Гледане на новородено от всички :)

• 18 714
  • 260
  •   1
Отговори
# 255
винаги са ми били жалки жените, които считат, че света се върти около тяхното дете и то е Детето с главна буква.
Като нахраниш едно пеленаче в 10 - близко е до акъла, че до към 12 не би трябвало да огладнее и съответно да си разпределиш времето така, щото към 12 да си на подходящото място за кърмене.
Тук не включвам инцидентни случки като тази с влака до Горна Баня.

# 256
Не е по темата, но да споделя  Simple Smile

Аз лично никога не съм кърмила публично, някак не ми е било комфортно.  Мои приятелки кърмиха  по паркове и градинки дискретно пелена, слинг шал и т.н  Веднъж обаче бяхме с наши приятели на заведение и госпожата с бебе, както си ядяхме сача, извади гърдата и взе да си храни бебето ooooh! някак хич ама хич не го приех нормално. Имаше свободни близки маси, можеше да се отдалечи или да се извърне с гръб към нас, варианти много, но да пльоснеш една... на масата докато хората се хранят е направо ужасно.

# 257
  • София
Лайната са си лайна, обаче....и не съм мислила никога, че само защото са на децата ми, са невероятни-като гледка и мирис. особено за околните, мАни ме мене.

Тогава щом за теб гледката на сменяща памперс майка е отвратително гнусна, тогава какво ще кажеш за майките, които изхождат децата си където им свари - по градинки, детски площадки, дървета? Щото като ти се присвие и викне мамо, пиш! май нямаш друг избор! И не се опитвай да ми казваш че това не си го правила. Не ти вярвам!  Naughty
Гадно е...това са майките на шофьорите, които пикаят на булеварда без никакъв срам. Всеки ден виждаме по един със съседите. А една баба и изходи внучката си по средата на училищния двор. Мърла...наоколо е пълно със заведения. А колкото до гърдите...някои си мислят, че като родят и околните ослепяват и започват с речите как служат само за хранене. Да бе...цяла индустрия има за женската гръд и да си я навираш в очите на другите не е приятно. Гърдите са част от сексуалната привлекателност на жената...ако бяха само за ядене, нямаше да ги има в останалата част от живота ни.

Последна редакция: ср, 10 апр 2013, 17:18 от Little Evil

# 258
  • София
винаги са ми били жалки жените, които считат, че света се върти около тяхното дете и то е Детето с главна буква.
Като нахраниш едно пеленаче в 10 - близко е до акъла, че до към 12 не би трябвало да огладнее и съответно да си разпределиш времето така, щото към 12 да си на подходящото място за кърмене.
Тук не включвам инцидентни случки като тази с влака до Горна Баня.
Вили, а ако огладнява на всеки час? Кърмените бебета преминават през фази наречени скок в растежа когато искат да сучат много често и развалят всякакви режими. Тогава ако си с бебето далеч от дома не ти остава нищо друго освен да си потърсиш някое местенце за да го нахраниш Simple Smile Естествено че няма да е на най-оживеното място. То и бебето няма да се чувства комфортно така  Peace

# 259
Ако огладнява на всеки час е за лекар. Не е нормално, явно или не му дотига кърмата, или не кърмите достатъчно дълго и обилно. Или ако прицънква на всеки час, а вие веднага пъхате цица – ваш проблем. Аз бих дала вода.
И стига вече с тия подробности, ясно е, че ако има желание човек може. И аз съм кърмила, не са единици кърмещите.

# 260
  • Sofia
Опитах да спася темата.
Не стана.

Общи условия

Активация на акаунт