Домакини - първи сезон/девети епизод - пролетен :)

• 25 867
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • планетата Земя
Мацки,как сте?
Аз нещастна.Скрибуца ми стомахчето.Както казваше една баба умирам за глад  Mr. Green.Егати и съдбата значи.Ама ще си нося кръста
Дребното и то не спи.Чакам го да заспи,да го завия,че да се отнеса и аз в гладните си сънища
Лека нощ  Hug

# 571
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!  smile3507 много, много ми се спи! До полунощ се въртях без да мога да заспя, после дремнах малко, ама недостатъчно както сами виждате от часа, в който пиша. Днес съм на работа и въобще не знам как ще го избутам деня. Обадиха ми се няколко жени, че днес ще минат на консултация, та ще има работа определено, дано се поусвестя до 13 часа малко.
След час някъде ще будя децата и с ММ отлитаме към Варна. Тепърва да си доспивам не върви.  smile3507 Дървото на парите така й не ми се яви. Но аз не се отказвам от него току така! Ще се жертвам и идни нощи в опит да го сънувам!  Mr. Green

Днес е сигурно най-кофтия лунен ден от месеца. Пазете се!  Hug

Мари, да мине леко!  Praynig Praynig Praynig Praynig

Ай стига съм се мусила, да ви метна закуска!  Mr. Green Heart Eyes

# 572
Добро утро. Влизам специално да пожелая много късмет и здрави нерви на  Марѝ Спокойно, мила, всичко ще мине добре!  Hug Ще се моля за вас  Praynig
По-късно пак ще се включа. Приятен ден.

# 573
  • София
Добро утро  и от мен!

Пожелавам много късмет, здрави нерви и стискам палци за всички, които имат нужда.

Всички болни - да оздравяват, всеки ден да се чустват по-добре и по-добре.

Всички мечти да започнат да се изпълняват!!!

Е, това е от мен тази сутрин.

Нощни - страхотна, здравословна закуска си направила! Wink

newsm08

# 574
  • при късмета
Добро утро,
заведохме дребния на градина и сега ще си довърша разни работи от вчера. И ща, не ща, ще излизам да пазарувам.
Мари с вас сме  Hug
Нощни очи мерси за кафето и закуската
Лус ти вчера се метна в новите гащи и изчезна, а  Simple Smile
Стиснати палци на всички които имат нужда

# 575
  • София
Оф, у нас сме лекинко болни да се оплача- каката цяла зима не е боледувала, грипа само дето изкара и то за един денточно...сега ми е хремава, киха, киха..засега няма висока темп, около 37, ще видим.
Ще се върна да прочета какво, къде, кога и как!

Мари, стиснати палци и от мен!

# 576
Добро утро!
Мари, с вас сме  Hug
Валенце, скоро да се оправя каката ви  Hug
Айде засега, после пак  Wink

# 577
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug
Ей, много ранобудни бре  Crazy
Тъй по ред на номерата - клеевата тинктура, както казах, мислех да я давам за подсилване на имунитета.
titi888, то хубаво да взема такова нещо, но как ще ѝ го давам, тя не пие от шише (и шише не иска, не само биберон). Странно дете си имам, като взема да я захранвам кой знае как ще я прилъгвам да пие сокче с биберона....
Ще разчитам на кърмата - каквото противовирусно мине през нея - мине. Поне си имам оправдание да отлагам ваксините  Mr. Green Момиченца милички, аз пак да попитам - някой ако познава добър педиатър в Пловдив и околностите - да свирка. Моята ще я сменям, то толкова безхаберно същество като нея никъде няма  Stop Само да намеря някой читав лекар, че да не стане от кука на крива бука... Аз трябва да ходя на АГ тия дни (и то по-скорошните), че вчера една приятелка ме наплаши... Не съм ходила откакто родих и тя ми разправя за една от нейния блок, която отишла чак на 5 месец след раждането и установили, че е запушен родовият канал, тя си имала цикъл и всичката гадост се събирала.... Абе ужаси някакви... Та "едва" ме нави - може би още утре ще ида, да видим днес онова безполезно докторско същество дали поне направление ще ми даде. Пък и да не ми даде - пак ще си ида, ама ако отърва едни 40-50 лева ще  е чудесно.

мама-коко, като прочетох командата на детенцето ти и се сетих една случка от преди години. Бях студентка още във Велико Търново и чакам за преглед при АГ - най-модерния тогава - д-р Ангелов. Той в едно тясно помещение, преправен апартамент - едната стая - кабинет, останалата част - чакалня. Доста хора чакахме, включително една мама с мъжа си и сина си. Синковеца бяс голям - тича, обръща столовете, тропа по вратата... Майката си чопли маникюра. Накрая малкия обърна кошчето с боклук и майката му се скара да седне вече. Обаче онова като се обърна и изцепи "На теб кой ти е разрешил да говориш ма, к**во!"  newsm09 #Shocked Направо се чу как всички се втрещиха! Ужас направо... Пък женицата само се засмя и "Е, стига си говорил глупости"  #Crazy Извинявай, няма общо с репликата на сина ти, просто направих асоциацията и реших да споделя спомена. Нали няма да ми се обидиш  Hug

# 578
Добро утро и от мен!
Мари, стиснати палци и от мен!
Мария, не мога да те харесам - нямам фейсбук.
Нощни, няма ли на4ин да помолите някой друг близък 4овек? То, верно първо се питат най-близките, ама ....
Валенце, дано мине бързо на детето!
Кокон4е, докато не съм забравила. Опитай се да регистрираи кода на милка към 7 сутринта. Кумата така направи и ве4е има одеало. Ама много грозно било. Дали да пробвам и аз? newsm78 Аз сега играя с морени и якобс, и май само си хар4а парите.
Ангел4е, не бързай да захранваш. Кърмнето е по-важно. После цял живот има да си хапва каквото си поиска. Колкото до притесненията, 4е се разболява. Направи 4ай от лайка(ако имаш домашна, а не от пакет4ета), докато е горещ сложи доста сол. После с капкомер по 1-2 капки в ноздрата. И така по няколко пъти на ден. Не се притеснявай
Канали сте обсъждали- само Дисни и подобните. От време на време се преборвам за новини. Ина4е в стаята си имат Тв и Двд, но искат при нас. Twisted Evil
Славе, как сте днес? И аз не разбрах- на антибиотик ли сте?
айде до после!
Милен4е, май само ти си лягаш гладна! Браво! Браааво! Hug

# 579
  • при късмета
Ако малкия ми каже някаква подобна дума, баща му ще го направи на салата.
Той го каза смешно, установих, че го е чул в някакво детско.Продължените беше:
-Защо ще ме уволняваш маме?
-Ами просто обичам да уволнявам хора  hahaha
Веднъж каза за една бабичка, която пресичаше на червено пред нас "ходещ некролог", ама го повтори след мен, защото се ядосах и си го промърморих, а той ме чул и повтаря.
Сетих се, че бях чела или гледала някъде "Какво е пед...ас, според малките деца? Отговор: Лош шофьор"  Joy
Вале оправайте се!
За инфо-играта на милка с кодовете свърши.Сега е с касова бележка от бисквити.

# 580
  • София

"Какво е пед...ас, според малките деца? Отговор: Лош шофьор"  Joy

newsm62 newsm62 newsm62 smile3532

# 581
Марѝ, имате стиснати палци от мен и много положителна енергия!  Hug Praynig

Ангелче, да си знаеш, че вече не се захранва със сокове.  Peace По принцип дразнят стомахчето, моето много повръщаше и ги пропуснахме, едва напоследък започнах да му давам понякога, иначе си лока вода доволно.

Отивам да си ям овесените ядки ...  Flutter

# 582
  • планетата Земя
Милен4е, май само ти си лягаш гладна! Браво! Браааво! Hug

Нямам избор.Тъй съм се освинчосала.Че както казва татко и 6 м  гладна да стоя ми е малко  Joy

Ангелче,читав педиатър по касата май няма.И то зависи какво искаш от него точно.Тази,вашата,защо не ти е на сърце?
Клеева тинктура давам откакто стана на 1 г и 6 м.
За АГ то-ти не ходи ли на прегледа,който ти се полага в Селена?

# 583
  • София
Гледам едно страшно предаване за вакцинация... плюсовете и минусите... страшничко е...

# 584
Мама-коко, малкия е уникален! Обичал да уволнява хора, а  Laughing Браво на него. С нетърпение чакам и моето да порасне още малко и да започне с лафовете  Simple Smile
Ангелче, аз на гинеколог отидох няколко месеца след раждането. За щастие всичко беше наред. Но колкото по - рано отидеш, толкова по - добре  Peace
Метнах едно сирене по шопски, сега се опитвам да чистя с малкия. Аз вървя с парцала, той след мен с неговия парцал. На мама чистофайничето  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт