Отговори
# 390
Гунди,при Джулия газовете се засилват когато яде зеленчуци,от плодовете няма толкова Peace
Аз сега се чудя месо или глутен да въведа newsm78 Ама май ще е глутен.
Пак да се изкажа за хомеопатията - Мисля,че недоволството на повечето хора от Х. идва от това,че лечението не се провежда от хомеопат, а от разни лекари който са изкарали накакъв курс и си мислят,че знаят нещо и практикуват така: Идва пациент,казва боли ме това и това и съответно на ти това и това,сутрин едното вечер другото Shocked
Или пък се действа по препоръка на познати-на мен това ми помогна,ще помогне и на теб.
А,това въобще не е правилно,в хомеопатията ХЛ се изписва след обстоен разговор и преглед на пациента. Peace

# 391
Абсолютно съгласна съм с Калисто относно хомеопатията.  Peace При нея трябва и търпение и постоянство, въпросът е, че понякога това търпение може да изиграе лоша шега и пациентът да се влоши, какъвто е бил и случаят и при Вели на Ивка.
Аз обаче се дразня на ХЛ относно 1 - зависи на какъв попаднеш, едните са поседователи на френската школа, другите на класическата. Френската е доста по-агресивна. Да не говорим, че едните си пробутват Шлуслеровите соли, другите продуктите на Боарон, зависи с кой имат подписан договор   #Crazy

# 392
Истината според мен за проходилките е, че родителите ги вземат за собствено удобство,слагаш го вътре и то си се занимава (стига да си обезопасил).

Бих добавила, че е приятно и удобно и за самото дете. Ето, Камелия нито може да седи, нито да пълзи, нито да ходи - нищо. Какво да прави примерно 4 часа, в които не спи? Лежи по корем и това е. Седи малко в люлката. Държа я в скута си. Ама така 4 часа минават ли?  Grinning

# 393
Влязла съм в родени 2013 и се чудя къде ни е темата Laughing
Блонди  hahaha попилях се от смях с този Лино Вентура. Тц кръстена съм на Линола Фет
Така аз взех брашно от спелта имаше и от ръж. Чудя се с кое да направя бисквитките. Блони кое е по-напред, ръж или спелта?
Направих оглед на маслата. Най-евтиното е 1 евро, най скъпото 1.55. Аз обаче имам едно от Алди и го сръвних с това от 1.55. Наистина по-скъпото е жълто. Ама не е немско ами ирландско hahaha Иначе всички ми се виждат един дол дренки. Утре ще ги пробвам на котлона какво ще се отделя и какво не
Прочетох и всички млечни каши де що видях в 3 магазина Crazy. Не че съм обикаляла за каши, ами за мляко ooooh!. Бях писала, че никаде няма мляко Пре и 1, а сега и 2-ка. Поразпитах малко и какво се оказа. Преди еднa година Китай е направил супер огромна поръчка на Аптамил. От тогава Аптамил не могат да смогнат с продукцията. В Германия най-много се купувал Аптамил, понеже това предлагат и в болниците, та като нямало Аптамил майките са взели да купуват Милумил. Резултата сега е, че няма нито едното, Хип са го почнали и него и целита рафтове са празни Twisted Evil. Казаха ми да ида във вторник, тогава зареждали
В кашите освен това преходно мляко, навсякъде има и обезмаслено мляко на прах. Не мога да разбера сега това не е чисто краве така ли newsm78

# 394
Аз нямам време да пиша, защото по цял ден сме навън Crazy
Калка оздравявайте, какво ви има Hug
Тефита и вие да оздравявате бързо Hug

Калисто и преди те питах, ама сигурно не си видяла, при кой хомеопат се лекувате Grinning

Не мога да се включа по темите, щото по диагонал ви четох и главата ми е празна Crazy

Обаче запомних че Галка се е върнала Hug

Белверде, ти как успяваш да се оправяш с двора, аз нищо не мога да свърша с Ивайла тук, добре че е майка ми та тя организира всичко.Тя по принцип си е цветарка и се занимава с двора, ама си представих аз да правя и това Crazy Аз съм по почистването, тя по градинките Grinning

# 395
Лино, в Ахен в Кауфланд и ДМ си имаше от всички млека предоволно. Може би във вашия виалет е поизпразнено  Simple Smile

Ирландските масла са хубави, купувала съм от тук  Simple Smile

Първо е ръж  Hug Спелтата си е към пшеницата.

# 396
Привет от една петниста хиена  Crazy Crazy тая нощ получих нещо като алергична реакция /Блондито ме светна баш кво е/, ама цялата ви казвам на огромни червени петна и един сърбежжжжжж, сутринта уж бях добре и през деня пак пламнах и сега ме сърбииии  #2gunfire #2gunfire оказа се, че след плодов и воден, в белтъчния ден са ми дошли много белтъците и сега съм ужассс  Tired иде ми да си сваля кожата  ooooh!
Галка, браво за диетата. Аз не спазвам да ям едно и също, вечерята да е наполовина...не съм по крайностите аз.  Hug
А така покажи му на твоя мъж  Twisted Evil
Тарантулке, повечето казват, че уж на мен прилича, ама има нещо и на тати.  Peace .ама никой не може да открие какво  Joy
Ще стане паспорта  Hug
С мойте био бутчета нищо не стана..нямало и не ми се обадили  #2gunfire #2gunfire
Много се ядосах и моя мъж се сети, че една негова приятелка майка и гледа пуйки си купихме цяла пуйка от село  Flutter
Тефи, честита ви проходилка  Hug
Хомеопатията помага, ама ей ме на сега цялата петниста и не мога да се намажа с нищо  #Cussing out Blush
А помеждудругото бебета с АД дали така ги сърби  Cry милите, то аз едва издържам, пък представям си те  Cry

# 397
Бюти, Анди прилича на теб, но в определени ситуации и муцки докарва и на тати.Ама то вие и двамата сте си Убави затова Анди е такъв сладкиш Heart Eyes

Лино, мерси че питаш, ок е пие си хапчетата Hug

# 398
Блонди може би защото е голям град и затова. Аз сега прочетох на страницата им, че те всъщност не изнасяли за Азия и нямали такова намерение. Просто бизнесмените направо изкупвали млеката от магазините тук и ги експортирали към Азия  Twisted Evil. Аз да питам пак, че не разбирам
В кашите освен това преходно мляко, навсякъде има и обезмаслено мляко на прах. Не мога да разбера сега това не е чисто краве така ли newsm78
Бюти много лошо, няма ли нещо ухлаждащо да се намажеш с него Hug. Моето пиле много го сърбят обривите и се дръгне постоянно, ама той не е с АД

# 399
Най-сетне и аз да се разпиша .Само ви чета напоследък.Комп-ра беше на ремонт .Отделно интернета само ми спираше  няколко часа имам и после цял ден нямам  ooooh!  Само звънях на доставчика и накрая поне вече не спира.
 Мъжът ми вече 24 дни го няма .Ще си дойде сега на 27 за сватбата на моята кума на дъщеря и ще остане няколко дни и пак ще замине.Не се знае за колко време този път  Cry  Докато имат работа..и може би чак за рожденият му ден.Майка ми поне ми помага и баща ми. Моята свекърва е скица и не го е виждала от месец и половина. Все гледа на етърва ми детето и той я разболява ..после не пие лекарства и  1 месец е болна. Докато на етърва ми детето е болно и го гледат само него и немога и за час да го сваля..защото все е долу ..той много често боледува..Не че аз искам да е болен ,но така и няма на кой да го оставя и за малко..И наскоро ми звънна по тел-а защо не и го карам и аз на всичкото отгоре ми каза ,че немогла да го качва той сам си слизал и като е болен трябва да го гледа и като оздравее тогава може и моето да погледа за малко  Joy   Ние сме цирк ..и моята свекърва е опасна работа..ама на мене не ми пука ако иска да го гледа..И сама мога да се справя ..вече времето се пооправя и сме навън..  Много е палав станал.
  Пишехте за това кое дете какво може - ми моето може само да седи,да се обръща ...върви с проходилката.Казва  Ейййй, Йееееееее. Преди време каза "Ма" ,после "Ба" а от няколко дни казва "КАКА". Нямам търпение да ми каже Мама.
  Имах малко семейни проблеми  тук с баба ми и дядо  ми, а и ме притесни нещо покрай малкия ..по-нататък ще споделя ,че сега ми е още леко болно и направо нямах настроение за нищо.
  Отделно съм на диета и поне съм -3кг .Малко ама по-нататък повече.
  Пишехте за зел. п-та на Хип и при нас са и вдигнали цената на 2.30 и сега се чудя дали да не купувам някой други.
   Гледам редовно снимките които вкарвате във феисбук..
Щях да пиша още ама малкия не ми дава и му се спи и тръгва да реве .

# 400

Лино, краве мляко си е. Но количество, съобразено с възрастта на бебето. Същото го има и в млеката номер 2. За бебета, необременени с алергии, не е проблем да се дава. Затова на двойката се казва частично адаптирано, а тройката и млеката над годинка вече са си обикновени сухи млека, с добавени минерали и витамини.

По повод дискусията ни преди с теб дали да се продължи с 1 или с 2 нали питах Хедра, както и четох насам-натам. Общо взето няма кой знае какво значение дали формулата ще се смени или не. След 6-ти месец обаче в кърмата настъпват, затова се сменят така и формулите.

И аз се чудех за млечните каши, ама какво да им се чудя, като в Лакатаната 2 си го има пак това сухо мляко, така че няма какво да се пазя от кашите  hahaha

Разбирам те за желанието ти да даваш всичко пречистено, но все пак имай предвид, че това е и нож с две остриета. Децата растат и не може изведнъж да ги сблъскаме с всичко, а няма как да се опазят, както и все пак това не са вредни неща. На организма му трябва време, а и е важно кога какво се въвежда. Прекаленото пазене за мен също крие рискове. Ти ще си прецениш   Hug

# 401
Здравейте вечерно !

Днес ако знаете, каква страхотна разходка си направихме, и кашата следобед навън хапнахме. А времето беше разкошно, слънчево, топло. Бяхме по къси ръкави навън. Идва топлото време ей  Mr. Green

Сега да видим кой кво е правил :

Блонди, за маслото, като дойде време и аз така ще го направя и после мисля в хладилника да го държа. Напълно подкрепям мнението, че прекаленото пазене по-скоро вреди отколкото да помага. Всичко трябва да се прави с мярка и когато му дойде времето. Не трябва твърде много да се бърза, но пък и прекаленото изоставане не е за предпочитане.  Peace
Би би, честито столче. И аз сега съм на тази тема. Даже днес ходихме до един магазин и определно се обедих, че е добре столчето да има Isofix. Показаха ни е едно страхотно Coletto 9-36 кг и сега едва се държим да не отидем веднага да го купим. Една идея е малко по-скъпо от колкото се бяхме се наканили да купуваме, но пък си струва наистина. За първи път попадам на толкова компетентен продавач - той най-вероятно е собственик на магазина. Ама честно направо ни събра очите с ММ.  Crazy Като вземем тези дни столче и аз ще се похваля  Mr. Green От ДМ-ските пюрета аз съм много доволна - предимно плодови съм взимала - без захар са. Но като почти всички пюрета са с ориз. Цената им също е добра.
Ивка, как е днес положението при вас ? Как мина следобедната каша, кога хапнахте ? А вечерта млякото как беше ?
Лино, мисля че след 5 дни е ок да въведеш нов продукт  Peace
Тефи, айде вече и вие да оздравявате  Hug Идеята за сапунените балончета е супер.  Peace И честита проходилка !
Ооо,Бюти, що така бе  Embarassed Много гадно тези петна. Дано се оправиш бързо. Не можеш ли да вземеш някакви лекарства ? Hug
Софиааа, що така таз твойта свекърва - да помага, все пак няма само едно внуче. Хубаво, че поне ти се ядосваш заради нея. Браво за свалените кг  Peace А къде е ТМ ? Извинявай, че питам, сигурно си писала, ама аз явно съм пропуснала. Ако не е удобно не ми отговаряй  Hug Кофти, че явно се налага да работи далече и не е с вас. А всяко семейство е добре да са си заедно. Дано скоро се съберете да сте си заедно.

Гледам, често пишете за снимки във фейсбука. Аз откакто се разписах тук, много по-рядко влизам там, но заради вас май и на мен ми се прииска да влизам пак. Как се казва групичката - затворена ли е ? Кой може да ме приеме ??  newsm78  Embarassed Ако ме искате де  Embarassed

За сега диетата върви добре. Чак съм учудена, че не се чувствам гладна. Утре правя една пълна седмица / 7 дни / и определено още имам много ентусиазъм да я спазвам. А и като виждам как всички пишете, че имате резултати, още повече се навивам. И аз като Бюти не спазвам на обяд и вечеря да ям едно и също. За 29-тия ден сигурно ще го изкарам като плодов или дирекно може да го пропусна - още не съм решила, но определно няма да го изкарам само на вода - най-моного да ми падне кръвното и да взема да припадам  Wink

Айде лека ви от мен ! И дано утре пак имаме такова прекрасно време за разходки.

# 402
Мдаааааааа, имам уртикария/т.нар. копривна треска/ и положението е страшно зле - краката, корема, гърдите, ръцете, врата, клепачите, гърдите - абсолютно навсякъде съм с едни грозни петна, които чешам и се възпаляват - иде ми да скоча отнякъдеееееееееееееееее  #2gunfire #2gunfire

# 403
7 часа разходка - разбихме се, а аз с нови кецове, напраааво много яко, а сега едва гледам Simple Smile
смених му памперса в парка и ми беше леееко неудобно от хората, ама карай, а в Борисовата е като процесия от хора от всички възрасти  Sick и постоянно някой за нещо вика... а и много са модерни едни малки странни неща които децата ги хвърлят на земята и те произнасят едно гадно, гнусно бум, все едно мини експлозив  Sick

пюренцата на Хип от слива, мдам със захар са, много са вкусни, как сладко, сладко си ги хапвам Simple Smile днес му въведох и череша на младежа... като излязат черешите мисля да му дам в мрежичката да си ги хапва пресни, после от плодовете мисля манго и боровинка, а от зеленчуците батат, карфиол и броколи.... много бавно стават нещата, но така или иначе за никъде не бързам Simple Smile а и ми е интересно да го гледам как реагира на новите вкусове Simple Smile бяхме днес с едно детенце 2 седмици по-голямо от нас в парка, еми те са на светлинни години в захранването от нас - само 4 хранения, попарка сутрин (сирене и масло - без мляко), пюре на обяд (без мляко), каша следобед (без мляко), мляко вечер.... тоест мляко само веднъж дневно  newsm78 а пък ние си пием ли пием млякоооо Simple Smile и си имаме нощтно хранене и сме само с две твърди хранения. въобще при нас е бебешорска история Simple Smile

днес като се приспивахме му говорих нещо на малчо и като ме перна сачмата и му викам ти си толкова мнооогоо порастнал мамо, преди можех да сложа главичката ти в дланта си, а сега и с двете си длани не мога да я обхвана, а ръчичките и краченцата и те кооолко са порастнали самооо.... Simple Smile а той ме гледа все едно разбира с един премрежен поглед тип спи ми се, две не виждам, ама говори си, не ми пречиш Simple Smile

та такива ми ти неща, курса го започвам от понеделник, пристигнаха ми бумагите в петък и си направих план за учене.... доколкото е възможно това и живот и здраве през октомвир планирам да мина едни 5 изпита и съм готова Simple Smile Готов картоф! Simple Smile - това ми е любимата фраза, когато малчо си изяде пюрето или кашата Simple Smile

отивам да правя компания на дребчо в леглото че и утре, ако синоптиците са объркали прогнозата, ще обрисваме софийските паркове Simple Smile

айде лека от мен Simple Smile

# 404
Ох Бюти, много гадно.... видя ли те лекар? Това някаква алергия към белтък ли е? Може би трябва да спреш диетата... Бързо възстановяване ти желая Simple Smile (и си изрежи дъълбоко маникюра, за да не можеш да се чешеш)

Общи условия

Активация на акаунт