БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 108

• 58 299
  • 716
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ей, само чакахте слънчице да се покаже и айдееееее- кафета, бири, ракийчици.... Кой ше везе, другарки мои златни!?
 smile3501

Ами така де, то като изгрее слънчицето и нещо повече към биричка влече, не към иглата  Blush Joy
А за кафето дето пихме днес признавам без бой (то някои бяха на работа, пък ние с ИнаТ допринасяхме за ведра работна атмосфера  smile3520 )

И приветствам всички срещи, много е зареждащо! newsm10

zhak много интересна идея и супер се е получило  Hug

# 286
Ееее, момичета....с тези срещи значи.....ние дето сме на работа през целия ден..... Confused остава ни един уикенд. Да снимате и да покажете Grinning Много ми е драго на среши - гобленарки, гоблени, биричка......
Лейди искам да те питам значи, що така тая мравка се блъска у главата с тоя камък Rolling Eyes

# 287
Като е тръгнало на срещи и аз да се включа. Аз ще се срещам с Виктория през уикенда.

# 288
Лейди искам да те питам значи, що така тая мравка се блъска у главата с тоя камък Rolling Eyes
tooth Понякога ми идва и аз да се изтряскам с нещо в главата, за това ...  smile3535
След срещата с момичетата /което и да е второто момиче  Thinking/ ще видим и те как мислят по въпроса, имам ли нужда от ремонт или нямам ... А може пък да сме от една кръвна група  smile3532

# 289
  • sf
Аз пък си имам една приятелка,дето си ходим на гости ,за да си шием  Joy  кафенце,лафче и си боцкаме  Mr. Green

# 290
  • София
Признавам си без бой, че не съм тайната личност на срещата  Simple Smile С детето само посрещаме гости вкъщи, не ставаме за излизане  Peace

# 291
Аз пък си имам една приятелка,дето си ходим на гости ,за да си шием  Joy  кафенце,лафче и си боцкаме  Mr. Green

Ееееех Донси супер Peace

Лейди Hug ми то всички си имаме такива периоди бе мила  Laughing определено не си сама (ако това ще те успокои), ама виж как се  Mr. Green ремонтираме - с лафче, биричка, кафенце, ракийка... Hug

Последна редакция: чт, 11 апр 2013, 10:17 от didida

# 292

Лейди Hug ми то всички си имаме такива периоди бе мила  Laughing определено не си сама (ако това ще те успокои), ама виж как се  Mr. Green ремонтираме - с лафче, биричка, кафенце, ракийка... Hug
[/quote]

И шоколад, и шоколад!!!

# 293
А такааа .... още малко и аз ще съм в редиците на тези, които се ремонтират, само да отбия детето, че още е кърмаче   smile3504
Утре съм на работа, хораааааааа ......  newsm08

# 294
  • Троян
И аз запрятам ръкави и почвам да се подготвям за срещата утре Wink Пък ако има още някой да прелита близо до Троян да свирка,времето ще е хубаво,ще помитлосваме ,че да може вечерта да ни е по сладка ракийката.Лейди я яхай метлата насам    после ще смениш картинката с някое омаяно човече  Hug
Успех!

# 295
  • София
Големи конспирации вчера пък аз да не знам .  Flutter Flutter Flutter

Тайнствената личност съм аз  bowuu bowuu bowuu
вчера Инат и Тедибер ми дойдоха нагости в офиса , да обсъдиме едни много важни договори  Grinning Grinning Grinning

За съжаление бяхме на кафенце и сладичко , че с бира щяхме да сме съмнителни  Whistling Whistling Whistling
Иначе започнах Дим от Реа  ама снимки  Whistling  в събота че преди това нямам време за снимане  Wink

# 296
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Тайнствената личност съм аз  bowuu bowuu bowuu
вчера Инат и Тедибер ми дойдоха на гости в офиса , да обсъдиме едни много важни договори  Grinning Grinning Grinning

Ей, без бой си признавате ! Много лесно се давате! А всички клаузи в договора ли уточнихте? Да не се наложи пак среща за изясняването им?  Naughty

Е добре, щом пък ще се хвалим - аз съм на балкански уикенд - кръчма, разходка, гоблени, бири - а като за начало една ледена Троянска сливова!  Whistling
що е то?

И аз запрятам ръкави и почвам да се подготвям за срещата утре Wink Пък ако има още някой да прелита близо до Троян да свирка,времето ще е хубаво,ще помитлосваме ,че да може вечерта да ни е по сладка ракийката.

Пияници такива! Не Ви е срам!  Crossing Arms А аз си лекувам гърлото с ЛимончЕта
Скрит текст:
, а Вие  си поркате Троянска сливова.

# 297
  • Балчик
Още две яйчица от мен:

# 298
Много са хубави!

# 299
Джема много са кипрички  Hug
Ще покажа и аз скоро великденските ми дребоси за базара. Ще пробвам оформяне с материали от кухнята  Rolling Eyes Laughing

Общи условия

Активация на акаунт