Домакини - първи сезон/девети епизод - пролетен :)

• 25 881
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
Нощни очи, нареви се, излей си мъката, пък....утрото е по - мъдро от вечерта, ще измислите нещо  Hug
А брат ти защо такива номера ти играе, егати  Tired

# 556
  • ул. "Мечтание"
Нощни Hug  извинявам се, че го казвам, но ако беше друго можех да помогна ... Rolling Eyes

Не е нужно да се ивзиняваш!
И така си ми помагате достатъчно! Блогодаря ви!  Hug Heart Eyes
Отивам да си легна! Дано сънувам местоположението на дървото, дето вместо листа има банкноти  Whistling

Целувки!  Hug

# 557
  • UK
Нощни   Hug а ако в съня ти, са две Mr. Green свирни идвамеееее   animal037  animal037  animal037  Hug Hug Hug Hug

# 558
Дзяк и бяг. newsm51
Нещо не ми се пише, нямам муза. Пролетна депресия има ли? #Silly

Мария- гласувах и аз за вас. Успех! Hug

# 559
Дарилче, каквато и да е депресията - пролетна или не, бързо излизане от нея  Hug
Гледаме едно филмче за влакчета на ужасите, и направо очите ми останаха в тоя телевизор. Голям адреналин, голямо нещо! Това ми е мечта от много време, ама засега няма изгледи да се осъществи. 

# 560
  • UK
Аз пък  бях принудена да гледам едни разчленени крокодили по ДискавъритУ Rolling Eyes направоооооо туй зарад ММ дето е влюбен в тези канали  smile3516

# 561
И моят е същият, Коконче. Discovery, National Geographic, History и всичките им производни - само това се върти у нас. Добре, че аз не съм хич фен на телевизията като цяло, иначе щяхме да си имаме бая разправии  Simple Smile

# 562
  • при късмета
Ха-ха и у нас това се гледа и анимационните канали.За научните гледаме и аз и мъжа ми, обаче той гледа повече анимация от детето.Че и компа ми превземат

# 563
  • UK
Абе и аз ги гледам, ама са разни крокодили, че и да им правят дисекция, разни змии и влечуги  ooooh! АааААА не ща да ги гледам Stop ни живи, ни умрели Crossing Arms Joy Пък ме мързи да се гърча в кухнята на някой стол Rolling Eyes

# 564
Аз пък шамарих голо дупе и се карах.Наака ми се в гащите.Прави го вече нарочно.
 #Cussing out #2gunfire
Коконо  не им ли тегли едни какви са тея тъпотии не можело повече от еди колко  си.Как така ще ми забранят да си купя колкото аз си искам.Що за тъпотия е това.Другия път им прочети правата и с ареста. LaughingА сега и тая добра ами не мога да намеря имената им на тая страница на икеа.Като не излизат кво да лайкна?
Мари Стади стискам палци всичко да е наред!

# 565
Момичета вече съм на първа страница... Hug Hug Hug 103 харесвания  Flutter
Има надежда....да се класирам за втори кръг  Flutter
Вече няма да съм срамежлива !
В къщи също много се тачат Дискавъритата, Хоби ТВ и Бейби ТВ
аз съм си фен на TLC - почне ли One born every minute, взимам си кърпичките и си рева на спокойствие...Това е предаване за раждания на бебета... или 24 kitchen имам си там любими готвачи.
Като цяло не гледам много ТВ. Следя Великолепният век а вие?
Нощни за дървото но парите ми бройте и мене, дори до Варна ще дойда...
titi  на първа страница съм вече Иван Мария Тодорови Simple Smile а твоя сладур на колко е ?
Мари молим си всичко да мине добре утре  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 22:55 от Maria27

# 566
Мария, имаш и моята подкрепа. Дано да успееш  Hug

# 567
Не мога да ви изчета. Отбелязвам се и се връщам назад. Peace

# 568
  • София
Ей дружината..

Я мирррррррррррно! tooth smile3555
Е, това е...я слушай нейната команда....Маршал Мари.   Heart Eyes Равнис, подравнис... к`во беше още там...
Днес съм гадна. Утре не зная...  newsm78
 Мария, нямам профил във фейса, иначе веднага цък. Жалко.
Ангелче, почакай още малко със захранването на малкото човече, ще дойде време...
На всички  Hug
Чао.

# 569
  • Талант на 2012,2013 г.
Марче, аз утре пък ше съм гадната... Confused Rolling Eyes

Знам ли дали изобщо ще се вясна... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт