С шкембе си е най - добре - 12

• 87 626
  • 328
  •   1
Отговори
# 165
Марго, ако знаеш как съм развълнувана! Ако знае колко години я чакам тази новина! Честита ви радост, маменце!   bouquetДа ви е жива и здрава малката Мария! Да изпълни дома и сърцата ви с много обич, светлина и детски смях! Бързо възстановяване на теб!

# 166
Марго, ако знаеш как съм развълнувана! Ако знае колко години я чакам тази новина! Честита ви радост, маменце!   bouquetДа ви е жива и здрава малката Мария! Да изпълни дома и сърцата ви с много обич, светлина и детски смях! Бързо възстановяване на теб!
Още един, за когото твоето щастие е и моя радост!
Честита да ти е Мария, Марго! За нея и вас винаги ветровете да духат в правилната посока! Живот като весела песен й желая!
Веси, честита да бъде и твоята мъничка Лора! Жива, здрава, обичана от живота!
  bouquet  bouquet
Коте, още малко и преполовяваш бременния сън. Отстрани времето лети.  Hug

# 167
Добре дошла при нас мъничка Мария! Марго, много се радвам за теб, всичко лошо да остане зад гърба ти желая от сърце!   bouquet

Джолинка, мерси ти за пожеланието, обаче аз вече се отчетох, а за второ има време!  Hug Тоя малкия дивак ми е достатъчен за момента.  Mr. Green

# 168
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА МАРГО,да е жива и здрава малката Мария  Hug Heart Eyes

Здравейте момичета   Hug Hug Hug ,от няколко дни сме си вкъщи  ,почнах да си припомням и да влизам в час   Crazy Crazy Crazy ,само вие знаете как се чувствам в момента,плача от щастие по-няколко пъти на ден,в такава еуфория съм че...... Blush Heart Eyes Mr. Green

Искам да благодаря на всички за милите пожелания.Прегръщам и целувам всяка една от вас. Heart Eyes HugБлагодаря,че бяхте до мен,когато имах най-много  нужда.
            БЛАГОДАРЯ ВИ МИЛИЧКИ ЗА ВСИЧКО

Представям ви ЛОРА (на 12 дни)   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ето и една снимка от изписването

Последна редакция: пт, 23 авг 2013, 23:00 от Veseto_

# 169
  • Варна
Веси, страхотна Лора, страхотно семейство  Heart Eyes  Hug Да сте живи и здрави, само щастливи моменти ви желая  Hug

Марго? Как сте?

# 170
Прекрасна е Лора ,прекрасна е и кака ,и цялото семейство .Да сте живи и здрави ,и много щастливи .
Марго ,очакваме включване ...................
 Laughing

# 171
Ауууу, каква беборана  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Весе, да не слизаш от облаците Simple Smile))

# 172
  • Варна
Да се отчета и аз!
Благодаря на всички за хубавите пожелания. Снимков материал ще кача след някой  и друг ден, че още не може да се оправим.
При  мен се получи малко усложнение след операцията, че постоях още един ден в болницата, а пък бебка успях да я взема при мен чак на петия ден. Но сега да чукам на дърво съм добре. Ще трябва да ходя на физиотерапия за гърдите, че и там нещата не са както трябва, но и с това ще се оправим, че после ще се мъчем да сучем, че сега сме с помпа и шише.
Весе много сте хубави, да сте живи и здрави и все така усмихнати!
 Hug-ки на всички!

# 173
Весе, прекрасна е  Heart Eyes пу - пу Изглеждате много щастливи,  винаги да сте така   Hug bouquet
Марго, бързо възстановяване и дано няма повече усложнения  Hug

# 174
  • Горна Оряховица
Весе,много е хубава  Лора  Heart Eyes , прекрасни сте цялото семейство!
Марго, бързо въстановяване  Hug

Скрит текст:
ето 2 снимки и от мен на малкия Стилиян Simple Smile
мноооого гладен, а мама му не бърза и си го снима  Mr. Green

усмихнат ден момичета Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 авг 2013, 14:57 от rossy_ros

# 175
Добре сте си се прибрали, Марго!   bouquet У дома е най-хубаво, особено когато имаш за кого да живееш и дишаш.  Heart Eyes
(за кърменето и за да си помогнеш, доколкото е възможно - ако още не си го направила, можеш да ползваш консултантите на Ла Лече Лига или на Националната асоциация  Peace)
Весе, Роси,  толкова много ме умилихте с тези дребосъчета, които са една огромна вселена. Обичам да си поплаквам от радост, а вие ме зарадвахте, момичета.  Heart Eyes  bouquet

# 176
И от мен много целувки за малките сладури, с които ни зарадвахте тези дни! Е, и за големите батковци и каки разбира се!  Heart Eyes Много ви се радвам, момичета! Дано все така да сме щастливи всички и да са ни живи и здрави дечицата!  Praynig

# 177
Ех ,че хубави бебета си имаме  Laughing,да са ви живи и здрави дечицата ,очаквам още снимки и от другите мами и дечица.

# 178
  • Варна
Аз тези дни ще пусна снимка на моята бебка, ама не съм свалила снимките от фотоапарата.

# 179
Аз тези дни ще пусна снимка на моята бебка, ама не съм свалила снимките от фотоапарата.

Ние си чакаме. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт