С шкембе си е най - добре - 12

• 87 536
  • 328
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Всичко ще е наред! Чакаме в четвъртък благата вест  Hug Hug Hug

# 151
Еха! Сериозен лъвски бебевалеж!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Весе, дано вече нищо не те дели от пълното щастие!!! Пожелавам ви прекрасен старт и по-натам все по-прекрасно продължение  Hug Hug Hug с малката госпожица Simple Smile После ще си сверяваме записките по Лъвиците Simple Smile

Марго, пълен напред!!!  Hug

# 152
Честито на мама Веси и от мен, да е жива и здрава малката принцеса, пожелавам й детство по прекрасно от мечтите и да бъде гордостта на мама, тати и кака  Hug  bouquet

Марго стиснати палци и на теб миличка и съм сигурна че всичко ще бъде наред  Praynig Hug

Росиии а ти не забравяй че чакаме снимка на бебока  Mr. Green

Момичета вярвайте ми разплаквам се от щастие всеки път като чета такива новини. Като знам колко чакани и мечтани са тези наши бебчета...толкова са специални всяко едно от тях. Като погледна сина си и не спирам да му го повтарям че той е наистина всичко за мен...Целувки на всички от мен и Ицко  Heart Eyes

# 153
Ehouuu   Laughing Laughing Laughing......... blagodarq ot surce momi4eta,kato ni izpishat shte pisha po-podrobno kakvo se slu4i,che rodih nqkolko dni po-rano,no vsi4ko mina SLAVA BOGU   Praynig Heart Eyes

Izvinete za latinicata,no tuk nqma BG bukvi  Joy

NAREKOXME NASHATA BEBKA  LORA   Heart Eyes Crazy Heart Eyes Crazy Heart Eyes

MARGO stiskam palci mila  fingerscrossed vsi4ko shte e nared  Hug

# 154
Веси ,честита Лора! Laughing Hug
Да ви е жива и здрава малката принцеса ,много радост и безгрижно детство и желая.
Марго утре най накрая ще гушкаш твоята мома ,стиснати палчета и от мен ,всичко да мине като по учебник . Praynig Heart Eyes
Сутринта ми тръгва добре с такива благи вести. Mr. Green

# 155
Марго, на хубав ден ще ни зарадваш! Дано всичко мине по вода!  Hug

Весинка, целувки на Лора!  Heart Eyes

# 156
Добре дошла на белия свят, Лора! Слънчево, безгрижно и щастливо детство ти желая!

Весе, честита ви радост!   bouquet Бързо възстановяване на теб!

Някой има ли новини от Марго?

# 157
  • Горна Оряховица
Щъркелова новина!!!

Мама Марго  днес е дала живот на своята Мария! Бебунката се е появила чрез секцио и е с мерки 3050 гр и 50 см!

Марго, Честиттоооооо!!!!!! Да ви е жива и здрава малката Мария!!! Да расте щастливо и безгрижно и да радва мама и тати  Heart Eyes

# 158
Ех от кога чакам тази прекрасна блага вест . Hug
Добре дошла на бял свят Мария ! Много здрава и щастлива да пораснеш за радост на мама и тате.
Марго ,успя миличка ,най накрая се появи твоята Мария ,толкова дълго мечтана и желана . Hug Hug Hug  bouquet

# 159
Ех, какви прекрасни новини!  Браво момичета! Да са ви честити  дъщеричките  Лора и Мария! Да са живи и здрави!  Бъдете всички благословени!  bouquet

# 160
Честито на мама Марго за е жива и здрава малката принцеса с прекрасното име Мария, да е гордостта на мама и на тати, а на мама бързо възстановяване и чакаме снимков материал   bouquet Hug

Еххх момичета няма по-хубави новини от тези направо ми пълните сърцето  Heart Eyes Крайно време беше и малко моми да се появят че моя любовчия вече започна да се оглежда...Само на моми се хвърля, хваща ги за ръката и точи едни слюнкиии  Mr. Green  Joy

Не знам защо ама все си мисля че сега е ред на мама QueenBee и мама Svetl@ и мама valentina_n да ни зарадват с една хубава новина  Rolling Eyes Blush А мама Котката Марта да не спира да се отчита, че всички сме стиснали силно палци  Hug

# 161
Лора и Мария - каква красота  Heart Eyes
Да са ви живи и здрави, момичета, и дано всичко лошо да е зад гърба ви!  Hug Hug Hug

Аз съм ок, подритват ме. Живея някак си ден за ден.

# 162
  • Варна
Марго, четсита радост миличка  newsm44 newsm44 newsm44, ТИ УСПЯЯЯ! Да е жива и здрава Мария, много да ви радва  Hug Hug Hug Чакаме те с включване  Heart Eyes

# 163
Честито, Марго да е жива и здрава малката кукла   bouquet

# 164
  • Варна
Добре дошли на двете бебки  newsm44!
Да са здравички и послушни! На мамите- бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт