Домакини - първи сезон/девети епизод - пролетен :)

• 25 889
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
За шиповете имаше едно куку при Гала миналата седмица и правеше разни отвари, може да погледнеш в Нова плей, ако не те мързи. Ако не ти помогне, поне няма да ти навреди.  Hug

# 481
  • София
 smile3511 Е, те такова ми е!
После такова  wavey
После - newsm45
После - те така със стената  box кой ли ще победи???
Мъфини никога не съм правила , нямам си формички , а много искам, ще си купя
Какво ти е направила Мари  Laughing, че да става свекърва (това да се приема на шега, много държа)
Joy
Аз излитам, незнайно къде...пия още едно и дим да ме няма. Луда съм за връзване!
 Hug

# 482
Нощни, с малката форма си е играчка, разбирам те  Peace
Коконче, не, не намазнявам нищо - формата, отгоре кошничките и в тях сместа.

Марче, иди изпусни парата. Купи си нещо, скарай се с някого, всичко, от което би ти олекнало  Crazy

# 483
  • UK
Нощни, с малката форма си е играчка, разбирам те  Peace
Коконче, не, не намазнявам нищо - формата, отгоре кошничките и в тях сместа.

Марче, иди изпусни парата. Купи си нещо, скарай се с някого, всичко, от което би ти олекнало  Crazy

bouquet  bouquet  bouquet  bouquetbouquet Чудех, се няма ли да залепват така newsm78 ама явно, не Thinking Марче14 иди и разпусни душата Hug ох, а аз се стягам Flutter да ходя да вземам деца Mr. Green

# 484
Добър ден в мрачния понеделнишки ден!Аз станах преди малко,запалих си камината и стоя с лаптопа.Пие ми се кафе,ама няма да е днес.Да изпиете едно и за мен,с много мляко и захар  bouquet
Имам да мия чинии,ама да ме чакат Crossing Armsи мисля да се изкъпя.

# 485
Sta_di, защо не можеш да пиеш кафе? То и на мен ми беше забранено, ма аз си попийвах мляко с нес.

# 486
  • UK
Sta_di, защо не можеш да пиеш кафе? То и на мен ми беше забранено, ма аз си попийвах мляко с нес.
А защо ви беше забранено? Аз съм питала за кафето и винаги са ми казвали, че по едно на ден не вреди Crazy  а и аз го пия с мноооого мляко и малко мед Mr. Green
Дори съм чувала, че на пушачките се препоръчвало и да не спират от ряз цигарите Shocked Защото това даже било вредно изведнъж да се спре Naughty
Аз да ви кажа повече навън НЕ излизам no баси студа ooooh! Ами аз си прибрах боти, ботуши пък то навън Crossing Arms чак за чорапогаЩник станало cold
Сега си направих едно кафе с мляко Crazy то по-скоро 3:1 в полза на млякото, де tooth Ама така ми се затварят очите ooooh!

# 487
О, мен всичко ми беше забранено!  Mr. Green
За цигарите не мисля, че е вярно това за постепенното спиране. Аз първия път си пушех и няма да си го простя, а с Бобчо вече нямаше как - спрях ги от раз и досега така.

# 488
Е как, малко по малко ли да се отказват цигарите? Аз лично ги спрях от раз, не съм чувала за подобна схема  newsm78
Кафето по същия начин - като забременях и спрях да го пия, но без да ми е забранено, просто така реших. Пробвах с безкофеиново, ама не ми хареса вкуса и престанах да пия кафе изобщо. Чак наскоро започнах да си позволявам по едно на ден.

# 489
  • UK
Ееее момичета
 айде моля ви се ooooh! пак ли започваме?!??? Кой е казал, малко по-малко, имах впредвид, че съм чувала/по-скоро чела Peace/, че могат да си пушат, но не в количествата от преди да забременеят Naughty Пък и случаи за такива нормални деца родени от пушачки, колкото си щеш!
Само не се навирайте да търсите под вола теле ooooh!

# 490
Никой нищо не търси, просто си говорим.
Не мисля, че сме казали нещо нередно или обидно ...  Rolling Eyes

# 491
  • при късмета
Даже и сготвих
Аз пушех докато бях бременна  Embarassed Кафе ми се отпи от самосебе си,за известно време, алкохол бях спряла да пия мнооого преди да забременея.Обаче пусти цигари ми се опряха.Нищо не ми се прияде докато бях бременна, ама така като на бременна да й се прияде, обаче ми се пушеше непрекъснато.
Генеколожката тогава ми каза, че това с цигарите е абсолютно същото, като това да ти се яде нещо.

# 492
  • Талант на 2012,2013 г.
Ей дружината..

Я мирррррррррррно! tooth smile3555

изтрЕщЕхХХ... smile3534

# 493
  • при късмета
Мирни сме
аз просто казах как е било при мен.Ама голям зор видях да ги намаля тея цигари.Имах голям напредък де.Не твърдя, обаче че е полезно в никакъв случай.
И аз съм натам, Мари
ама да видим  ooooh! сигурно мъжо ще го отнесе както винаги  hahaha, не че е виновен .. ама  Whistling

# 494
Ей дружината..

Я мирррррррррррно! tooth smile3555

изтрЕщЕхХХ... smile3534
Редник Костова е на линия,сър! Mr. Green
Първия учебен ден на малкото мина успешно.Не е плакала,даже като отидох да я вземам не искаше да тръгва.Дано да е все така и бързо да свикне,както и да не боледува. Praynig
Аз като разбрах че съм бременна спрях и кафе и цигари.Но пусто все имах проблем с WC-то и пиех по половин 3в1 с половин цигара.ТОва до последно си беше.Иначе както е казала мома Кокона и аз съм го чувала това за цигарите,и то не от един и двама гинеколози.Просто нивата на стрес се повишавали многократно,ако изведнъж се спрат.Даже и моята бе казала че е по-добре в рамките на 1-2 седмици да ги намаля и откажа. Peace
И тук бая ветровито и студено/сефте hahaha/,ама изръчках центъра и половината град.
Я крайдунавските чеда да споделят как е положението при тях.

Общи условия

Активация на акаунт