БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 108

• 58 300
  • 716
  •   1
Отговори
# 270
Хаха, Инат ... супер! И аз ще пия кафе с някой в неделя, само пупупупу .... дано да е хубаво времето!

# 271
Ина, неизпрани и негладени пак са големи сладури.
Жак, аз не разбрах какво представлява. Иначе ми харесват бродериите, но ми се вижда малко за покривка или за каре.  newsm78
Мамо, пропускаш много важната подробност, че преди да изляза, казах, че ще си го оправя на другия ден  Naughty
И в тази връзка: Мерси за разбирането на "ината" ми. Но и аз не го виждам като инат. Това си ми беше първото гобленче, което си ушивах сама, и почти го бях приключила. От къде на къде ще ми разваля удоволствието да си го завърша сама? Crossing Arms
Албенка, двете каки са много готини (а за мен дали са каки???)
Хайде лек ден от мен, че като примерна студентка трябва да си пооправя стаята  Laughing

# 272
  • София
albenapd Каките са супер   bouquet

Непременно да ги покажеш и рамкирани - интересно ми е как ще ги оформиш  Hug

# 273
  • sf
Ааааа значи на тайни кафета ще си играем  Crossing Arms
пък едно време какви срещи се правехаааа в Молаааа  Joy
а се стискате сега  Crossing Arms

# 274
Ми хайде в МОЛА на кафе и торта! (че е ранко още за бири)

# 275
  • Юпитер- Сатурн
Ми хайде в МОЛА на кафе и торта! (че е ранко още за бири)
След работа към 17,30 може, ама тогава на по бира  Grinning

# 276
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Много хубави неща сте показали  Hug Поздравления за което   bouquet

Момичета, пиите по едно ( каквото желаете) и заради нас . А може ли да правим предположения отосно срещите ? Аз залагам на ИнаТ с Носферата и/или Деси newsm56 Просто си пробвам интуицията.

# 277
ТЦ!
-помощ от приятел?
50/50 май не става...

В 18 прибирам тролчето, а в 19 се прибира тролището- гладни, жадни и неприласкани => бира навън само в почивните дни!  Wink

# 278
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Хаха, Инат ... супер! И аз ще пия кафе с някой в неделя, само пупупупу .... дано да е хубаво времето!

Аз като развалена станция - мисля, че вече разбрах Mr. Green

# 279
Хахаха, моя човек е Азарея!

# 280
Е добре, щом пък ще се хвалим - аз съм на балкански уикенд - кръчма, разходка, гоблени, бири - а като за начало една ледена Троянска сливова!  Whistling
що е то?

# 281
Е добре, щом пък ще се хвалим - аз съм на балкански уикенд - кръчма, разходка, гоблени, бири - а като за начало една ледена Троянска сливова!  Whistling
що е то?
Фукла! Simple Smile
Lady N, ти пък къде ще я срещнеш Азарея или тя ще срещне теб?
Не е някаква тайна аз с кой пих кафе, но нека си кажат те, да не им навредя несъзнателно.
Скрит текст:
Нали все пак е работен ден...

# 282
Ей, само чакахте слънчице да се покаже и айдееееее- кафета, бири, ракийчици.... Кой ше везе, другарки мои златни!?
 smile3501

# 283
  • Юпитер- Сатурн
 Аз! Lady N ще уточня няма да съм сама. Ще дойде още една съфорумка. Ха сега да ви видя ?  Laughing

# 284
Ина, неизпрани и негладени пак са големи сладури.
Жак, аз не разбрах какво представлява. Иначе ми харесват бродериите, но ми се вижда малко за покривка или за каре.  newsm78
Мамо, пропускаш много важната подробност, че преди да изляза, казах, че ще си го оправя на другия ден  Naughty
И в тази връзка: Мерси за разбирането на "ината" ми. Но и аз не го виждам като инат. Това си ми беше първото гобленче, което си ушивах сама, и почти го бях приключила. От къде на къде ще ми разваля удоволствието да си го завърша сама? Crossing Arms
Албенка, двете каки са много готини (а за мен дали са каки???)
Хайде лек ден от мен, че като примерна студентка трябва да си пооправя стаята  Laughing
пачуърк е нещо което са прави от парчета плат , аз реших да вмъкна и шити мотиви към тези парчета плат това е първият ми опит но големината е 26 см на 26 и е една дори малко голяма сълфетка направих днес по-голяма което може да мине за каре

Общи условия

Активация на акаунт