БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 108

• 58 311
  • 716
  •   1
Отговори
# 225
  • Троян
Ето и моите първи яйца,но са изрязани от изолация,не купешки

# 226
# 227
celuFka - голям красавец ще стане тоя  Crazy

albenapd - много хубави перашки мммм браво! Peace

cenni - тез малки мечета в таз хубава горичка....  Hug

Реа - ти пък умора нямаш!

На всички сръчни бързошийки БРАВО   bouquet

# 228
Реа, с тази снимка ми напомняш, че моето ключодържателче си е вкъщи  Sad Аз толкова ключодържатели имах по едно време, че ми беше трудно да си прибера ключовете в дамската чанта. Сега съм освободила място, тъкмо като се прибера, ще го сменя.

целуФка, този красавец адски го харесвам, но така от далече, на мен ми е голям и ме плаши, не ни спестявай етапите, разтуптява ми се сърцето като го видя.

Всичките яйца ги харесах, само дето все нещо не ми достига, за да се захвана и аз да шия яйчица.

Браво и на всички останали (аз имам малко проблеми като започна да изброявам поименно, извинете ме  Embarassed ).

И освен да коментирам, мой ред е да потърся помощ. Искам да ушия по нещо мъничко на съквартирантките си. Ние сме в един апартамент, но в отделни стаи, така че малко ни е сложно определението (имаме си дума на английски). Мисля си за картички, но не мога да реша дори като тема. Искам просто да им благодаря за страхотното отношение. За другата година ще се местим заедно в стая, а те постоянно се притесняват, дали не са били много шумни и непрекъснато ми се извиняват. Искам някакъв друг начин да им покажа, че се радвам на съжителството ни.

# 229
  • Brussels
Докато се наканя да пиша, вие сте преполовили темата  Hug
Деси, да нацелуваш от мен тези сладки бузки! Heart Eyes
Джи-то, леко бременеене!
Ferhi, да ти е живо и здраво детенцето!

Много красиви яйца сте направили всички!  bouquet

От мен пак етап от русалката

# 230
Вики, аз ти предлагам да им направиш сърчица /може от стиропор, може сглобени като игленик/ с някои от онези човечета-приятели:

Или с това момиченце, което подарява прегръдки:

Може също нещо в мини рамчици или ключодържатели.

# 231
Вики, може да им направиш книгоразделители. Нали сте студенти и се налага да четете повечко, та много често ще са им пред очите  Grinning
Аз не се сдържах  ooooh! и започнах лимоните.....едно недовършено, друго правя, трето почнах Mr. Green
А вие сте показалиного хубави неща Hug

# 232
Айде от мен още 2 неща и кой знае кога друго ще покажа  Rolling Eyes

teddybearm, намери ли каквото търсеше? Да търся ли и аз в моите папки?

Албенче, браво, браво, много са ти готини яйцата  Hug

# 233
Аз имам голямо парче от изолация, но как се реже това чудо?

# 234
  • София
Рея благодаря ти, намерих доста неща и даже уших едно, но ще показвам накуп.
Не търси засега, ако нещо пак закъсам тогава ще те моля  Hug

Вики и аз си мислех за книгоразделители - много ми допадат, нали и аз съм на тази тема, даже си мислех да пробвам книгоразделител на пластмасова панама, но пък сигурно ще се зацапва лесно  ушитото newsm78

albenapd  супер идея с тези яйца   bouquet

nadeto_sp  напредваш, много красиво се получава  Hug

А за didida  специални Hug 

# 235
  • Троян
Инат ,моите ги изряза ММ,направи си шаблонче от хартия и с макетно ножче изряза формичката и ги доизкусори .Дано съм била полезна
И аз съм за книгоразделител като подарък  Peace

# 236
Книгоразделители не сме правили, но нищо не пречи да опиташ, стига да четат хартиени книги, а не електронни. Миналия ден намерих едни много сладки схемички за книгоразделители. Може и нещо в малка рамчица. Само ми е интересно от къде ще намериш време да им ушиеш по нещо, като ти остават 20- тина дни или ще разчиташ на помощ от приятели Laughing

# 237
благодаря ви момичета,наистина го ших дълго, но си заслужава.teddybearm аз също го ших по поръчка на мм и е подарък за негоjavascript:void(0);

# 238
  • Троян
Книгоразделители не сме правили, но нищо не пречи да опиташ, стига да четат хартиени книги, а не електронни. Миналия ден намерих едни много сладки схемички за книгоразделители. Може и нещо в малка рамчица. Само ми е интересно от къде ще намериш време да им ушиеш по нещо, като ти остават 20- тина дни или ще разчиташ на помощ от приятели Laughing
Е какви въпроси задаваш  Laughing мама ще помогне  Mr. Green

# 239
Е какви въпроси задаваш  Laughing мама ще помогне  Mr. Green

Аз мисля,че и тати ще се включи да помага. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт