Фотография за начинаещи - 6

• 28 167
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Много хубаво и шарено е тук Simple Smile
Аз както винаги не мога да се включа в седмична тема.
Ето една смешна снимка от Истанбул (с ужасен шум)

Drinking an smoking in public places Simple Smile by kisssy, on Flickr

За критиката - обикновено коментирам снимка, на която малко не й стига да е перфектна Simple Smile
Ако е хубава и нямам забележки - Звездичка Simple Smile За съжаление нямам време да коментирам всичко.

Браво на Канон наистина. Аз имах леко премеждие с моя апарат. Светломерът ми уж показва 0, а снимките излизат черни та черни. Реших, че се е скапал и тъкмо се чудех къде да го нося на ремонт. Добре че се сетих да погледна хистограмата - оказа се, че някак си съм намалила експозицията с -1.7  Embarassed

# 586
Евала Канон!
ПС Сменен е main circuit board (да знаете, ако някой се сблъска с подобен проблем)
  Peace
 Браво на Канон! Благодаря ти за споделеното, АгентSimple Smile

Galya Stoilova, спокойно можеш да се включиш със снимка от твоята градина в предизвикателството! Прекрасни лалета!  Simple Smile

Днес поснимах повече, но нямах време за обработка, затова само един кадър от "най-пресните".  Mr. Green

Untitled by Colorful Place, on Flickr

# 587
Продължавам да не мога да измисля нищо по седмичната, явно така ще си и остане. Нещата без които не мога са твърде абстрактни, не съм напреднала достатъчно, че да ги изразя със снимка.  Остава ми само да се радвам на вашите работи.
И докато чакам муза, щракам буренаци Simple Smile
[/url
Браво на Канон! Дано така заработят всички сервизи Simple Smile

# 588
  • София
Аз снимах нещо по седмичната, но е далеч от това,  което искам, така че - продължавам и аз с цветя  Laughing Тях мога да ги снимам от сутрин до вечер - омагьосват ме просто Crazy

The old postcard.. by rumburak, on Flickr

# 589
  • Mostly in my mind
аз съм измислила отдавна по седмичната, ама ме е срам да публикувам...прахосмукачката Blush

# 590
аз съм измислила отдавна по седмичната, ама ме е срам да публикувам...прахосмукачката Blush
Joy    Веднага ме подсети за моите любими ел.уреди , без които не бих се добрала нито до апарата,нито до компютъра . Чудесна идея, интересно ми е изпълнението  Wink

Опит за снимка на слънчевите очила /селекцията ми куца, но още не мога да свикна на новия Фотошоп/

0002 by Mary__Poppins, on Flickr

# 591

Joy Joy Joy Това ще бъде една от най-инетересните интерпретации на темата. Искам да го видя

# 592
Браво на Канон! Дано така работят навсякъде! По разбираеми причини това живо ме интересува, но дано не ми се налага!  Grinning

Joy Joy Joy Това ще бъде една от най-инетересните интерпретации на темата. Искам да го видя

И аз!  Laughing Аз и без пералня и без миялна не мога!  Laughing

От мен днес цитрусуви и цветни снимки  Grinning:

Untitled by yagodka Simple Smile, on Flickr

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 00:36 от yagodka

# 593
Един невероятен за мен залез Heart Eyes

Sunset by m0n14ca, on Flickr

и седмичната задача, за която не можах да се вдъхновя достатъчно Sad

Mobile&Internet by m0n14ca, on Flickr

# 594
Здравейте, дами!  Heart Eyes Simple Smile

Пожелавам ви цветен и слънчев нов ден!   bouquet

A beautiful new day by Colorful Place, on Flickr

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 12:45 от Isabell

# 595
Момичета, някоя от вас снима ли с Canon EOS 1100D? Има го на много добра цена в комплект с обектив EF-S 18-55 мм IS II - заслужава ли си според вас?

# 596
Момичета, някоя от вас снима ли с Canon EOS 1100D? Има го на много добра цена в комплект с обектив EF-S 18-55 мм IS II - заслужава ли си според вас?

Аз.  Да, заслужава си.  Grinning:

Ето цитрусите с друг фон, може би не най-удачния, но поне различен:

Citrus by yagodka Simple Smile, on Flickr

# 597
Утре ще си взема камерата на работа. Ще отида до морето да преснимам, защото предния ми кадър беше импровизиран, за да се включа по темата.
Каква е цената?

# 598

Аз.  Да, заслужава си.  Grinning:

Благодаря за отговора   bouquet! Снимките във Flickr с него ли са снимани и с какъв обектив (нещо не можах да видя инфо за тях)?

600 лева

# 599

Аз.  Да, заслужава си.  Grinning:

Благодаря за отговора   bouquet! Снимките във Flickr с него ли са снимани и с какъв обектив (нещо не можах да видя инфо за тях)?

Да. Същия обектив.

Общи условия

Активация на акаунт