Отговори
# 585
Аз сега не мажа децата, месото го дай. Peace Hug Да ти кажа аз като видя, че ще стане 4 ден в хладилника и затоплям капачката на котлона да се стегне, но ползвам буркани с винт. Hug

# 586
Абе никой не ме отрази, мога ли да дам месото, въпреки че ще му е 4-ти ден в хладилника  newsm78
Блонди  Hug
А какво ще им стане на децата, ако не ги мажем  newsm78 /сега имам предвид, не лятото/ рак на кожата ли ще хванат  Crazy Crazy

Бютката, 4 дни ми се струва доста  Crazy То няма да замирише месото, ама си е вече плът, която загнива.  Rolling Eyes Два дни според мен е оптимално  Peace

Шегуваш се за рака на кожата. На мен ми е болна тема. Аз си мисля, че от това ще умра  Rolling Eyes Обожавам морето и доскоро като луда се печах под слънцето.  Shocked В резултат - сега имам милион бенки по тялото и всяка година ходя на кожен да ги следи. И НИКОГА повече няма да легна с трезв акъл да се пека под сегашното състояние на стратосферата  Stop На море съм само във водата и само под чадъра с тениска. Криско е какаов, както казва Мъжа ми Теф, но пак го мажа. И Камелия ще мажа и няма да стои под слънцето, освен в морето  Blush

# 587
  • София
sejiks, ти във Франция ли живееш? Ето обаче поредното доказателство, че във всяка държава си има  правила за отглеждане на бебето, които в някои случаи са различни от нашите.
Принцеске, браво, много се радвам, че сте въвели вече толкова храни и сте добре  Hug
Тефи, надявам се да сте по-добре вече  Hug
Може ли някой да ми каже как мога да вкарам по 2 и повече цитата в един пост  Hug
Васе, хаха, гризна ли си вафличка Неско?  hahaha
Белверде, имаш ли снимки на градината ви? Много обичам да гледам красиви градинки. И ако някой друг се занимава също ще се радвам да разгледам. Блонди, ти имаш градинка. Ние в събота се опитвахме да прекопаем една част пред блока и да правим нещо, обаче е много трудно, защото никой никога не се е занимавал, но сега съм се амбицирала. Обичам цветята, всяка година си слагам на терасата, имаме и стайни, но навън ще ми е за първи път.  Blush
анитка, пожелавам ти "веселата част", която ти предстои, да не е от най-веселите Wink
Марли, честит забелен пищов! Simple Smile
На части ще пиша, че ме гонят задачки Simple Smile

# 588
Gundie , то дали има точно такова масло ... цинка (или някакво съединение беше) до колкото знам е най-добрата минерална защита, аз затова се чудя между Лаверата (био) и ето  това, което е също с такава минерална защита и е ок за бебета! Кокосовото масло пък има естествен нисък фактор и за градски условия предполагам е ок!
Иначе за ранното захранване - Ал и изобщо децата с АД са склонни към реакции, но и да нямаше този проблем ( а съм склонна да се съглася, че тези проблеми са генетично натрупани заради практикувани по-рано прибързани захранвания) пак не бих бързала... Аз самата цял живот страдам от проблеми със стомашно-чревния тракт, а покрай това и метаболизъм, излишни килограми, ниско самочувствие ... Определено бих направила всичко каквото мога, за да предпазя детето си от това  Peace Съзнавам обаче, че това е дълъг процес на възпитаване на хранителна и спортна култура! Много е лесно да се даде за пример дете без проблем, въпреки ранно захранване или дори включване на ансурдни неща ...по тази логика обаче има и примери с майки приемали наркотици или алкохол далеч отвъд фопустимите количества и децата им нямат явни проблеми, но дали това може да се приеме за правило?!?
Иначе за второто детенце... С моята панта не знам дали бих се справила с още едно, но със сигурност искам поне още едно детенце... само малко по-нататък Wink

# 589
Айрънче, с всяка дума съм съгласна. Hug

# 590
Бюти, на мен ми се струва много 4 дни за месото  Thinking Аз зеленчуково не смея да държа по толкова.
Жълтъка не съм го въвела, и моя мъж не е правил други опити да и го въвежда  Mr. Green
КиК, моя косопад намаля малко, но още си имам, чудя се как не съм оплешивяла още  Crazy

# 591
За косопада - беше някъде 5 месец след раждането и ходих на фризьор. Мацката там имаше дете на 2 г. и се заговорихме именно за косопада. Тя е имала много сериозен след раждането и тогава ми спомена, че и били казали ако на 6 месец след раждането не намалее да иде да си направи някакъв хормонален тест. Само че си мисля, че сега при вас допринася и пролетта, тогава нали се засилва  newsm78
За слънцезащитната козметика-то за възрастни е перпоръчително целогодишно да се мажат,  пък бебоците  #Crazy Но и аз не съм взела още  Thinking
Бюти, на 4 дни манджи и аз не ям, пък и месето ти е сурово, не знам, аз не бих дала  Embarassed
Ние днес сме една идея по-добре, но още пълното ни оздравяване ми се струва далеч  Sick Да не говорим, че в момента имам усещането, че и зъбите допринасят, няма такъв нервак като Явор  Tired А още и помен няма от зъб, гледам снимки на едно приятелско бебе с 3 седмици по-голямо (т.е на 8 м. и 3 сед), еми има 6-ти зъб вече. Знам, че не е хубаво да сравнявам, ама докогаааа ще се размотаваме беззъби и нервниииии  #2gunfire
И като съм на изнервена вълна да споделя възмущението си, как напоследък 30-35 годишни жени държат да се представят пред Явор като "кака Еди коя си" и се сърдят и то съвсем наистина като лельосам. Е не може някое момиченце с година и половина по-голямо да е кака, и някое "момиченце" с 35 год. отгоре му пак да му е кака  #2gunfire К'ви са тия комплекси не знам  #2gunfire

# 592
И като съм на изнервена вълна да споделя възмущението си, как напоследък 30-35 годишни жени държат да се представят пред Явор като "кака Еди коя си" и се сърдят и то съвсем наистина като лельосам. Е не може някое момиченце с година и половина по-голямо да е кака, и някое "момиченце" с 35 год. отгоре му пак да му е кака  #2gunfire К'ви са тия комплекси не знам  #2gunfire

Хехе Simple Smile аз съм леля на 3мата си племенници. Кака не съм, защото съм малката. За всички други съм иглуб Simple Smile
30-35 годишни ми прозвуча все едно са на по 60  Joy

Натуралните масла не ви ли притеснява, че са алергени  Rolling Eyes аз по мен едвам и рядко мажа, на маймунката май няма да се престраша. Това на биодерма май ще взема дето Айръни го показа.

# 593
Мерси за отговорите  Hug
Тефи, писах, че месото е сварено   Peace
И аз знам, че не трябва да сравняваме, ама си е гадно някой път - и то заради майките, понеже има такива индивиди, че все тяхното дете трябва да е първо във всичко и едва ли не другите изостават  Crazy Crazy

# 594
Ох, Мъжо, удари кьоравото, да знаеш  Joy Joy Joy

От дете съм се чудела защо като бях тийнейджърка и циганетата ми просеха пари с како. И продължават  Joy Кой иска да го лельосоват  Rolling Eyes
Сестра ми е 8г по-голяма и аз, на 19г станах леля.  Shocked Абсурд. Научих отрочетата да ми казват Нели  Rolling Eyes Сега сестрата на зет ми им е леля, аз съм Нели  Rolling Eyes
Свеки, понеже страда от същите комплекси, забрани на Кики да й казва баба. Сега са по име, но Криско обича повече баба си и дядо си, т.е. моите родители. И тя сега се ядосва защо е оставила така  Rolling Eyes

За косопода - абсолютно е права - края на 6-ти месец след раждането е оптимален оправдателен  Peace

Би би, супер се радвам за градинката ви  Heart Eyes Трябва да избираш непретенциозни цветя  Rolling Eyes И пръстта е важна много.

# 595
  • До морето
Ами и аз се дразня да ме лельосват пък  Crossing Arms още повече непознати "Чакай лелята да мине!"  #Cussing out

Леля съм за племенниците си, кака съм на брат си и сестра си, евентуално и за по- малките ми братовчеди (2 броя), за останалите съм по име! И в приятелската ни компания сме така - няма лели и чичовци или каки и батковци - децата викат на всички по име! Това май само в България го има да слагаш титли на хора, които не са от семейството ти и дори не познаваш! В други държави, доколкото знам се обръщат с господине и госпожо, не като нас тука, дето всеки може да ти вика както си иска! Веднъж една възрастна жена стои след мен на една опашка и явно без да иска удари по крака с бастуна си едно момче зад нея! Той съвсем приятелски и викна "Внимавай малко ма, бабке!" При което тя се обърна и каза "Баба съм само на внучето си, за тебе съм Уважаема госпожо"  Laughing

# 596
  • Пловдив
Гунди купих пащърнака и карфиола от магазина на Балев в Мол-а в Пловдив.Освен да им вземеш телефона на софийския и да проверявяш кога ще зареждат стока Hug

Би Би  Hug

Аз пък станах леля малко преди да навърша 13 години и съм свикнала,ама сега племенницата ми е вече омъжена жена(набор е на Бютинцето) и не знам ако се обеби дали ще преживея да ми викат "бабо" hahaha.

# 597
 Joy  Joy  Joy Жена, аз пък станах леля на 10 г.  Heart Eyes и моят племенник си ме нарича лельо, нищо, че между мен и сестра ми разликата е по-голяма  hahaha И аз съм горда с това  Flutter Както и да е, имах предвид, че някои "мадами" отказват да остареят един вид и се правят на ощипани  Naughty Ама то е смешно отстрани  Stop
Добре де, Сами ти ще наречеш ли напр. съседката си (хипотетично Ваня Иванова) с 35 години по-възрстна Ванче, напр. Не влизам в спор, просто питам  Party За мен тя ще е или г-жа Иванова или леля Ваня. Не знам, така съм възпитана.

Ах, градинки, цветенца, лехиииии  Heart Eyes

# 598
Аз бих попитала съседката как предпочита да й казвам  Simple Smile

Това, което аз не разбирам е, когато бабите отказват да бъдат наричани така. Познавам хора, които казваха на бабите си "майко". Пълен абсурд, според мен.

# 599
  • Враца
Фери, изби рибата тази, други дреболии кога да му даваш каза ли  Joy Как са нещата при вас? Има ли яснота вече при мъжа ти?
Ами все още сме в изчакване, може всеки момент да се разбере, но аз започнах да се оглеждам за квартири в нет-а. Wink Дано скоро дойдем в Сф.  Praynig Мерси, че питаш.  Hug

Диди, много добре казано.  Hug Heart Eyes Умилих се!

Като порасне ако още има "кифли", дъщеря ми може би ще е от техния отбор. Събота и неделя са натоварени емоционално и физически дни, може да се каже че от понеделник до петък си почивам.
hahaha hahaha hahaha hahaha

На зълва ми свекърва й по стечение на обстоятелствата вече е прабаба на момиченце на 4 годинки и всички (дъщеря й, внучка й и правнучка й) й викат "маме".  Sick Отврат, много тъпо!

Общи условия

Активация на акаунт