я кърмя - И ако кърмиш до 3 все у вас ще си седиш.
 защото когато й давам пюре яде само от мен или от баща си. Пробва веднъж бабата да я нахрани не иска.- А втория път какво стана?
предлагам ти да се запознаем и да ме видиш в действие - Нямам нужда от запознанство...когато бях на твоя хал майките с по-големи деца ми говореха небивалици...е и аз стигнах до там.
Гледай си детето както ти харесва..депресията ще мине Peace
L'Agent - права си. Но на приятелката на авторката на темата Sick ако така и е добре кои сме ние да се чидим и маем как може така да живее. Ако едната баба готви а другата глади....ей размечтах се Simple Smile
Аз не ти казах че смятам да я кърмя до абитуриентския й бал, даже може да си цокне преди да тръгне за бала Wink И не, не си седя постоянно у нас, защото не ме е срам да кърмя навън  Peace
Вторият път бабите си заминаха - дойдоха за няколко дни да си видят внучето и за моят РД. Едната баба е в Пловдив другата е в Благоевград.
Аз и готвя и гладя и чистя и пера и простирам Simple Smile
И го правя с много любов и не ми тежи Simple Smile И да, гледам си детето както си искам. Не знам как да кача снимка да ме видите, пък след това ми кажете дали съм депресирана  Rolling Eyes

# 85
  • София
защото когато й давам пюре яде само от мен или от баща си. Пробва веднъж бабата да я нахрани не иска.

Това е част от клиничната картина.
Докторе, а какво лечение ще ми препоръчате?

# 86
Защо нападате така sugar baby ? Аз пък съм на мнение, че детето (в частност бебето) има най-голяма нужда от майка си. Това, че на нея не й се излиза и й харесва да си стои вкъщи с бебето, не е лошо. Ако желае да излезе и го даде на бабата, няма проблеми, но само, ако иска така....
Обвинихте я в прекалено покровителстване, в депресия и какво ли не....
Аз пък смятам, че няма лошо или извратено в това, да искаш да си с детето си, особено като е малко.
И все пак всеки има право на мнение как да гледа децата си. Но не е добре, когато се опитвате да наложите своите възгледи за живота и да нападате хората, защото мислят по различен начин.

# 87
  • Fort Worth, TX
Цитат
Благодарим- за мен   обстановката около младата  ти  приятелка   е  налудничаво- садо-мазо   обстановка.
Предай  й искреното  ми  съчувствие.
Цитирам, за да не се повтарям.И аз си помислих, че са мазохисти .В такъв малък апартамент толкова хора. ooooh! ooooh!Никой не се е застоявал при нас за повече от няколко часа.

# 88
  • София
това с разрошената коса и анцуга е по-скоро признак на стрес, породен от недоспиване и разбиването на целия стереотип на майката. Особено ако няма кой за два часа да я отмени, поне да легне да се наспи. Липсата на сън и нередовният такъв е най-голямото мъчение за всяко човешко същество, направо може да те побърка. Не депресия, ами не знам какво му иде на човек да направи! Знаете ли, че има случаи, в които майката може да причини  много лоши увреди на детето, дори да го затрие, защото "просто исках да спре да реве и да се наспя поне една нощ"? Та, една коса и един анцуг са последна грижа.

# 89
Защо нападате така sugar baby ?

Не я нападаме, просто и ний сме били там. Тя сега е още в еуфоричната фаза, по нататък нещата ще си дойдат на мястото, и ще стане ясно, че и друг може да нахрани детето Laughing
 Щом и е приятно, няма проблем. Просто човек се изтощава незабелязано от тая... приятност.

Общи условия

Активация на акаунт