Фотография за начинаещи - 6

• 28 302
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Привет на всички!
След толкова четене тук реших и аз да се престраша и да пусна един съвсем непретенциозен кадър:
http://www.flickr.com/photos/94460438@N08/8625601074/in/photostream

Всички творите прекрасни красоти,бих искала и аз един ден... Crazy
Прекрасна неделя от мен!  bouquet

# 181
Ето и моят скормен принос по седмичната..Имам още една идея, но да видим дали малката моделка ще съдейства  Crazy

IMG_3866-1 by SheHadz, on Flickr
Диване, честити придобивки!
Pipiya - честит рожденник!

# 182
  • в Tara
тази сутрин започнах опити по темата

Sin título por Radostina Dicheva, en Flickr

на Диването и Solley- честити придобивки!!!
на всички престрашили се, добре дошли в темата Simple Smile

# 183
Ето и от мен нещичко от тези дни:

имам си боке  Simple Smile by yagodka Simple Smile, on Flickr

По седмичната тема. Трябва да е носле, но май е оче  Laughing:

Untitled by yagodka Simple Smile, on Flickr

И от днес:

Untitled by yagodka Simple Smile, on Flickr

# 184
Скучно време днес... Sad

Я. by ♣ Диването, on Flickr

# 185
Дивчо, и тук да ти честитя придобивките! Със светлина, на фокус и с голям мерак да снимаш!  Simple Smile

⅞ ...and Happily Ever After, със стари снимки не може да се участва по темата (за справка: виж първа страница).  Peace Но можеш, разбира се, да си ги слагаш в стрийма за коментари.  Simple Smile

Нямам никакво вдъхновение по седмичното предизвикателство, дано тези дни ми светне лампичката.  Mr. Green

Днес съм на цветна вълна:

Spring by Colorful Place, on Flickr

Spring by Colorful Place, on Flickr

# 186
Дневната доза "Диване" ми действа доста стимулиращо.  Hug

Ще ви гледам и пиша във фликр. Simple Smile

Имам бърз въпрос за ФШЕ: как да изправям "на ръка", т.е. колкото аз си искам, а не колкото програмата ми предлага от Image, Rotate, Straighten? Тая работа със завъртането не става, не мога да налучквам градус по градус докато се изправи.

Стрийт, отново. Simple Smile  Blush

texting and smoking by Solley Eaton, on Flickr

# 187
Дневната доза "Диване" ми действа доста стимулиращо.  Hug

Ще ви гледам и пиша във фликр. Simple Smile

Имам бърз въпрос за ФШЕ: как да изправям "на ръка", т.е. колкото аз си искам, а не колкото програмата ми предлага от Image, Rotate, Straighten? Тая работа със завъртането не става, не мога да налучквам градус по градус докато се изправи.

Честит рожден ден Simple Smile Да си здрава, щастлива и много усмихната. Повече нови придобивки и прекрасна свeтлина ти пожелавам Simple Smile

Ми... това горното не съм го пробвала. Отивам да го разглеждам

Аз изправям ето така:
http://www.digital-photography-workflow-basics.com/ruler-tool.html

# 188

http://www.youtube.com/watch?v=NhhJ_LBt1Go

# 189
Вили, МисНели, благодаря ви!   bouquet И говарит, както се казва в руския виц. Simple Smile)))
Вили, мерси за пожеланията! Simple Smile

# 190
Честит рожден ден, Solley. ! Simple Smile

# 191
Хера, аз те отразих на предишния ти въпрос (за олимпуса), но ти мен - не  Crossing Arms
Ако е още валидно питането, разгледай тази серия хибриди: Pen Е-PL. Последният (ако не се лъжа) е Е-PL5.
Наистина извинявай...виновата Hug Heart Eyes Вчера го поръчах и днес го взех от куриера....зареждам сега батерията и ще го пробвам...взех му този http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&cat … p;show=additional защото искаше хем сменяема....хем малък като сапунер....та мисля че добър избор направих....ще видим

Простено ти е, тъй като си симпатична  Mr. Green

Едни крачка по темата:

Solley., nbirthday

# 192
  • София
Да поздравя Solley с едно пролетно букетче от вчера:

Spring bouquet by rumburak, on Flickr

# 193
Solley, честит рожден ден! все така успешни избори в живота да правиш!
Диването, със радост и докогато ти решиш да си ползваш новите придобивки! липсваха ми твоите деца Simple Smile
zai4e (vaci), камерата ти, май, е като моята. навън избирам от готовите настройки за баланса на бялото. вътре, обикновено, ползвам пресет. меря си бялото в сцената и така съм най-доволна от резултатите.
ще ме извините, че без кадър пак, надявам се скоро.

# 194

Направих текстура, следвайки един tutorial. Обаче нямам подходяща снимка, на която да я приложа  Sad
Ако някой иска да я ползва - да заповяда  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт