Фотография за начинаещи - 6

• 28 231
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
   Благодаря и аз за материалите  bouquet , остана и да намеря време да почета Simple Smile

Не съм доволна от качеството и обработките, но ако почакам още малко, ще изтърва и тази седмица  newsm78

TANGO by Mary__Poppins, on Flickr

DSC_021811 by Mary__Poppins, on Flickr

# 421
  • Deutschland
И аз да се включа със скъсаните обувки на малкото диваненце.Просто обожава тип бобикар коли и докато се осведомя че има протектори за обувки,скъсахме няколко чифта.

bobby car by katetomarinova, on Flickr

# 422
  • Варна
Благодаря и аз за споделените ресурси!   bouquet

Имал ли е някой подобен проблем: от вчера (до преди това си работеше перфектно), като се опитам да отворя снимка от Бридж в Камера роу, без да минавам през фотошоп, ми изписва това: Camera Raw editing is not enabled. Camera Raw editing requires that a qualifying product has been launched at least once to enable this feature. Същото се появява и когато се опитам да ползвам някои функции в Бридж. Нервичките ми опъна, цял ден ровя нета, пробвах всичко, което изчетох по темата, слагах фиксове, деинсталирах, инсталирах, без очи останах, заболя ме главата, луда станах  Whistling Whistling Whistling и не става и не става. И официални, и версии "назаем" правят този проблем, според това, което четох по разни форуми.

# 423
# 424
  • Варна
За съжаление не мога да се включа по темата, но ето малко снимки от фото екскурзията ми в Истанбул:

Bosphorus by kisssy, on Flickr

Tulips everywhere by kisssy, on Flickr

Obelisk of Theodosius at night by kisssy, on Flickr

Istanbul cat by kisssy, on Flickr

Magic lanterns by kisssy, on Flickr

Останалите - в профила ми.

# 425
Диването, nellyli, благодаря за споделените ресурси   bouquet
Портретна фотография на Майкъл Фриймън преди време се убих да я търся...
и определено ще ми е интересно да прочета за зоновата система, защото нищичко не знам за нея  Peace

# 426
  • София

Не ми се отваря линка

Диването, nellyli, благодаря за споделените ресурси   bouquet
Портретна фотография на Майкъл Фриймън преди време се убих да я търся...
и определено ще ми е интересно да прочета за зоновата система, защото нищичко не знам за нея  Peace

Портретната я имам благодарение на Хера  Mr. Green . На една форумска среща ми я донесе да я преснимам .Аз си носех скенера , но той нещо се развали  и то след като бях сканирала повече от половината книга. Всичко се загуби . Накрая хванах сапунерката и си я снимах цялата , после снимките конвертирах в пдф-формат и я сглобих  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green С кофти качество е , но се чете   Wink

# 427
Благодаря за страхотните книги и видеа!  Hug

# 428
  • Стара Загора

DSC_4504 by anton.slavi -hera, on Flickr

АЗ от галоши та....на токчета Mr. Green Mr. Green
Благодаря за споделените материали  Hug

Ден 108 - by anton.slavi -hera, on Flickr

# 429
  • в Tara
aз извадих от архива едни стари обувки

Sin título por Radostina Dicheva, en Flickr

# 430
Здравейте дами,

Ето и моите обувчени напъни.

IMG_8967 by Jill on the go, on Flickr

IMG_8990 by Jill on the go, on Flickr

# 431
  • София
По седмичното предизвикателство  не мога да избера с коя снимка да се включа и дали изобщо с някоя от тях . Моля за  отзиви  Peace

DSC_6849-3 by .:nellyli:., on Flickr

DSC_6862 by .:nellyli:., on Flickr

# 432
о'хара, мноооого красиво  bouquet
а преди 1-2 стр имаше една с кецове - много яка идея  Mr. Green

# 433
Колко сте писали Simple Smile Аз опитах да подобря кадъра, не знам дали се е получило...

Отивам да ви чета и да гледам снимките!

week 16/shoes (vintage) by zai4eto, on Flickr

# 434

Week Challenge - Shoes by Luffchy, on Flickr

Първи опит по темата ... за жалост не особено успешен. Надявам се да ми остане време да пробвам пак..

Общи условия

Активация на акаунт