БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 108

• 58 313
  • 716
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! Не съм писала отдавна, но ви следя редовно. Това е последното, над което се трудих.

# 211
  • София
Теди, чорапките са се получили просто чудесно   bouquet

Unknown_lady, страхотни яйчица!   bouquet

cenni, колко време го ши това великолепие?   bouquet

Аз дори етапче нямам, Дименшънът върви много бавно с тези сума ти цветове и бодове  Simple Smile

# 212
  • с.Николово, обл. Русе
Теди фурия си. И на мен чорапчетата много ми харесаха как са се получили.

Страхотни неща сте показали момичета.

# 213
  • Троян
cenni Браво,страхотен е  Hug
Няколко яйца, направени набързо за подарък  Simple Smile

искам схема на заека и кокошката  Simple Smile
Бачийска и на мен този заек ми е много симпатичен  Peace

# 214
Здравейте! Не съм писала отдавна, но ви следя редовно. Това е последното, над което се трудих.

Супер е  Heart Eyes

Unknown_lady   много са хубави , и на мен ми е най-симпатично зайчето  Peace

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 19:30 от Мимито & Светла

# 215
cenni , това е един от гоблените който като ги видя и си припомням детството  Heart Eyes Твърде е голям и сложен за моите възможности, но ми носи супер положителни емоции  Hug

Unknown_lady, много сладурски са станали яйцата  Peace

# 216
От мен нещо дребничко и не за първи път шито:)

# 217
  • София /Абсурдистан
Благдаря ви момичета! Обаче заека няма схема - ших го така, по картинка, на която е показан вече ушит.  Изпринтих я и ших по картинката, не е трудно, всичко се вижда.

# 218
Ей, с тези красоти почвам и аз да се замислям дали да не се пробвам с няколко яйца! Даже си намерих нагледен урок кое как се прави...

# 219
  • Пловдив
 Гледам какво сте изработили и ми действа много стимулиращо.И аз напреднах с моя гоблен http://sineocka.snimka.bg/tapestries/gobleni.710320.30110370

# 220
Да покажа и нещо което вече е подарено:)

# 221
Реа, ти си фурия! И все едни хубавки!
Поздрав за вас:

(не може така изведнъж  да си решиш и да не бродираш цял ден!)

# 222
Здравейте момичета , големи красоти  Hug, напълнихте ми душата.
Извинявам се че ви притеснявам ,но ми трябва схемата на Горски параклис на Милена стил , подариха го на свекърва ми с целия набор от конци, но голяма част от схемата липсва , загубена е по време на преместване.Ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарна . А ако се сещате в кое списание  и от коя година на Милена стил я има също ще ми е от полза. Хубав и успешен ден  Heart Eyes

# 223
  • София
Благодаря ви момичета за хубавите думи.  Hug

Unknown_lady, яйцата са много хубави   bouquet (Аз тази година май ще пропусна яйцата Blush)

cenni  - ей, че е красив.   bouquet Това е един от гоблените за който от години спорим в къщи - ММ много иска да го ушия, а на мен все не ми се започва толкова голям гоблен, друго си е нещо по-малко, бързо бързо става готово  hahaha
Та в този ред на мисли, Реа - супер са тези дрбнички и "не за първи път шити"   bouquet

# 224
Много красиви неща пак показвате   bouquet

Аз да си покажа етапче, макар че бях решила да покажа чак като е готова цялата глава, ама не издържам Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт