Аз нещастна.Скрибуца ми стомахчето.Както казваше една баба умирам за глад
Дребното и то не спи.Чакам го да заспи,да го завия,че да се отнеса и аз в гладните си сънища
Лека нощ
много, много ми се спи! До полунощ се въртях без да мога да заспя, после дремнах малко, ама недостатъчно както сами виждате от часа, в който пиша. Днес съм на работа и въобще не знам как ще го избутам деня. Обадиха ми се няколко жени, че днес ще минат на консултация, та ще има работа определено, дано се поусвестя до 13 часа малко.
Дървото на парите така й не ми се яви. Но аз не се отказвам от него току така! Ще се жертвам и идни нощи в опит да го сънувам! 

Само да намеря някой читав лекар, че да не стане от кука на крива бука... Аз трябва да ходя на АГ тия дни (и то по-скорошните), че вчера една приятелка ме наплаши... Не съм ходила откакто родих и тя ми разправя за една от нейния блок, която отишла чак на 5 месец след раждането и установили, че е запушен родовият канал, тя си имала цикъл и всичката гадост се събирала.... Абе ужаси някакви... Та "едва" ме нави - може би още утре ще ида, да видим днес онова безполезно докторско същество дали поне направление ще ми даде. Пък и да не ми даде - пак ще си ида, ама ако отърва едни 40-50 лева ще е чудесно.
Направо се чу как всички се втрещиха! Ужас направо... Пък женицата само се засмя и "Е, стига си говорил глупости"
Извинявай, няма общо с репликата на сина ти, просто направих асоциацията и реших да споделя спомена. Нали няма да ми се обидиш
Аз сега играя с морени и якобс, и май само си хар4а парите.

По принцип дразнят стомахчето, моето много повръщаше и ги пропуснахме, едва напоследък започнах да му давам понякога, иначе си лока вода доволно.

Препоръчани теми