Домакини - първи сезон/девети епизод - пролетен :)

• 25 864
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • UK
В разход съм Crazy

Мари  Hug Praynig

# 586
  • при късмета
Напазарувах, ще готвя довечера и сега 3 часа почивка докато тръгна за шефа.
Вио най-забавно е като проговорят, няма дете, което не е сътворявало бисери  Grinning
Моя сътвори изречение сам, на година и 6 месеца. Преди да направи 2 спореше с мен с аргументи  ooooh! Понякога необременената логика на децата е по-вярна от нашата.Стига да има кой да ги слуша.
За тая вечер ми е "наредено" да правя спагети.Добре, че поне големия не ме командори и не е капризен, че не знам какво щях да правя  hahaha
Миленче ще се справиш, не се тормози.Ама не стой гладна толкова време, моля те

# 587
А пък моето още не иска да говори, само някакви десетина думички употребява и то рядко. Инат та инат ви казвам. Хващала съм го, че се изпуска понякога и ми отговаря, иначе ти му говориш, то се прави на 6 без 10!  ooooh!

# 588
  • Талант на 2012,2013 г.
.

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 13:33 от Марѝ

# 589
А пък моето още не иска да говори, само някакви десетина думички употребява и то рядко. Инат та инат ви казвам. Хващала съм го, че се изпуска понякога и ми отговаря, иначе ти му говориш, то се прави на 6 без 10!  ooooh!
Моето бърбори, ама сме много далеч от изречения още  Simple Smile
Мари, какво става? Мина ли операцията?

# 590
Искам да се скрия някъде и да ме няма най-малко три дни... no

Какво е станало?  Rolling Eyes Hug

# 591
  • Талант на 2012,2013 г.
.

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 13:32 от Марѝ

# 592
  • при късмета
Мари  Hug, това е безобразие, така да го разкарват  #2gunfire
Вио не си мисли, че ще ти разказва Достоевски. За проговаряне се счита, да каже поне две свързани думи сам, без да повтаря след някой.За повтаряне предполагам повтаря по повече.
Куини не се ядосвай на детето, нали знаеш, че говори.Инатести са, аз съм се примирила. Моя е взел ината от мене.

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 13:33 от мама-коко

# 593
Мари, какво е станало?
Аз нищо не разбрах от то4ките, дето си ги сложила!

# 594
Мари, какво е станало?
Аз нищо не разбрах от то4ките, дето си ги сложила!

И аз  Sad  Надявам се, че ще споделиш...

# 595
  • Талант на 2012,2013 г.
Само накратко. Въртят ни на шиш...е така както си искат и както име удобно. Не ми се пише повече...

# 596
Уф да му се невиди  Tired

# 597
  • ул. "Мечтание"
"Какво е пед...ас, според малките деца? Отговор: Лош шофьор"  Joy

шъ умръ!  Joy Joy Joy

Ангелче, сокчетата си ги пий ти!  Hug (казвам го в кръга на шегата, не искам да се приеме, че ти давам тон какво да правиш, и да я захраниш със сокче, за пак ши съ тъ убичъм!  Heart Eyes)
Сок - препоръчително е да се дава чак след 8 навършени месеца, за предпочитане прясно изцеден. По-добре все пак да се даде цял плод, отколкото сок. По-полезно и хранително е за детето.
Обърнах го на тема за захранването.  Joy

Миличка Мари Sad Много гадно!  Sad

Аз реших, че снощи достатъчно се ядосвах на ситуацията и че няма да позволя да ми е смарангясано. Турих усмивката, облякох весели розови дрешки, понакичих се с обечки и пръстенче и цял ден ми е хубаво.... Леко ми е на сърцето и душата! Все ще намеря от някъде парите!
Дето ми се бяха записали жените за днес се изредиха една след друга откакто дойдох, та дефакто приключих работа за днес.  Wink

# 598
Мари каквото и да кажа... Тегля им една и то без извинение  #Cussing out Разиграват хората само  #2gunfire
Нощни радвам се, че си си закачила усмивката и си спряла да се ядосваш  Hug
На всички други неспоменати   bouquet
Аз съм бясна. Една англичанка на паркинга на супермаркета така ми вдигна кръвното, че направо човек убивах!  Twisted Evil  #Cussing out #2gunfire Сега си доготвям манджите и се успокоявам с хубава музика.

# 599
  • Бургас
Стефи,какво взриви твоята руско-българска кръв? Grinning

Мари,какво става?Не махнаха ли вече тръбичките? Защо ви разкарват,защо пак ви извиват ръцете?
Изроди! Sad

Днес излязохме до кварталния магазин,направо ми треперят краката от този грип.
Поне вече отслабнах.Цяла седмица само лекарства без ядене.Гади ми се от всичко! Sick
Малката я захранвам като бебе,нищо не иска и тя.Давам на час по чашка храна. Cry

Ще отида да купя и хляб и пак ще ви чета.

Общи условия

Активация на акаунт