Домакини - първи сезон/девети епизод - пролетен :)

• 25 886
  • 732
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Днес май времето предрасполага към депресивни изблици...

Отиваме на логопед! Peace

До скиф Hug

# 511
  • UK
Ех Мария27  Hugако знаеш и аз как се хващам на подобни игри Crazy а тем все нагласени ooooh! А колко милки ометох hahaha за туй одеало Mr. Green е няма и няма Crossing Arms ooooh!

# 512
  • ул. "Мечтание"
Днес ми е едно такова... радостно-тъжно-приповдигнато... смея се през сълзи... ей такова някак...

Няма друга такава музика като нашата балканска... Винаги ме изпълва с богата гама от чувства...

Оле, пък като чуя стоте гайди и примирам - направо се разтапям в тая музика...  Heart Eyes

# 513
Мене ме е яд на мене си, хем знам,че тук в България никой няма нищо да ти подари обаче си казах , все пак е Икеа - шведска компания, вярно под шапката на гърците ама....тук всичко е прозрачно, вижда се кой колко гласа има.А въпросното гласуване няма да ви казвам през какви трудности минаваш докато го направиш.. Писах им а не реагират - големи сме балъци....доматите с колците ги ядем!

# 514
  • UK
Мария27 не се ядосвай Hug жалко наистина, че ни имат за индианци Crazy

# 515
Пека една баничка за закуско обяд. JoyМетнах и една супа.
Навън вее един вятър як.Чудя се дали да излизаме чак.
Вчера гледах предай нататък и като ревнах на единия епизод та не се спрях.
Коконче напомняш ми за моята майка.Като сме си в бг и все съм с пълни дисаги.
На моменти се чудя как да се прибера с детето и автобуса.
Мари една добра свекърва да се заформи. Joy Joy
Моя девер вчера излиза с една корейка.Говорим с мъжа ми по-тела и викам:Майка  ти удар ще получи?Той защо?Викам тя една снаха не прие.А ако се харесат с тая срапнатата отиде. Joy Joy
Коконке като вземеш да драйфаш искаш не искаш ги спираш.Аз  от 3 до 4 мес така вкъщах.,че едвам хапвах.Миналата седмица прегреших с една кутия цигари за кой ли път.Сега смятам да излезем с малкия да се помотаем малко и да си купя цигари и копър.Ядат ми се картофи с копър Sad
Не съм привърженик на кафето.Правя едно и се мота цял ден.Пия 5 гпътки и по-някое време го мятам.Аз също пуша на двора или на терасата.Единствено навън си позволявам да е около мен.
Отказах цигарите категорично за 1 мес докато кърмех.Иначе рядко съм си позволявала да пуша.
Ядях сладко като луда.Всяка вечер си лягах с вафла лачита. Joy
Мария не се разочаровай напаред.В бг май всички игри са така.Рядко се печелят и са истински.
Айде махам се до по -късно!Лек ден на всички!

# 516
  • UK
Тите Hug днеска си яла нещо смешно hahaha само /търкаляци Joy/ слагаш   tooth Пък аз НЕ ПУША  !!! За протокола Mr. Green моля, да се отбележи Crossing Arms

# 517
за протокола за отбележа след дълги разговори с Икеа до какво развитие стигнах , на който не му се чете да пропусне....
Скрит текст:
оказа се,че хората направили страници защото вече са доста участниците и не било удобно да са на една, пък аз с моя голям късмет отварям през браузър който не ги показва...
така,че борбъта продължава.Много съм назад незнам дали ще успея...
Ако случайно на някой му стане жал за мен може да гласува през фейсбук профила си по следния начин :
От компютър отворете този линк
https://www.facebook.com/pages/ИКЕА-България/260558807305007?id=260558807305007&sk=app_580634628615636
1. харесайте приложението на Икеа и му дайте достъп
2. отворете галерията
3. намерете Иван Мария Тодорови и ме харесайте
много ще съм благодарна...

# 518
  • Бургас
Здравейте!
Много бяхме зле,момичета. Sick
Сега аз горе-долу шавам,но дребната е много слаба,злояда и крива,все плаче и повтаря НЕ,НЕ!
Още кашлям и се задушавам.Малката е бледа,не сме излизали цяла седмица.
Чета ви,но все нямам време,че ми е на ръцете малката душица.
Пазете се!Ще пиша после пак.

# 519
  • UK
за протокола за отбележа след дълги разговори с Икеа до какво развитие стигнах , на който не му се чете да пропусне....
Скрит текст:
оказа се,че хората направили страници защото вече са доста участниците и не било удобно да са на една, пък аз с моя голям късмет отварям през браузър който не ги показва...
Ако случайно на някой му стане жал за мен може да гласува през фейсбук профила си по следния начин :
https://www.facebook.com/pages/ИКЕА-България/260558807305007?id=260558807305007&sk=app_580634628615636
2. отворете галерията
Мария27 малко по-късно ще те намеря и ще те "харесам"  Joy Hug

# 520
Коконче благодарско  Hug като някаква просякиня-домакиня съм вече.... Joy Joy Joy

# 521
  • Талант на 2012,2013 г.
Славе, миличко какъв беше тоя вирус дето така ви докопа м....а му...Антибиотици пихте ли или така я карахте? Не посмях изобщо да те безпокоя на лични ама сега като си се явила и питам, питам... не че с това мога да ти помогна... Обаче ми е тегаво бе човек, тегаво... Sad
Тая кашлица и това задушаване, ти казваш, че не сте излизали.Ама снимка на дробовете трябва...  Rolling Eyes

# 522
Скрит текст:
2. отворете галерията
А, на коя страница си горе-долу, защото не мога да ви намеря Simple Smile?

# 523
  • в сърцата на децата <3
Привет  Hug
Тук съм, основно ви чета  Flutter
Имам въпросче - от каква възраст мога да давам клеева тинктура? Че малката беше контактна за втора поредна седмица с доста болни - сестрата на мъжа и племенничката. И двете кашлят като магарици и само тъпчат едни аб, от които не се оправят... Та ме е страх малката да не се разболее, като че ли се мъчи да се закашля  Sad Sad Sad Аз се наливам с витамини, та дано стигне до нея през кърмата... ММ май и той ще се разкисне... Оф... Ще му мине на него, само бебка да не се разболее  Cry
Сега бях си обелила една ябълка за следобедна закуска и малката ме гледа и преглъща  hahaha Дадох ѝ да близне и ѝ хареса  Laughing Май ще взема да я захранвам по-рано от предвиденото  Thinking

Мария, имаш и моята подкрепа!

# 524
На втора страница съм момичета, дай боже и до първа да стигна скоро  Joy
Славче - ние също го изкарахме тоя кошмарен грип.Много ни помогна да дишаме парата в банята. Пускаш врялата вода и облекчаваше много кашлицата. Или слагаш да ври тенджера с вода или лайка на котлона.И боров мед също много ни помогна.Дано бързо да се оправите.
Snow angel малка ти е бубата за клеева, меда и изобщо всичките му производни са много силен алерген и минимум до годинка не се дава, дори и до две!Може и нищо да не стане а може и да...явно риска е голям  Hug

Общи условия

Активация на акаунт