Отговори
# 405
  • Враца
Какъв е тоя Пуфис за 28л., то колкото Либерото. Аз искам пак Либеро за 20лв. в Кауфланд. Фери, ти ги беше засякла преди, ако пак видиш, свиркай Wink Laughing
Ще свиркам, ама на мен нещо са ми много кУрави, на Лидъл по си ми харесват.  Wink
И аз харесвам пюретата на ДМ, ама и тук в дивия запад нямат голямо разнообразие.  Crazy

Ивка, сега не знам, защото скоро не съм гледала, но преди 2 седмици в Т маркет малките Хип бяха 1.99 и то това си им е редовната цена, НЕ бяха с цветен промоционален етикет.  Wink

Тефи, пожелавам ти здраве и слънце!  Hug

# 406
Разбирам те за желанието ти да даваш всичко пречистено, но все пак имай предвид, че това е и нож с две остриета. Децата растат и не може изведнъж да ги сблъскаме с всичко, а няма как да се опазят, както и все пак това не са вредни неща. На организма му трябва време, а и е важно кога какво се въвежда. Прекаленото пазене за мен също крие рискове. Ти ще си прецениш   Hug
Съгласна съм напълно с теб Peace Да ти кажа ако не беше форума хич нямаше да се задълбоча може би толкова в захранването,ама като се навиваме тук една с друга Joy Joy Joy
За млякото в кашите сигурно също си права, че е съобразено с бебетата, но аз попаднах просто на някакви дискусии тук, че индустрията не се съобразява много много, важното е да се печелят пари, и накрая си остава да разчитме на себе си, да си отваряме очите и да се интересуваме. И наистина съдържанието на повечето продукти е доста дълго, има как да се избегнат някой неща просто.
Аз не мисля, че ще винаги толкова ще избягвам всичко, просто за момента мога и сама да си направя млечната каша, доволна съм от моя АМ, слагам плодово пюре и готово.
А за 2-ката мляко не зам до колко е съобразено с това, че кърмата се променя. Причината да пише след 6-ти месец е че те имат за цел да допълнят менюто с твърда храна. Това пише и на опаковката. По-принцип най-близко до кърмата си остава Пре млякото, което със сигурност може до годинката да се пие. Аз не съм против тези млека Peace
Обаче не мога да разбера майките които купуват например каши с вкус на кекс, страчатела, шоко. Е там вече е пълно с боклуци, но винаги са изкупени и само по една кутия се мъдри на рафта Tired
Бобърче мерси за отговора Hug Браво за разxодката, то повечето мами липсват днес. За фейса пиши на Бюти

# 407
Бюти, ходи ли да се преглредаш днес ? Ако не си според мен задължително трябва да отидеш утре  Sad
днес като се приспивахме му говорих нещо на малчо и като ме перна сачмата и му викам ти си толкова мнооогоо порастнал мамо, преди можех да сложа главичката ти в дланта си, а сега и с двете си длани не мога да я обхвана, а ръчичките и краченцата и те кооолко са порастнали самооо.... Simple Smile а той ме гледа все едно разбира с един премрежен поглед тип спи ми се, две не виждам, ама говори си, не ми пречиш Simple Smile

Коралче, направо ме разби с твоето приспиване. То на детето му се спи, ама кво да прави слуша ли слуша  Joy hahaha
Лино, мерси за фейса - ясно Бюти. Peace

# 408
И ние сме по цял ден навън, прибираме се само да хапнем и пак. Явно така ще е докато не дойдат адските жеги ...  Rolling Eyes И по къс ръкав бяхме, както някои от вас видяха във ФБ, сега качвам и в Снимката за безфейсбуковците!  Hug
Бютка, представям си какво ти е. И на мен ми излизат от време на време едни пъпки, но само по краката и сърбят ужасно. Никой не може да каже от какво ...  #Cussing out И просто си чакам да ми минат!

# 409
Бютка,много кофти с тия петна,сетих се за алергозан-а,дават го при хранителни алергии,дали няма да те облекчи?От яйца ли ти се появиха?
Bobur4e ,днес всичко е ОК вече,пропуснах плодовото пюре,кашата я дадох в 17 часа като се върнахме от разходка и в 21 за пръв път от доста време Велито рева от глад Laughing,изяде си цялото мляко набързо.Ще правя както Тефи предложи-плодовото ще го слагам в кашата и като десерт след зеленчуковото ще давам малко,за да може да огладнее до вечерта.Ти направи ли бисквитките?
Аз нищо не свърших днес-ни бисквитки,ни месо направих,ама то грехота в такова хубаво време да се затворя вкъщи да готвя.Разходихме се доволно днес,да наваксаме,че утре май няма да става за излизане времето.
Васето,тъкмо щях да питам как ги обличате за навън бебоците в това време,че днес Велито много се поти,особено в колата,мокра й беше главичката,с боди с къс ръкав и тънък памучен гащеризон беше.Хем не ща да я навличам,хем с тоя вечен вятър тук ме е страх да не настине,та голямо чудене се чудя като тръгнем да излизаме.
Спокойна нощ от мен!

# 410
Аз още му обличам космонавта ooooh!, но тук е 3 градуса Crossing Arms
вижте какво гледам, още е много рано, но толкова ми харесват, може аз да ги ползвам hahaha

http://www.amazon.de/s/ref=sr_pg_1?rh=i%3Aaps%2Ck%3Akinderbestec … mp;qid=1365285115

Бюти и аз за алергозан щях да пиша, помага. А я виж Mr. Green

http://www.amazon.de/RITZENHOFF-BREKER-Kindergeschirr-Panda-3tlg … dergeschirr+panda

http://www.amazon.de/WMF-1282359984-Kinderbesteck-Set-Bear-7-tei … kinderbesteck+wmf

Лека от мен

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 01:11 от Lino

# 411
Привет,привет  Hug
Изтървах ви ужасно много но тия дни вече ще съм селска и ще имам и повече време. На финалната права сме.....остана най големия зор - днес ще чистя и подреждам.
Нищо съществено няма освен че Явката си пляска като изнърши някой подвиг...бащаму го научи и е много горд.

Толкова засега....скоро ще има и повече..само да приключим веднъж завинаги.

# 412
ако не беше форума хич нямаше да се задълбоча може би толкова в захранването,ама като се навиваме тук една с друга Joy Joy Joy
И аз  Mr. Green Сама се усещам как понякога чак прекалявам. Отвреме навреме осъзнавам, че бебето ми вече не е чак толкова малко и мога и малко по-смело да го давам. И въпреки това вчера и купих пак безмлечна каша  hahaha Търсих спелта, но нямаше и взех пшеничен грис с ябълки и банан на Тьопфер. Наистина трябва да спра да я пазя толкова, още повече, че смятам да я записвам и на кухня. Не сега де  Mr. Green
Лино, майките, които купуват каши с вкус на шоколад и т.н. гледат да им е вкусничко на дечицата, а пък ние какви сме гадни, само просо и овес ядат  hahaha Както ММ казва "това е нечовешка храна".

Бюти,  Confused Дано скоро да ти мине  Hug Много гадна работа  Confused

Вчера и ние бяхме цял ден навън, съответно по-малко мляко  Blush Но пък тя си наваксва млякото през нощта  Mr. Green

# 413
Добро утро !!!!

Тази сутрин вали  #Cussing out Е, няма да има разходки днес явно  Close

Ивка, и аз като теб вчера нищо не свърших, не направих и бисквитките, цял ден по разходки бяхме. Но днес времето е ужасно и най-вероятно вече ги направя. Радвам се за Велито, че са се нормализирали нещата и е огладняла малката  Hug
Лино, 3 градуса  Sad Много кофти, дано дойде и при вас скоро хубавото време. Приборите са много сладурски. Не е ли рано за метални прибори ?  newsm78

С малчо днес сме ранобудни, ама той днес напрово ме остави да си посмя чак до 07,30ч. Милото то сигурно знае, че е неделя  hahaha

# 414
# 415
Дафи и ММ и той така вика за просото hahaha
Бобърче много е рано за тези прибори, дават ги от 3 годинки нагоре, но аз мисля да му взема купичка само за него си и попаднах и на тях. Отзивите са много добри и че с години не се захабяват. Та ще поръчам. Ама аз тръгнах бсъшност от там, че си търсех книгата Харем, а тя била толкова стара, че тук вече я няма ooooh!. Сега ще си я взимам на старо от амазон.
Много интерестна статия си пуснала. За живото на село е толкова вярно Peace Незабравимо детство имам Heart Eyes, а мириса на сено и животни го помня и още как. Толкова ми е хубаво като се сетя за село
Така като чета нашите са ми спестили боулинга Mr. Green, конете, а ми бяха мечта, готвенето и приятелството с дете в неравностойно положение
Тук днес е 0 градуса, ако не ми дойдат гости ще правя бисквитките Simple Smile

# 416
Мдаааааааа, имам уртикария/т.нар. копривна треска/ и положението е страшно зле - краката, корема, гърдите, ръцете, врата, клепачите, гърдите - абсолютно навсякъде съм с едни грозни петна, които чешам и се възпаляват - иде ми да скоча отнякъдеееееееееееееееее  #2gunfire #2gunfire

Бюти, ММ е също така от януари, и постоянно се появява и не можем да схванем от какво е! Ужасно е! Пие хапче като се усети, взема душ да се успокои кожата. Той в началото беше много зле, целия подут, наред с червените сърбящи петна, като след боксов мач. Стигна до инжекции урбазон чак. На теб от какво ти казаха че е???

И резултата от 90-дневната е -9.300кг. Което не е много на база други хора, не успях да достигна целта от -10кг, но съм ДОВОЛНА. Вече съм един номер по-малко от преди да забременея, влизам в що годе нормални сутиени и най-важното ХАРЕСВАМ СЕ.

Днес ще правя милинки на каката, на обяд мисля и аз да опитам Simple Smile
Снежето ми разказа играта тази нощ, 2/3 от спането ми беше в седнало положение. Понеже не съм я кърмила легнала, сега вече не иска да и да опитва.
И ние вчера цял ден по улиците, за разлика от днес.

Абе аз много не се замислих и си купих млечна каша и си давах на Снежка, ноооо много трудно се сгъстява, много лъжици се слага на малко вода и много бързо свърши. Предполагам, че е така, за да се дава с широк биберон - знам ли....На 100мл вода повече от 5 супени лъжици върви. Иначе пък Сн си я ядеше с огромно удоволствие.

# 417
Добро утро!

Бюти....съжалявам, бързо възстановяване Hug
Не че се бях засилила, но сега със сигурност няма да почвам диетата Mr. Green

Вчера си направихме мини варненска среща, доживях и аз да се включа. Самито  (на Самимами) голям бъбривко, но само за татко си говореше Mr. Green

Може ли да се ядат ягоди докато се кърми, че ми текат лигите като ги гледам......малко даже хапнах Blush.

# 418
Можеш  Simple Smile

взех пшеничен грис с ябълки и банан на Тьопфер.

И аз тази отворих днес, моето прасенце я одобри  Simple Smile

Лино, поразпитах Хедра за това сухо мляко в двойките, с каква цел се добавя, като пише, ще споделя  Hug

# 419
Йеееееееееееееее newsm44 smile3508 Как ме зарадва Блонди Hug Имам половин кило и го мятам Crazy

Общи условия

Активация на акаунт