Фотография за начинаещи - 6

• 28 243
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
СлаБе влюбена съм в сандалките ти да знаеш, много са хубави.

WhiteDove прекрасни цветове, много ми харесва първият кадър, но ако може да покажеш малко повече от предната част на маратонката и като цяло маратонките.

# 376
WhiteDove, приятно и полезно да ти е времето на курса!  Hug И по-важното, честита камера!  Hug  Grinning Със здраве и все на фокус!  Grinning

Диване, честит експлор!   bouquet Това взе да става заразно в тази тема.  Laughing

Херо, цървулите са хубост, но ги искам по-наляво или по-надясно. Така са ми центрирани.

Лолита, какви кървс и левълс... За мен това е като йероглифно писмо.  Blush Но се каня на една книжка тук, да видим ще ми просветне ли.  Crazy

Edira, благодаря за светката за винетирането!   bouquet Запазих си инфото. Искам да се запиша на ФШ-курс при теб.

ninochka, неотдавна коментирахме съхранението - аз лично на 2 твърди диска в къщи + на 2 места онлайн + фликр. Губила съм много и важна информация, а както знаеш "парен каша духа".

Мимс, мерси, хубави пожелания не връщам.  Hug

Аз съм без снимка днес, но за сметка на това дълго и напоително ви писах.  Joy

# 377
  • София
За всички които го пожелаха : 
NIk  software Всичките  са вътре , има и папки с кракове и кей генератори за всеки, както и описание за инсталация  Peace
Линка ще е валиден до 20.04.2013

Връщам се две страници назад да ви чета и коментирам  Wink

# 378
  • Стара Загора
Ами нищо не става и това с този ник софтуер Twisted Evil не мога да го инсталирам...компа ли не става..уиндоуса ли...аз ли....не знам Crossing Arms
Солей рачупи се малко...не може все в тъча Joy Консерва като мен си явно Heart Eyes
Да си призная харесват ми и така арТ и като център...кво да правя...това е моето виждане. Blush

Ден 106 - colorful spring by anton.slavi -hera, on Flickr

Благодаря на всички за усилията да имам Ник софтуера...обаче го нямам и това. Вчера  си купих нов лаптоп от намаленията в Техномаркета...подарък за РД-то ми /далече е още/

# 379
NIk  software Всичките  са вътре , има и папки с кракове и кей генератори за всеки, както и описание за инсталация  Peace

Златна си! Много ти благодаря!

# 380
мерси за мненията  Flutter

# 381
Ами нищо не става и това с този ник софтуер Twisted Evil не мога да го инсталирам...компа ли не става..уиндоуса ли...аз ли....не знам Crossing Arms
В рутракер преди два три дена качиха последната версия - от 2013 година, и е с вградена активация. Правиш си една регистрация там, казваш благодаря на хората които споделят софтуера, сваляш си го, и си ти! (:

# 382
  • в Tara

страхотно, благодарим  bouquet

# 383
  • София

страхотно, благодарим  bouquet

Няма за какво, радвам се ако съм ви била полезна  Wink
Само да ви призная, че аз не съм ги инсталирала и не ползвам Ник софутер  Mr. Green 
Сваляла съм го когато масово започна да се  говори , че ще спират торентите  и за да не  остана без нищо свалях като обезумяла. Имам и лайтрум и Realviz Stitcher , Топаз  и фотошоп разбира се,  и много четки, текстури . Имам книги на английски, руски и няколко на БГ. Ако ви трябва нещо само кажете.

Много тъпо време, при нас едва сега започнаха да цъфтят дръвчетата, а не е спряло да вали от сутринта. Чудя се дали да не изляза все пак с чадъра да поснимам малко. От кога им се каня на тези цветчета, едва ли ще се получи нещо читаво в това време ама да си начешам  малко крастата  Wink

Пропадна ми и идеята за седмичното предизвикателство, сега   с това време освен да извадя гумените ботуши ....  Mr. Green

# 384
Много тъпо време, при нас едва сега започнаха да цъфтят дръвчетата, а не е спряло да вали от сутринта. Чудя се дали да не изляза все пак с чадъра да поснимам малко. От кога им се каня на тези цветчета, едва ли ще се получи нещо читаво в това време ама да си начешам  малко крастата  Wink

Биха се получили невероятни цветчета, окъпани в дъжд  PeaceSimple Smile))
Записвам се по средата на темата. Снимка ще кача довечера..
Успех на всички с новата седмична задача Hug

# 385
Ето и моят опит по седмичното предизвикателство Simple Smile

Shoes by SheHadz, on Flickr
Скоро смятам да се самопредизвикам да не използвам малката моделка  Mr. Green
Сега ще разгледам и ще коментирам вашите снимки във фликър

# 386
nellyli, много ти благодаря, че сподели линка!!!   Hug За съжаление при мен не можа да се инсталира.

По седмичната тема:

искам на морееееее Simple Smile by yagodka Simple Smile, on Flickr

# 387
  • София
Тъй като няколко момичета се оплакаха , че не могат да инсталират ник софтуера реших и аз да пробвам. Оказа се, че някой от нещата не стават за фотошоп а за Лайтрум . Намерих друг комплект с всичките неща и се инсталират супер лесно ето ви линк :http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=355177&filelist=1#filelist
Тествах го  и всичко работи, само дето  още не съм на ясно как точно  Mr. Green

П.П.: Едно мокро цветче от мен  Wink

DSC_6775-1 by .:nellyli:., on Flickr

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 18:10 от nellyli

# 388
Ето и моите обувки. С ужасно качество, обаче при това оскъдно осветление толкова можах. При условие, че исках да поддържам що годе висока скорост, за да не са размазани съвсем, на ИСО 800 такъв шум имат снимките... В комбинация с боядисани в зелено стени... Не помня така да съм мазала снимки някога. Кой е тоя гений решил, че всички зали тук трябва да бъдат боядисани така.

week challenge/shoes by веселка, on Flickr

IMG_0662-2 by веселка, on Flickr

IMG_0790-1 by веселка, on Flickr

IMG_0713-1 by веселка, on Flickr

Казвайте коя не е толкова ужасно зле, за да я добавя в групата.

# 389
  • София
Още няколко китки от мен

DSC_6813 by .:nellyli:., on Flickr

DSC_6794 by .:nellyli:., on Flickr

Искам да попитам за винтирането пак
Пробвах винтирането което Едира сподели и забелязах , че  ми се размазват снимките . Ето вижте:

DSC_6799-vin by .:nellyli:., on Flickr

DSC_6799 by .:nellyli:., on Flickr
При вас така ли се получава ?Какво бъркам?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт