БРОДИРАНА КРАСОТА - ТЕМА 108

• 58 296
  • 716
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте искам да попитам някой бродирал ли е гоблен Момиче с лилии р-ри 31/37 1/1 дмц конци на Фирма Вачеви .Много ми хареса на картинката която са дали в сайта си но искам и вашето мнение за гоблена и за самата фирма все пак 50 лв не са малко
http://shop.goblenivachevi.com/index.php?route=product/product&a … mp;product_id=449
Моя близка си го поръча.50 цвята са,има и мартеници.Казано честно незнам какво ще се получи,но ако ме подсетиш по натам,ще докладвам за резултата.
Ще ти напомня DDimitrova по нататък за сега имам какво да боцкам но ми останаха очите в този гоблен .

# 331
  • Троян
Още снощи имаше една среща в една механа Drunk Сладки приказки,пълна маса,бяхме много учудени защо ни прекъснаха и ни донесоха сметката,но се оказа ,че сме се поовлекли  Blush Дори и подаръчета имам от Делфинчето  Heart Eyes Hug материали,един страшно романтичен тефтер с Айфеловата кула ( една моя все още несбъдната мечта ) ,че и моите кукли намазаха доста неща.Снимки може и да има,но когато делфина доплува по Дунава до Свищов Laughing

# 332
Бяло Цвете, може ли схемата на скромните цветя?

zori_man, чудесни са яйцата ти , аз също сега боцкам мотиви, защото смятам да подарявам около Великден.

АААА срещички си правите - браво и завид   newsm19

Скрит текст:
Започнах нова работа и съответно - нови хора и все млади, тъжното е, че нямат хобита - НИКАКВИ... newsm78

# 333
ИнаТ ето идея от мен.

# 334
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Още снощи имаше една среща в една механа Drunk ...

Едно време Венета Райкова беше питала една фолкаджийка защо не си е намерила за любим стругар от Кремиковци, ами е намерила един богаташ. Та и вие така : ...в механа. То естествено, че ще Ви отсвирят - сигурна съм, че сте се поувлекли.

Реа, успех в работата! И,  Аз!Лейди Н , как мина първият работен ден? Успех днес на срещичката!

Бяло цвете, къде ги намираш тези хубави неща? Вас с ИнаТ и Реа съм Ви признала. Пусни го, моля те, да е под ръка за всеки случай.

Аз шия икона. Преди не ме влечеше този вид гоблени и затова човек не трябва да се зарича. Но върви много добре, при все че го шия 1:1. Ако имам време днес - ще снимам.

А защо не виждам гоблена, който шие de4ko95?

# 335
Накой дали може да ми услужи със схемата на тази калинка:

# 336
  • в една мансарда точно под звездите ..........
ИнаТ, нямам същата, но е нещо подобно!

# 337
Заповядайте, момичета!  Hug

...
Бяло цвете, къде ги намираш тези хубави неща? Вас с ИнаТ и Реа съм Ви признала. Пусни го, моля те, да е под ръка за всеки случай.
...

Тези мъници са като традиционни тук в един от малкото им НЕон-лайн магазини, ...изборът не е много голям. Rolling Eyes
Бачийска, изчервих се от сравнението ти с тези баш-майсторки на картички... Blush  Blush Heart Eyes
Приятен ви пожелавам! Тук е едно рядко-слънчевко времето!  Grinning

# 338
Бачийска, благодаря за пожеланието.  Hug

Бяло Цвете, благодаря и на теб за схемата   bouquet

Аз пък от вчера чакам Надето да покаже от гоблена, който е започнала  Grinning Когато поръчах за нея, не се въздържах и за себе си купих  Crazy и много ми е интересно да каже впечатления и да покаже етап  Grinning

# 339
Време е да покажа нещо ново.Етап от гоблена ми и два  ключодържателя за подарък.

# 340
  • Стара Загора
Аз пък ще дам христоматиен пример на поговорките - два пъти мери, един път режи и бързата работа - срам за майстора  Sick. Такава простотия не бях сътворявала досега - вчера започнах една от целувките на Климт, ама да бях чела, гледала и мислила повече преди това - хората ми написали, че на 14 каунт излиза 13 на 11, а иначе, вероятно на разграфена с гобленов бод - пише 11 на 8. Аз обаче щото съм много "умна", реших, че първите мерки са за размера на панамата, който трябва да изрежа. И започнах да шия, както винаги от долния десен ъгъл. И чак, когато напреднах достатъчно, че да му се скъса на човек сърцето, акот трябва да разшива, разбрах какво съм направила. От ляво остава малко по-малко от сантиметър, от горе обаче "удрям ивата" и ще е без един ред. Ето за какво говоря -
Чела съм при вас, че може да се снади с някакво парче, за да може да се рамкира. Нали ще успея? Кажете "Да", че иначе ще се пукна от яд. И понеже нямам машина, мисля да го направя бод зад игла, ако кажете, че не е добра идея, ще дам на майка да ми снади парчетата! Ама, наоплаках ли се!?

boneli, гобленът, който шиеш е гразкошотия! И

# 341
Привет момичета,
страхотни неща сте показали в темата, а яйчицата са просто прекрасни.
На мен не ми остава много време да пиша и бродирам, но реших да покажа етапче от сватбения, който започнах с ваша помощ. Какво мислите добре ли се получава?
Няма да ми стигне белия сатенен конец и ще трябва да си поръчам още. Със сатенените конци се шие малко трудно, защото са хлъзгави, но пък роклята става по - хубава така.

# 342
  • Троян
И аз да покажа един етап от моя Леврон,ще си го шия дъъъъълги години Mr. Green
zori_man  нали отгоре ще стигнеш до лентата,значи остава малко плат,гобленчето е малко и ми се струва че няма да е проблем да се рамкира ,не се отчайвай  Peace Hug
boneli    бързо напредваш  Simple Smile
miracle и сватбения става много красив Hug

# 343
zori_man , много е неприятно  Sad ама ти си ушила толкова малко, че ще имаш повече работа по снаждането отколкото ако го почнеш отначало  Peace аз лично така бих направила, че после ще те дразни

# 344
Аз пък се върнах от среща с Азарея и Носферата  newsm44 Е, така хубаво да си изкарах, че направооооооо .... нямам думи! Запознах се с техните разкошни момчета и нямам търпение да дойдат пак до тук на гости! Този път за повече време! Когато срещнеш хубави хора разговорите вървят сякаш от самосебе си. Да не ви разправям какви подаръци бяха приготвили на децата! Малкия веднага позна неговите и се започна играта, а каката е просто очарована! Вижте какво са сътворили за мен:

Скрит текст:
Неудобно ми е много, защото моите подаръчета бледнеят пред това, което ми подариха те. Но във времето определено ще се реванширам!
Благодаря ви за хубавия ден, момичета! bouquet newsm51

Линк към албума:
http://nonaublekova.snimka.bg/other/.745248.30164345

Последна редакция: нд, 14 апр 2013, 17:49 от Аз! Lady N

Общи условия

Активация на акаунт