Фотография за начинаещи - 6

• 28 303
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Вили, как боди партс?! Защо!  Crazy Нали снимахме ръце?!  Joy Между другото, не избяга много далеч от сланината.  Joy  Mr. Green
Шегата настрана, темата е интересна!  Hug Имам няколко идеи, надявам се да се получат.  Flutter

Моля селфа да се отложи във времето като предизвикателство.  Whistling

Моят Непознат №4 е Даб. Днес снимах 3-ма общо. Няма да флудя със снимки тук. Може да ги видите във фликр при интерес.

Dab, the artist - Stranger 4/100, 2013-04-05 by Solley Eaton, on Flickr

Dab's paints by Solley Eaton, on Flickr

Отивам да ви разгледам във фликр.  Hug

# 151
много се радвам на всичките ви снимки. статусът на фотоапарата ми все още е "приет за ремонт" и единствената ми идея по новата тема е моите крака с етикетче на палеца. дано има положително развитие преди петък, че хич не ми се пропуска седмицата.

# 152
  • софия
Ох, чист спам ще си е, но ми усмихнахте деня. Joy
 Мира, дано скоро ти оправят апаратчето и да изтриеш мислите за етикетчета по крайниците.
 Аз и селф...сори, но не виждам кой обектив ще ми обхване тЕлото.  Mr. Green
 Изчезвам с половинката из чукаците и ще го гърча да му снимам разни боди партс  Whistling
 Хубав уикенд!

# 153
  • Стара Загора
....

И още един въпрос /а нямаше да питам  Joy/ англоговорящите защото моя ангрийски е като японския ми Mr. Green как е - мирис на пролет...или аромат на пролет...

Не видях някой да е отговорил, ама правилно ти е написано под снимката. Не знам защо се притесняваш за английския си Wink
Благодаря ти Hug Точно щях да съскам, че никой не обръща внимание на моите въпроси. За наклона - също.
БЛагодаря за новата тема - ще опитам този път нещо. Определено няма да е селф защото няма широкоъгълен примерно Тамрон 11-16  Joy и вместо бои партс...ще е боди сланинс

# 154
Аз и селф...сори, но не виждам кой обектив ще ми обхване тЕлото.  Mr. Green

И моето така... Rolling Eyes

# 155
Извинявам се много, ама само гол запис. Не знам дали ще измисля нещо по новата тема.

# 156
Айдееее, сефтето от мен този път  Laughing

week challenge/body parts by веселка, on Flickr

# 157
Веселка, много дълги мигли има твоята девойка Simple Smile Хубавица!

И аз да се запиша в седмичната тема. Опитах се да фокусирам пръстчето, но докато го направя моментът мина. И не съм сигурна колко добра е композицията...

# 158
Сетих се!
Нова тема: Част от тяло / Body parts

Какво си се сетила?? Вили, те сланина искаха момичетата да снимат, само чакаха ти сега с част от тяло.  Joy Joy Joy

# 159
  • София
Villysweety, благодаря за линковете - някои са нови за мен, ще разуча  Hug
Чакам и kemerova с практически съвети  Heart Eyes
Аз преди малко пробвах с ръчен фокус и по-затворена бленда - получава се. Трябва да разгледам сабелите, които имам, въпреки че много мразя да свързвам техника.. Ще продължа с опитите, та като дойде седмично със селф да не изпадам тепърва в паника. Mr. Green

За новата тема имам супер идейка, която смятам бързо да реализирам, за да не се сети и някой друг  Laughing

# 160
Влизам набързо да видя каква е новата тема - Вили, мерси bouquet и да споделя с вас един нахилен рожденик, моя рожденик Heart Eyes.

# 161
  • София
Да ти е жив и здрав и все така усмихнат!
Излязох да поснимам цъфнали дървета  Simple Smile Най-после има такива край нас. По-късно ще кача.

# 162
Хера, аз те отразих на предишния ти въпрос (за олимпуса), но ти мен - не  Crossing Arms
Ако е още валидно питането, разгледай тази серия хибриди: Pen Е-PL. Последният (ако не се лъжа) е Е-PL5.

mira70, много добре те разбирам. И аз така с трепет чаках първо да разбера какво му е на моя и после да си го получа обратно.
Скрит текст:
(откакто го прибрах, иска да му въвеждам час и дата след всяко сваляне на батерията Tired, но не ми се занимава отново с гаранционни сервизи)
Идеи имам две-три по темата, но са ми мътни още.  Mr. Green

Честит рожденик на Pipiya!  newsm59

# 163
  • Стара Загора
Хера, аз те отразих на предишния ти въпрос (за олимпуса), но ти мен - не  Crossing Arms
Ако е още валидно питането, разгледай тази серия хибриди: Pen Е-PL. Последният (ако не се лъжа) е Е-PL5.
Наистина извинявай...виновата Hug Heart Eyes Вчера го поръчах и днес го взех от куриера....зареждам сега батерията и ще го пробвам...взех му този http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&cat … p;show=additional защото искаше хем сменяема....хем малък като сапунер....та мисля че добър избор направих....ще видим

# 164
Първи опети и от мен по новата тема, исках акцента да е окото, но сега като гледам, може би трябваше да я има и устичката, да си е половин лице, незнам не съм се интересувала много от тази тема.

Body parts by evelinaedreva, on Flickr

Общи условия

Активация на акаунт