БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 108

• 58 267
  • 716
  •   1
Отговори
# 435
Много е хубав този гоблен Българка.  Труден ли е за шиене? Бихте ли ми казали на коя фирма е? Бих искала да си го купя!

# 436
  • Пловдив
krk_kr интересно са аранжирани картичките с тези цветя,мъниста,трева.
nelito_6704 българката е невероятна,направо хипнотична.Гледам гледам и не мога да и се нагледам,а паното е толкова сладко.От къде е схемата? Бих си направила и аз такова.

# 437
"Българка" е на Солария 1:1 с ДМС конци, а пък паното съм взела идеята от едно много старо списание Лаборес

# 438
nelito_6704 Българкта я харесах много още като я показа ушита, а сега рамкирана е прелест  Heart Eyes
А паното е толкова сладурско. И на мен ми се дощя да дръпна перденцето и да се люшна на столчето с гобленче в ръка Grinning. И тази плетчица....Много е кипричко. Като го рамкираш, обаче ми се струва, че трябва да има разстояние до стъклото, че ще се "премажат" изпъкналите детайли Rolling Eyes
Пепен да ти е честит подаръка и да си го ушиеш с удоволствие Peace
Поздравления за Нели    bouquet  
pianoto много са ти хубави картичките Simple Smile
Дечко твоя зимен гоблен е красотааааа Hug, а рамчиците на цветята са паснали идеално.

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 15:56 от didida

# 439
Нели много подходяща рамка на Българката, много е красив Peace

Дечко става разкошен този зимен пейзаж, така че давай бавно бързо все ще стане  Simple Smile

# 440
  • там където има винаги вятър
Както съм казвала и друг път - красоти, красоти, красоти  Hug
Но такова "чудо" - като паното на nelito_6704 не бях виждала  Embarassed Все едно виждам моето "работно място", само стола ми дето не е същия  Grinning
Момичета продължавайте в същия дух Hug , а аз щом свърша с плетките  ooooh! ще подхвана пак гоблена за внучката  Embarassed

# 441
 Hug Ba4iiska ме е изпреварила. Ето и още две схеми от същата серийка:

Паното наистина е страхотно!

# 442
Много положителна енергия струи от темата.
Много ми е приятно при вас.
Винаги когато вляза ме зареждате с положителни емоции от постоянните изненади, които правите, от интересните и приятни срещи, а за нещата, които изработвате просто нямам думи да изразя колко много ми харесват.
  bouquet

# 443
  • Троян
Нели страшна си ,днес обра овациите  smile3501 Българката е станала още по-красива,аз съм виждала на живо етапче от нея и изглеждаше невероятно Crazy  А това пано направо нямам думи.Толкова е уютно,романтично,напомня ми на кукленска къщичка  ,приказно  babydust7 newsm76
de4ko95  много красиви цветята,но с този "малък етап" ме смая,страхотен зимен пейзаж  Hug

# 444
Момичета, благодаря Ви за страхотните думи!
Дечко, гобленът ти става невероятен!

# 445
Ей, пак пълно с хубавини!
Наистина паното на nelito_6704  е, както казваше една съседка на прабаба ми, "един път!"
А на de4ko95 зимата...
  bouquet    bouquet    bouquet

# 446
  • Балчик
пепен, честит подарък, много е хубав.

дечко, зимният пейзаж е невероятен.

Аз съвсем малък напредък да покажа, да не кажете, че само се мотам из темата:

# 447
  • sf
Момичета, нахално, не нахално, имам една молба. Трябва ми нещо дребно, подходящо за сватбена картичка, за подаръче.  Praynig  Знам,че периодично се иска по нещо такова,ама нямам време да ровя назад , ще съм благодарна да ми подхвърлите нещичко  Mr. Green 

# 448
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=708308.285
това е линк към старата тема, тук има публикации за сватбени мотиви ... дано да са подходящи ...

# 449
Донсита, аз  съм правила на картичка тези ръце с халките.

Става добре. Ще потърся снимка за да я видиш. Ето я готовата картичка

Общи условия

Активация на акаунт