Отговори
# 525
Аз като усетя , че нещо ми е докривяло изпивам един "Ремотив" и после ми е супер   Party

# 526
Фери, ами аз винаги и давам да суче като се събуди, тя не заспива без да суче  ooooh! Но се буди по веднъж или два пъти.

Преди малко се върнах от гинеколог. Взеха ми цитонамазка и микробиология, левия ми яйчник пак е поликистозен  #2gunfire От години се боря с него. Някаква си лигавица била удебелена, което значело, че скоро ще ми дойде  Crazy

Иии без да искам събудих Ина и сега е кисела  doh

# 527
Дафи, заради това ти намалява и с мен стана така с първия цикъл ми намаля много  Hug после ще ре регулира  Whistling съжалявам за яйчника  Hug
Колко дни може да стои сварено месо в хладилника? вчера ни заклаха пуйката и замразих сурово месото, ама оставих да има за Анди за няколко дни, т.е. за 3 дни ще му стане ли нещо  newsm78

# 528
Реших днес да не давам глутен, а само зеленчуково пюре като стане от следобеден сън

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 22:18 от Lino

# 529
Лино  Hug Hug Hug много ви се е насъбрало  Hug Hug Hug

# 530
Олеле, Лино, моето сърце спря докато четях, не искам да мисля какво ти е било на теб  Hug никога да не се повтаря.
Едно време с моите съседки (рускиня, полякиня, румънка и словенка) не знам точно коя го предложи да си гледаме на восък. Палиш свещ и като се образува восък го изливаш в чаша с вода. Пробвай така може да подейства като куршума.
Ох, да, само да не се почне сега пак с дискусията, колко е тъпо леенето на куршум. Щом помага (ако ще е самовнушение да е) и не наранява никого, не виждам нищо лошо.

# 531
Лелее, Лино, само като си представих ситуацията и косата ми настръхна  Confused Дано нямате повече такива случки  Hug

# 532
О, мила Лино, стомахът ми се преобърна няколко пъти и ми тръгнаха сълзите, сигурно защото веднага си представих какво ти е било! Много ви прегръщам с Райян и дано никога не се повтори!  Hug Днес как сте?

# 533
  • Обетованата земя
 Cry И аз си представих всичко образно, леле милата Лино, много ти се насъбра! Дано не се повтаря!  Hug Hug Hug В такива моменти е трудно да се реагира адекватно!
Блонди и в темата на Иво пиша, но там една тема я влачихме от пролет до пролет  Laughing. Общо взето си разказваме бисерите им. А тук понеже всекидневно си разговарям с вас и си споделям чат пат и за него, покрай малката.  Mr. Green

# 534
Лино, Hug Много гадно, ужас...оххх аз не бива да чета такива неща, че после все си ги измислям.. Ама да знаеш,че глутена хич не е хубаво да се прекъсва, дава се поне известно време редовно. Аз знам за месец всеки ден.
Блонди, кажи после за карфиола. Оххх аз толкова исках да си намеря био карфиол, ама само тъпите пюрета. Нищо де, пак го дадох. Wink

# 535
  • Варна
Лино... направо лошо ми стана като те прочетох... Разтреперих се и аз, грабнах дребния както се дупеше на дивана и го прегърнах силно, той ме гледа странно. Дано никога не ви се случват повече такива неща, на никого не трябва да се случват. Как сте днес?

# 536
Лино, много съжалявам за тези силно отрицателни преживявания. Дано никога не се повтарят, а и да захвърлите гадния апарат скоро ви желая от сърце  Heart Eyes ТМ как прие всичко?

ММ отива по-късно в Брюксел да разнася филмите, аз ще къпя писанките. Одеве, режейки карфиола, си мислех колко време вече сме заедно и как си споделяме (почти) всичко, сънуваме се, близки си станахме, кой каквото ще да си мисли  Blush Като съм заета и минат часове без да съм ви нагледала и прочела, чоглаво ми става  Hug

Камелия категорично не иска и не иска месо, не знам какво да я правя. От 9 сутринта досега я мъчих с тиквички и телешко, не и не. Накрая й дадох моркови с масло и всичко омете за секунди. Ами няма да й давам месо и това е  Confused

# 537
Лелеее, Лино изживяла си кошмара на една майка  Hug Дано не ви се случва същата ситуация  Praynig Ако това ти внесе спокойствие - направи нещо, ако ще да е леене на куршум или друго. Прегръдки за малкия бонбон.  Heart Eyes
Жена, какво имаш предвид с това, дали спазвам правилото за количество храна? Да не би, че това, че го прехранвам с твърда храна  newsm78 Неее, в случая той откакто боледува за 5 дни е хапнал общо като за ден, няма апетит и го боли гърлото. Питах дали има начин да го заинтригувам с храна пак, че доста заслабна още докато боледува, то е ясно, че би трябвало като оздравее да яде пак нормално. Или се надявам  Praynig

# 538
Мъжо, не, питах за нас, дето да е 3-4 пъти на ден, количество колкото шепата ни  Blush

# 539
  • София
О, мила Лино, стомахът ми се преобърна няколко пъти и ми тръгнаха сълзите, сигурно защото веднага си представих какво ти е било! Много ви прегръщам с Райян и дано никога не се повтори!  Hug Днес как сте?

И аз по абсолютно същия начин Confused Лино, много съжалявам, дано никога повече не изпадаш в подобна ситуация Sad
Дафи, на мен абсолютно винаги преди да ми дойде, драстично ми намалява кърмата и сега в момента съм така, но като ми дойде веднага се оправям  Simple Smile
Месечинке, ето ги, само че понеже са за малкия, не сложих никакви подправки. От около 2кг, изкарах 2 бурканчета, като махнеш люспа (става много лесно по посочения начин) и семките с водното си понамалява доста Laughing
Фери, ще те чакаме с добри новини, и при мен няма да има точно месец Hug
Муки, още малко и после ще ти е хубаво и спокойно, ще си гледаш децата с кеф  Hug
Елси, много прегръдки от мен, нормално е да изпаднеш в такава ситуация, аз сега на моменти полудявам с моя, дето ми е един, а и аз като Блонди си признавам, че абсурд да гледам и имам две деца с малка разлика. Та реакцията ти е била нормална, то в един момент му се насъбира на човек и за нещо дребно може да избухне така. Много е трудно особено сама като си ги гледаш, каква подредена къща, какви културни мероприятия  ooooh!, я гледай да са ти живи и здрави и ти да си спокойна Hug
Диди, миличката, я не се обвинявай за такива неща, ти ако си лоша и непредвидлива майка - ние какво да кажем Crazy
Моя младеж страшни зъби го морят, киселец от класа, само едно мрънкане, хленчене, рев, лапа всичко, каквото добаря, ако нищо няма - целите юмруци ooooh! Спи два пъти по 30-40мин, вече нямам време за нищо, едва успявам да прочета тук и да се разпиша ooooh! Давам Дентокинд от няколко дни, особен ефект не виждам за сега Rolling Eyes
Та Коралче, благодаря ти много за предложението, но абсурд за този момент, аз едва учих за правоспособността, хем тогава беше супер кротък, а какво остава за сега ooooh! Но ще си запазя това, което ми каза и ще го имам предвид Hug Между другото нали знаеш, че има ново Marry Me
Бюти, радвам се, че си по-добре и да ви е честита хубавата новина Hug
Тефи, бързо се оправяйте и Явор да си върне същият апетит Hug
И Валери пие много вода ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт