Отговори
# 375
Дафи, аз също сварих месото във вода и според мен напара щеше да е много трудно и бавно и дори не съм сигурна,че щеше да стане толкова крехко. После го пасирах пак с малко вода и с рапично. А ДМ имат няколко каши , сега като се замисля се сещам за Овес, Просо, имат млечни варианти на някои каши, имат миксове с плодове вътре. Ама колкото и да се напъвам не се сещам за видовете. newsm78
Айде да се пооплача, моето бебе реве по цели нощи и открих,че е от газове.А не ми се искаше да продължавам с пробиотика, спряла съм го от две седмици, но от няколко дни е нетърпимо, тая нощ изкара при мен...възможно ли е от месото да са по- силни?

# 376
Добро утро !!!
И ние сме днес доста ранобудни. Станали сме в 06,40ч за сутрешното мляко.
Все пак първото място днес можем да присъдим на Файв. Crazy Crazy Crazy

Мама на Рош, за столчетата - гледах в Хипото. Дай идея другаде къде има в Бургас. newsm78 newsm78 newsm78 В джъмбо преди също съм виждала, че има ама не искам от там, че няма кой да те консултира като хората  Close
Дафи, дано тази година и на вас ви се усмихне късмета и да спечели ТМ карта за морето.  Sunglasses
Тайра, чудесно че малката е вече по-добре  Peace

Аз днес ще ходя за пюренца, мляко, и т.н. Кой знае колко пари пак ще хвръкнат, ама здраве да е, нали са за мъника. Хич не им търся сметка на тези разходи. Мисля да взема за проба и тези памперси като гащи на Памперс - ама се чудя дали да е Актив Бейби, или Слийп енд Плей ? Вие какви ползвате ?

# 377
Наминавам среднощно да ви видя кви ги вършите тука...  Listen
Май повече четох обаче и забравих да си водя бележки... Rolling Eyes
Тефитка, бързо да се оправяте!  Hug
Диди, съжалявам за вашите перипетии!  Hug Ейй, много ме изкефи с това дето си казала на циганката за количката, и аз супер се дразня така.  Peace Heart Eyes
Аа, Хип със сигурност обявиха увеличение от 18 март, друг е въпроса кой как ги е продавал преди и сега  Peace
....Емиии падна батерията... и на компа и моята...пак ще дописвам, ама друг път...  Rolling Eyes Whistling

Мъжете спят още и вече ме хващат нервите... искам за разходка да се приготвям, а те къртят и после докато това онова.... и хубавия ден ще замине, а утре идва зимааа.....

Айде прегръдки!  Hug Hug Hug

# 378
Хайде и ние тук  Crazy Александър реши, че вече не си харесва леглото и спи в него само за по 2-3 часа и после при нас в леглото и пада голямото въртене, ритане, катерене направо голям кеф.
Вчера беше сърдит на баща си, че го удари  Laughing понеже баща му реши да човърка паяка да види дали няма да му подкара музиката, а малкия все се вреше в ръцете му и той без да иска го удари леко и малкия като ревна после върти очи и не иска да го погледне  Laughing Иначе и вчера бяхме цял ден по улиците даже се хранихме навън  Heart Eyes
Аз си изпих кафето, но още съм  smile3507
Четох ви леко по-диагонал Sad
Тайра малката бонбонка да се оправя бързо  Hug и не само тя ами и всички болнички бързо да оздравяват.
До фб се добирам по-често Simple Smile страхотни снимки качвате  Heart Eyes много сладки мами и бебоци  Heart Eyes

# 379
Добро утро  Hug
разписвам се днес и не знам пак кога ще мога, надявам се да ви липсвам поне малко  Mr. Green
Галка,  Hug ще ти пиша на лични, ако нещо, да се видим  Hug
Тефи, как сте днес  Confused дано да сте по- добре  Hug
Блонди, масълцето верно е като медец  Heart Eyes може ли някой да покаже какво масло от тук да взема Blush
Тайра, браво на Емма, че е по- добре  Hug
Бюти, и тук да кажа, прекрасни сте  Heart Eyes много хубаво семейство сте, пожелавам ви да сте щастливи още дъъъълги години  Hug ама, само аз ли съм кьорава, ама мисля, че Андито прилича и на тати, даже повече на него  newsm78

охх, как ми е свито сърцето, казаха ми, че за 2 седмици за първи паспорт трябвало 1 месец, а аз съм за 2 седмици  Confused дано успеят поне за толкова да ми го направят, че иначе ще се гръмна  Cry
От друга страна се притеснявам за полета, как ще се справя с малката сама, защото в кола стои, ама там се друса и люшка, а в самолета, все едно стоиш на едно място, дали ще успее да заспи Tired
Иначе в Бг съм решила да се позанимавам с градинска работа, ще сея цветенца, зарзават  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, а малката да седи в градината на слънце ( ако има, де)  Praynig Praynig Praynig
Айде, по живо, по здраво ще пиша от БГ, ама на фейса, че не знам дали ще смогна за тук  Hug Hug Hug

# 380
Добро утро, банда  Hug

Станах в 5 да изпратя гостите и после поспах с Камелчето до 9, ама пак съм скапана  Tired

Белверде, аз не мога да спазвам някакви точни диети, хич ме няма с правилата 5гр шунка с 2гр ръжено хлебче и подобни  Laughing Ще махна сладкото и тестеното, ще наблегна на салатите и зеленчуците, също и зърнени - живот, овес, просо, мед, орехи и канела, чайчета, като се махеа гадната зима (сега пак вали сняг  Close) и немазни мръвчици на BBQ и това е. А иначе ще продължи, докато не се отърва от 10кг  Tired

За да няма мърдане съмс и проъчала вече и роклята, която е късааааааааааа  Joy Харесала съм си и тези обувки, ама първо я чакам да й видя точно цвета в кой нюанс на червеното е, да не се разминат  Simple Smile

Месечинке, разбира се, с кърменето нещата стоят по съвсем друг начин  Hug

Лино, ако ти отговорят - да кажеш. Аз съм писала два пъти на Тьопфер с разни въпроси и никога не ми отговориха. Но на английски, с немския може да са по-благосклонни  hahaha Аз още не давам млечни, макар че съм взела, ама нещо не смея още  Rolling Eyes

Дафи, и аз не видях снимката  Simple Smile

Бобърче, това е отпенено масло, махнати са белтъците, останало е чисто масло. Почти два часа, да, защото огънят се намалява на минимум, за да не прегори маслото. Аз разтопих 500гр наведнъж, загубата беше около 50гр  Simple Smile
Актив Бейби са много хубави, но за Камелия поне е рано за тях. Според мен са като ходи бебето вече, отсега няма смисъл, трудно се обуват, а и цената им  доста по-солена  Crazy

Няма значение къде е детето за въвеждане на храните  Hug

Галка, да, като Алф, бях го забравила този лаф  Joy Айде, утре да кажеш колко си свалила  Hug

Ивка, аз бих махнала плодовото пюре. Давай го с кашата и ккогато е много гладна й предложи мляко, няма ли да го пие? Аз махнах ориза с ванилията от млякото и, да чукна на дърво, тия дни Камелия много си го пие. 3-4 хранения са с мляко, едно с каша и плодово и едно зеленчуци, с или без месо, доволна съм така  Simple Smile

Гунди, няма логика да е от месото  Thinking

Отивам да си накисна овесени ядки  Tired

# 381
  • София
Блонди, мерси че питаш за бащатко ми Simple Smile Мислех да не натоварвам всички, ама щом питаш, ето какво е направил онзи ден: след като докторът му е увеличил единиците на инсулина, той си го сложил сутринта в 8 и по някое време задрямал на дивана и като се събудил, погледнал часовника на стената и му се видяло 6ч. вместо 12,30ч. и си казал "леле, кога стана 6ч." и бързал да си сложи втората доза от увеличения инсулин, който трябва да сложи вечерта в 18ч. Мама през това време е била на работа обаче мен нещо ме накара точно тогава да му се обадя и той ми разказа. Ама се осъзнал и хапнал сладко да не спадне рязко захарта, стоял прав да не вземе да седне и да заспи, абе стреснал се... Ох остаряват хората. Ама да сме живи и здрави, ще се оправим Simple Smile
Маслото в буркана още топло ли е, че изглежда течно? Втвърди ли се още сега, в хладилник ли го съхраняваш?
А в Барселона съм сигурна, че ще ми хареса, много съм слушала и гледала за нея, а и на мен навсякъде ми харесва  Mr. Green
О, МериДжейн   Heart Eyes
Бют, много ми харесахте на снимките, чудесни са Simple Smile
Емануилова, мерси, няма да летим скоро  Simple Smile Иначе видях на сайта на Уиз, че и до Дубай почват.
Какво стана с Муки, дали се преместиха?
Тези пюрета на ДМ май не са лоши, какво мислите? Но пък нямат голямо разнообразие.
Какъв е тоя Пуфис за 28л., то колкото Либерото. Аз искам пак Либеро за 20лв. в Кауфланд. Фери, ти ги беше засякла преди, ако пак видиш, свиркай Wink Laughing
Аз пък имам против и "питейната вода" дето я слагат в пюретата, това вода от чешмата ли значи, много ми боде очите...
Хаха, Сами, наистина ли ще ходите до Пловдив за снимки?  Laughing
Ооо аз се чудя защо казвате, че са увеличени на Хип пюретата, мислех че са станали над 2,20лв. Чак Галка като написа и се усетих. Ми не са увеличени, това си им е цената, просто сте ги срещали на по-ниска цена досега, а и на много места имаше промоции. Аз съм намирала и по 1,75лв., по 2,05лв., по 2,09лв., като в същото време във Фантастико си бяха 2,29лв.
За това гхи се замислих. Вие сигурни ли сте, че това е по-полезно да се дава на бебето? Или поне като количество трябва да е много много малко - чисто масло... newsm78
Котка, защо ще се прибирате в БГ, нали получихте документи скоро? И защо тук ще го записваш на градина? Нещо не съм разбрала сигурно. Не се притеснявай, всичко ще е наред  Hug
Някъде да се продават пилешки био бутчета или бяло месо? Че това цяло пиле на Балев, не ми трябва за 57лв.  #Cussing out
Деситка, давам веднъж дневно настъргана ябълка, от няколко дни е така, много му харесва, сурова я давам. Отначало изсмукваше сокчето и плюеше целулозата, но сега си гълта всичко. Мерси за линка.

Вчера след обяд ходих в офиса да поработя, то вече няколко пъти ходя де, ама като отидох и много ми се прииска да съм на работа. Обаче докато се прибера през целия път си мислех как искам Сашето да ме е чакал и да не е заспал, Пепи какво ли е правил... Май жената трудно може да съвместява кариера и семейство, а семейството ми е по-важно  Heart Eyes
И да се похваля, че се сдобихме със столче, дадоха ни го приятели, ето такова: https://www.google.bg/search?hl=en&authuser=0&q=evenflo+ … =1093&bih=475

# 382
Блонди, и аз така си мисля, но да попитам все пак- може да съм пропуснала нещо. Ами аз дори от както й давам месце, което вече е трети ден и е по мъничко съм й намалила малко количеството пюре, че ме е страх да не й е тежко....явно е от зеленчуците. Давах карфиол няколко дни може от него да е.  newsm78

# 383
Гунди, да, от карфиола със сигурност, аз още не съм го дала  Rolling Eyes

Биби, чудничко е столчето, честито да ви е. За татко ти - случва се, важното е, че всичко е наред.
За гхи - не е задължително да се махат белтъците от маслото, но аз лично мисля, че е по-добре, нали ги пазим до годинката от такива неща. А и е много по-вкусно. Но, разбира се, може и без тази процедура. То и за нас, големите, е по-хубаво да си е чисто. Прибрах го в хладилника след като изстина, и да, втвърди се, но е по-меко от масло, нещо като по-твърд маргарин стана  Simple Smile
Бютката беше взела само био бутчета, ама то в Пловдив.

Сами, при вас не снима ли съфорумката Мама на Малена (или иначе казано Биляна), мисля, че във Варна снима, снимките й са чудни, защо да биете път до Пловдив и то баш за ЕК  Rolling Eyes

# 384
  • София
А колко намаля количеството на маслото?
Ох, видях  Blush

# 385
Добър ден,момичета!
Тайра,радвам се,че Емма е добре.
Блонди,аз също много харесах снимките на Мама на Малена,гледах ги във ФБ,разкошни са,следващата ни фотосесия ще е там,само чакам още малко да се пооправи времето,че искам да са навън.Обувките са страхотни,да покажеш после и роклята.
Би Би,аз пюре на Хип под 2 лв никога не съм купувала,тук масово бяха по 2.09,сега са 2.29.Честито ви столче,много е хубаво!
Дафи,като вари месото,хвърля ли първата вода newsm78
Послушах ви и днес махам плодовото пюре,намалих количеството на твърдата храна,дано има ефект и почне да си пие млякото Велито.Снощи с триста зора изпи 60 мл,направо ми писна да хвърлям мляко.Сега излизаме на разходка,че докато се набутам,то слънцето се скри.
Хубав ден от мен!

# 386
Блонди ще пиша ,ама до сега не са мо отговорили и ме съмнява малко. Хайде сега да си починеш малко Simple Smile
Ааа Биби и аз питах за баща ти Hug Дано вече се оправи като са взети мерки
Айде аз въведох глутена newsm44. Голямо отлагане падна,доста се чудех авокадо ило овес, ама няма за кога да чакам. Сега кога мога да въведа нов продукт? След 5 дни добре ли е?
отивам на пазар, мисля да взема брашно за бисквитки

# 387
  • София
Lino,  Hug

# 388
Лино, има един френски актьор - Лино Вентура, като ти видя ника и все за него се сещам  Simple Smile

# 389
Привееет,
вярно вчера имаме цели 6 страници  Hug Благодаря, че ни мислите с Яворче, но уви още сме болни. Но няма да се оплаквам, само язък за хубавото време, което пропускаме, защото аз болно детето няма да си изведа, както беше направила онази луда баба и ни лепна веднага вируса  #2gunfire И не разбирам как като знаеш, че си болен излизаш и ръсаш зараза, защото едно е да си настинал, съвсем друго е да си носител на вирус, който да мяткаш на 3-4 метра.  #Cussing out
Ние от 2 дни бръмчим в проходилка, бях против с оглед на съвета на ортопеда, че те сам забяват децата, ама ни дадоха една много симпатична и понеже жилището ни е със скосени стени и тавани не е много подходящо, но пък терасата (20 кв.) се оказа рай за бързоходко  Heart Eyes Много бързо схвана какво да прави, на 5 минута, макар и да унил заради боледуването. Истината според мен за проходилките е, че родителите ги вземат за собствено удобство,слагаш го вътре и то си се занимава (стига да си обезопасил). Иначе че не е препоръчително, не е, ама да не я подхващам темата.
Отдавна се канех да ви кажа, че преди 2 седмици взех от Джъмбо от онези шишенца за сапунени балони и Яворски грее ли грее като му правя балони  Party Пробвайте. Първият път се виждах като магьосница в неговите очи  Crazy
Ивка, и ние имаме почти същия режим като на Вели  Wink И при нас към следобяд има спад към апетита и вечерното мляко се пие по 60-70 мл и изкарва с него почти 11 часа. Но пък зная, че 4 кратното хранене е за към 1-та годинка, до тогава трябва да са 5 (като 5-то може да е под формата на 2 малки хранения с плод, т.е м/у храненията, т.е 4 основни и 2 половинки).
Тоя месец сигурно няма да сме качили нищо, може и да сме на минус, хич не се храни, но гоо разбирам, носът му е запушен и като устата му е пълна с задушава. Единствения плюс е, че сякаш пропи вода, явно организмът му го кара  Confused Офффффффф искам здраве и слънце.

Общи условия

Активация на акаунт