Фотография за начинаещи - 6

• 28 159
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте, минавам на бързо да ви видя  Wink
Много хубави неща сте напускали пак, но за съжаление нямам време да им отделя нужното внимание. Само да мине РД на детето и ще съм по-активна. 
Имам много снимки да ви покажа, но за съжаление не ми остава време да ги обработя и кача.
За музата на Хера не се тревожете,не е изчезнала. Просто е на екскурзия и няма как да се включва във форума, но снима ли снима..... после ще ни затрупа със снимки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Хайде като нямам нещо прилично за показване, поне да допринеса с нещо полезно за темата Simple Smile
Portrait Professional Studio:  http://dox.bg/files/dw?a=654c8ac054
Линкът ще е активен до 10.05.2013

Тръгнах да го качвам, но си ме изпреварила   bouquet

# 616
Тази седмица нищо свястно не можах да измисля, така че отбивам номера с едно уиски, след като stefinka изпусна духа от бутилката. Hug Коя ви харесва повече?

IMG_9458-2 by Jill on the go, on Flickr

IMG_9458-3 by Jill on the go, on Flickr

'Айде да си добавя и китките, че ми дадоха 10 мин. на компютъра повече. Mr. Green

IMG_9371 by Jill on the go, on Flickr

IMG_9433 by Jill on the go, on Flickr

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 17:01 от Jillian

# 617
аз по седмичния проект все не успявам да се включа, все съм на различни вълни от зададената тема.
За сметка на това обаче, си експериментирам идеите върху детето  Mr. Green
Та, в този ред на мисли, пускам и тук последните ми опити за по-ретро обработка за коментари и критика, че още им се чудя. Хем ми харесва атмосферата така, хем ми се иска още нещо, ама не знам какво хахахахах   Joy

DSC_1064 by Simona Ray, on Flickr

retro charm by Simona Ray, on Flickr

# 618
  • София
Вагабонд, очилата са супер, а и снимката:) За ретро - май някакво тониране трябва да направиш..по-оранжево или направо някой винтидж екшън newsm78

# 619
  • в Tara
аз днес мъчих едни любими мои, но не такива без които не мога Laughing

Sin título por Radostina Dicheva, en Flickr

Sin título por Radostina Dicheva, en Flickr

# 620
ей, днес ми се падна компа с CS6. то голям купон. преместих лина в кадъра за 10 секунди. това е просто немислимо на CS5. дет се вика, открих топлата вода, ама по-добре късно, отколкото никога. Simple Smile

л. by mira-70, on Flickr

а за късмета ми да завали в двата часа, през които бях до морето, няма да ви разправям.

# 621
ей, днес ми се падна компа с CS6. то голям купон. преместих лина в кадъра за 10 секунди. това е просто немислимо на CS5. дет се вика, открих топлата вода, ама по-добре късно, отколкото никога. Simple Smile

И аз мечтая за една шестица, обаче все намирам 64-битови и не ми вършат работа.

# 622
  • В офиса
Голяма мъка... Голяма Simple Smile Обработвах, обработвах и накрая зарязах всичко и пускам един почти sooc. Не съм доволна обаче.

IMG_9526 by Tinkerbell Tedd, on Flickr

А този дъщеря ми го хареса

IMG_9534 by Tinkerbell Tedd, on Flickr

Преди време Агентката, а после и KayRenn бяха пускали един линк за първоначална обработка в Lightroom. Искам да помоля пак за него.

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 19:19 от Тинкърбел

# 623
Както се заканих днес снимах море. Исках да е по-различно, но толкова много хора имаше на плажа да се пекат, че беше много трудно.
Сега ги обрабтвам и ще видим дали ще стане нещо.

# 624
  • Варна
Аз намерих едни японски вишни в морската градина, не ги бях забелязвала до сега. Толкова са красиви, ама изключително красиви  Heart Eyes Успях да открадна двайсетина кадъра, защото не бях сама и взех да ставам досадна с моето снимане, но ако имах време, щях да ги снимам докато замръкна.

Японски вишни by Mim'sMadMoments, on Flickr

# 625
  • София
Мимс, вчера и аз снимах японските, ама в София  Wink Наистина са омагьосващи - едва ме изчегъртаха от тях.
Само този кадър обработих, че нямах  място в ПС-то, а не намирам време да разчистя и да свеля и другите..

Вишнев цвят - sakura by rumburak, on Flickr

# 626
  • Варна
Руми, дали защото имах един много напрегнат и уморителен ден, но такова задоволство на сетивата ми донесе това дърво, че просто ме остави без думи Simple Smile

# 627
  • София
Мисля да се върна да го поснимам и другата седмица, дано все още цъфти. И ако може да има някое облаче в небето, че по обедно слънце ми беше трудно да му хвана всички красоти.

# 628
Страхотни пролетни цветове сте наснимали!
И аз да досадя с още един кадър Blush :
http://www.flickr.com/photos/94460438@N08/8683463531/in/photostream

# 629
Ето моите заигравки на тема море-наистина е нещо, без което не мога да живея. Свързана съм и професионално и емоционално с морето и корабите. Не мога да живея далече от морето.
Тук разбира ли се, че през прозорците се вижда море или да пусна с друго кадриране?

IMG_2759 by Veron4e, on Flickr

IMG_2765 by Veron4e, on Flickr
Толкова съм кьорава, че чак на голям размер видях, че корабите са 3:Ю
IMG_2769 by Veron4e, on Flickr

IMG_2771 by Veron4e, on Flickr

Много беше трудно да намеря място без хора. Беше ми по-трудно дори и от стрийта  Crazy А на плажа повечето бяха монокини, та стана още по-трудно снимането. Всички си мислеха, че снимам тях Whistling

Общи условия

Активация на акаунт