Домакини - първи сезон/девети епизод - пролетен :)

• 25 904
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Казаха ми да мина малко на диета,че болките може да са от стомаха.Забраниха ми плодове,зеленчуци,кафе,безалкохолно.Иначе понякога си пия кафе,след 5-тия месец основно.А за цигарите-аз никога не съм пушила,даже не съм опитвала през живота си цигара.Но също съм чела,че не трябвало да се спират рязко,а постепенно.

# 496
  • София
Докато бременни - глезихте себе си, не мислихте за детето с оправдание - детето това иска, щом ми се пуши... да видим колко от пушачките няма да  спрат цигарите, ако детето се задушава от дима, дали сте готови да изгубите детето или да спрете да пушите - с мен така стана... пуших по кутия на ден... няма да пропуша, докато Петьо не ми каже - ммм колко сладко мирише на пушек или да не пропуши... тогава ще му правя компания... Peace

# 497
  • София
Казаха ми да мина малко на диета,че болките може да са от стомаха.Забраниха ми плодове,зеленчуци,кафе,безалкохолно.Иначе понякога си пия кафе,след 5-тия месец основно.А за цигарите-аз никога не съм пушила,даже не съм опитвала през живота си цигара.Но също съм чела,че не трябвало да се спират рязко,а постепенно.

И какво ще ядеш ?   Shocked мляко, яйца и месо... newsm78 Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 14:19 от luss

# 498
Докато бременни - глезихте себе си, не мислихте за детето с оправдание - детето това иска, щом ми се пуши... да видим колко от пушачките няма да  спрат цигарите, ако детето се задушава от дима, дали сте готови да изгубите детето или да спрете да пушите - с мен така стана... пуших по кутия на ден... няма да пропуша, докато Петьо не ми каже - ммм колко сладко мирише на пушек или да не пропуши... тогава ще му правя компания... Peace
Люси,аз не казвам че съм постъпила правилно.Просто споделих.Естествено че е по-важно здравето на детето.Сега,ако един ден забременея,определено няма да пуша.С първата бременност някак си не осъзнавах реално нещата.Сега обаче,виждайки слънчицето си и спомняйки си колко малка и безпомощна беше,мисленето ми се промени. Peace

# 499
Ориз,картофи,обикновени солети,макаронки,печена филийка със сирене,попара-нещата,които са характерни за стомашните болки.То е за няколко дена предполагам.

# 500
  • UK
Луси и аз деца съм губила, но пък никога не съм пушила, да не говорим, че тогава от страх да не стане нещо Rolling Eyes и кафе не пиех... Таааа няма застраховани, както и общи правила Naughty
Ста-ди може би е добре за стомаха да избягваш зелените салати както и цитрусите! Чела съм, че дразнят нещо си стомаха Hug

# 501
  • София
Офф, като гледам, пиша малко по-рязко.... По-отрано да напиша - ИЗВИНЕТЕ, НЕ МИ СЕ СЪРДЕТЕ, НЯМАМ УМИСЪЛ, просто днес настроението мие кофти... Не мога да разбера защо... newsm45 smile3515 smile3511 smile3514  baduu afwitch

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 14:27 от luss

# 502
Офф, като гледам, пиша малко по-рязко.... По-отрано да напиша - ИЗВИНЕТЕ, НЕ МИ СЕ СТРДЕТЕ, НЯМАМ УМИСЪЛ, просо днес настроението мие кофти... Не мога да разбера защо... newsm45 smile3515 smile3511 smile3514  baduu afwitch
Хей,хей,споко!Никой не се сърди/поне аз не и мисля че и другите не/.
Всеки си има гледна точка.

П.С.Лелеее,колко много пиша днес,това не е било преди.Пу пу

# 503
Вижте сега, каквото и да си говорим е тъпо да си бременна и да пушиш.
Аз съм го правила и сега съжалявам, разбрах че не е нещо непосилно и си се чудя на акъла.
Искам да се извиня на Кокончето, понеже май и аз съм се изказала малко странно. Не съм имала предвид, че си го измисляш, просто ми е чудно как може лекарите да го препоръчват.  Rolling Eyes

# 504
  • UK
Офф, като гледам, пиша малко по-рязко.... По-отрано да напиша - ИЗВИНЕТЕ, НЕ МИ СЕ СТРДЕТЕ, НЯМАМ УМИСЪЛ, просо днес настроението мие кофти... Не мога да разбера защо... newsm45 smile3515 smile3511 smile3514  baduu afwitch
И при мен го има, ама аз, си знам защо  Joy чакам мц-то  Crazy а дотогава  smile3515 smile3511 newsm48 smile3516 newsm61 smile3512 tantrum Angry Rage Banghead Rage Rage Flushed smile3538 smile3537 Stuck Out Tongue Winking Eye  superuu fight hit fight бабата Яга  hahaha не можах  33uu да я открия  Joy

# 505
  • София
По-принцип исках да кажа за себе си....
Едва не изгубих Петьо на 3 месечна възраст, след 1 рожден ден, където много се пушеше и получи някакъв спазъм, та постъпихме по спешност в болницата, та 3 дена все ми казвали - губим момчето, та толкова ми беше лошо, колко сълзи пролях като го гледах такъв мъничек, с абокат, с кислород в нослето и така ме гледа все едно, че моли - мамо, помогни... Sad. И после спрях да се виждам с приятлките си по кафенета, защото посинява при вдишването на пушек... не мога да разбера причината, както и докторите...

Нямах никого предвид от вас, момичета...

просто се изразих неправилно, исках да кажа, че има причини, които могат да откажат от цигарите дори най-злистните пушачки...

# 506
  • София
Куинче, това с цигарите и докторите е вярно и на мен са ми го казвали, аз съм пушила до 6 месец, после след раждането а да почна да пуша и това ми се случи....

# 507
  • при късмета
И аз съм много скапана и нервна от времето.
А и новините ме напрегнаха допълнително, няма да плаша и вас с мойте кукувщини.
Да спретнем един протест- искаме слънце #Silly, а
Моя въпреки, че вече е голям още не пуша при него и не го водя в закрити заведения и никога не съм го правила.Пуша с него само навън.
Лус това си е страшно изживяване  Hug да няма алергия към нещо свързано с дима с астматични пристъпи?
Коконче, при теб е само ПМС, ама при мен нали знаете как е-
ПМС, после идва СледМС, после ми станало нармално състояние  #Silly не ми обръщайте внимание, изперквам тотално
Пък може и критиката да ме годи, ту ми смешно, ту тъжно  hahaha

# 508
  • UK
Абе на мен пък ми се доспа Crazy явно времето е виновно Mr. Green

# 509
За пушенето по бременност - много е тъпо наистина! Всеки трябва да даде максимума и да направи каквото може. Аз също пушех от време на време и никога няма да си го простя! Една от предразположеностите за гърчове от температура дават майки пушили по време на бременност. В такава ситуация какво мога да си кажа на себе си? Че съм глупава патка! Сега всичко давам да върна времето назад ама...няма. Ако имам второ няма и да запаля. сега си наваксвам. Много е лошо и за децата да се пуши където живеят.Така са пасивни пушачи.Ние в къщи пушим само на балкона.Но свекърите неможеш да ги промениш, като ходим у тях после ми се повръща от миризмата на дрехите ни. Гадното е,че живеят в къща с двор и си умираме да сме там ама...друга тема
Да се оплача - много съм разочарована. Икеа направи онлайн игра и наградата е кухня от тях по избор. Една седмица мислих някаква стратегия, правих кандидатура, агитирах приятели и непознати да гласуват за мен защото много я искам  newsm45 newsm45 newsm45
Усъмних се в един момент защото много приятели ми казваха не те виждаме в галерията, а аз си мислех,че те не правят нещо. Е днес цял ден в галерията са само първите 20 по харесвания а другите ги няма. Щом не се виждат няма как хората да гласуват и цяла сутрин получавам съобщения как не могат да гласуват. Много съм наивна - как повярвах,че нещо хубаво може да се случи тук....Не мога да ви опиша колко ме е яд на себе си...
luss  Hug Hug Hug ужасно е да гледаш как на детенце му е зле  и да си безсилен

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 14:47 от Maria27

Общи условия

Активация на акаунт