Фотография за начинаещи - 6

• 28 208
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Докато си обработвах днешните снимки, осъзнах, че съм снимала днес по темата.
Ето това е нещото, без което не мога-морето и корабите:

И още едно моренце:

И една усмихната маймунка от днес:

# 496
  • на село
Да се запиша и аз във фотографската тема  Simple Smile, винаги съм чела всичко с голям интерес/ и в тази, и другата тема за фотография/, но нямах кураж да покажа нещо.
Та запис със снимка от днес

IMG_2919 by nelidicheva, on Flickr

# 497
нещо не ми върви с нагласените кадри тия дни. нагласях си бирата днес за нещо, без което не мога Simple Smile, ама нищо не си харесах. тръгнах да снимам цветенца и там толкова. пускам един съвсем ненагласен и затова с много кусури, но емоцията ми харесва.

DSC_1846 by mira-70, on Flickr

# 498
Това не го разбрах. Каква е връзката на картата с екзифа?

В екзифа пише името на другия фотограф.

Е да де, пише го ама това се настройва на апарата , какво общо има картата не разбрах и аз ?

Именно! Името се променя от менюто и картата няма нищо общо.

Зиги говори за УСБ платката в апарата, която е счупена при нейния апарат. Това не ѝ позволява да смени името и копирайта, понеже не може да направи връзка с компютъра, а доколкото знам, това е единственият май начин да се направи при Канон Марк 2.

newsm10 Сега разбрах

Благодарности на Диването за изчерпателния отговор!   bouquet Аз така го бях написала че нямаше как да се разбере  newsm78

# 499
Тук съм и аз. ОТ седмица имам 105/2.8 и още нищо кадърно не съм излязла да снимам. Още ми е и доста странен, дълъг, тесен, малко тъмничък като сравнявам с 50/1.4, защото предимно с него съм снимала година и нещо. Ще му свикна де  Wink
Без да искам одеве си измислих кадър по седмичната тема, защото първото ми хрумване беше за сутрешното кафе и паленето на кАмпютъра преди да съм си отворила очите, ама много станахме май. Та ей това забелязах докато се припичах на слънчице:

Нещо, без което не мога Simple Smile by jhony_79, on Flickr

# 500
  • София
Споделям снимка от днес. Не е най-добрата технически (още не съм разгледала всички, които направих през деня), но чак като се прибрах се сетих, че днес е започнало Априлското въстание, а аз бях в Копривщица с приятелка. Без изобщо да ни дойде на ума, че е такъв ден и това е най-подходящото място да се разходим Simple Smile

First Shot by rumburak, on Flickr
Това е мостът, на който е гръмнала първата пушка, обявила началото на въстанието.

# 501
Добър вечер, дами!   Simple Smile

От седмица имам 105/2.8 ...

Честит да ти е! Красиви снимки, светлина и фокус с новия обектив!  Simple Smile

Solley, честит експлор!  Simple Smile Много готина снимка!  Simple Smile

От мен кадърче по темата (надявам се да не остана само с него  Wink):

Нещо, без което не мога by Colorful Place, on Flickr

# 502
  • Варна
Добро утро! Party

Красотата е нещото, без което не мога, толкова мразя сивото и скучното, че когато дойде пролетта вътрешно (а и външно) ликувам, иде ми да крещя, да скачам и да прегръщам всички:

Beauty by chockolina, on Flickr

# 503
Ммммм, започваме да се разбираме с новия обектив, че до онзи ден малко съжалявах за покупката. Маже жестоко, но трябва да свикна да снимам на по-затворена бленда.

Untitled by jhony_79, on Flickr

Untitled by jhony_79, on Flickr

Забравих да благодаря от сърце за споделените книги  Heart Eyes  bouquet

# 504
И аз много благодаря за споделените материали! Hug

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 17:48 от yagodka

# 505
Ето и моята интерпретация по темата:

или тази

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 20:12 от Фреш

# 506

Solley, честит експлор!  Simple Smile Много готина снимка!  Simple Smile

Коя е снимката?

Благодаря и аз за материалите   bouquet

# 507

Коя е снимката?

Благодаря и аз за забележката, оправих си е-то Simple Smile, не ми се събираше надписът и въобще не съм видяла, че е-то го няма Simple Smile

# 508
  • София/Варна
Въпреки голямото ми желание да се включа в темата Обувки, не сколасах да приключа навреме. Но пък ще ви пусна за коментар сега едни красавици на точки Simple Smile

My shoes by Dessy_Razsadova, on Flickr

# 509

Коя е снимката?

Благодаря и аз за забележката, оправих си е-то Simple Smile, не ми се събираше надписът и въобще не съм видяла, че е-то го няма Simple Smile
Ами не беше това основната цел на коментара  Joy тази наистина ми харесва повече от двете. И комбинацията от цветове особено Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт