С шкембе си е най - добре - 12

• 87 628
  • 328
  •   1
Отговори
# 180
Как сте, момичета? Скоро никои не се е отчитал  Naughty
joli24, Veseto_, Марго, rossy_ros, хайде всички на отчет  Wink Как са бебчетата?
Марго, чакаме си снимката  Peace
 Hug Hug Hug

# 181
А, аз отчитам супер-Мила 450 грама,
practically perfect in every way Heart

Камък ми падна от сърцето. Михаела е вече толкова привързана към нея, не знам какво и как щяхме да обясняваме, ако нещо не беше наред... Това ми беше най-голямата тревога... (Сега остава да го добутаме до раждане, де, ама one day at a time Simple Smile)

# 182
Здравейте и от нас с Лора,днес ставаме на 1м. да ми е жива и здрава малката добра душица   Heart Eyes
Коте,браво на бебето
Hug

почерпете се макар и виртуално  Wink

# 183
  • Варна
Весе честита месечинка. Изтърколи се един месец.
Котката Марта само хубави новини да споделяш докрая.
Вчера сколасах да сваля снимките на лаптопа, но да се надяваме да мога и някоя от тях да ви покажа, ама не стигнах до форума.
Да не е съвсем празен поста, няколко снимки от изписването:
Скрит текст:

# 184
Котката Марта Ще я докараш до раждане, де ще ходиш, всичко ще е наред  Hug  Praynig
Veseto_ Честита месечинка, наистина много бързо мина един месец  Hug
Марго  Heart Eyes

# 185
Честита месечинка на принцеса Лора ,да ви е жива и здрава.
Марго ,прекрасни сте .
Коте ,коя седмица си мила ?
Момичета ,лятото вече свърши ,да се отчитате по често в най прекрасната темичка .

# 186
Весе, честита ви месечинка малко със закъснение ама моя мецанчо не ме оставя за секунда свободна Simple Smile Така бързо си минава времето че вече го виждам как отива в колеж  Joy
Марго много ви е хубава момата...да сте живи и здрави и винаги щастливи  Hug
Коте много се радвам за хубавите новини...само такива и занапред  Praynig  Hug
Валентина стискаме палци много скоро и ти да се похвалиш с една двучертичкова новина  Hug
Момичета така лети това време, а като знам как броях дните на календара докато бях бременна  Rolling Eyes Моят Ицанчо мецанчо вече стана на половин годинка, преобръща се, вече прави опити и да лази и очите ми са нащрек постоянно.....Ако не беше тъпото секцио щях да си пожелая за Коледа да го направим батко  Blush  Айде и една снимчица от нас да не ни забравите  Heart Eyes
Скрит текст:

# 187
Ех.....днес ме оставиха малко "без ангажименти" и прочетох и видях всичко на спокойствие  Simple Smile

Роси.....ама много сладък Стилиянчо пу-пу  Heart Eyes
Марго прекрасни сте.....как сияете само...... Crazy Heart Eyes
Джоли .......малкия Ицко много пораснал....лелеее голям мъж станал,хайде догодина батко  Hug Laughing  Heart Eyes
Пожелявам на всички които чакат двете чертички да се похвалят съвсемм скоро в една от най-прекрасната ни темичка. Само ако знаете как ми се иска още едно бебче  Mr. Green Crazy Laughing

Днес бяхме на първата си консултация,Лора е качила 1.300кг(роди се 2.500кг) Имам сравнително кротно бебче,не плаче,само мрънка отвреме на време ,защото татко и я научи да спи на спалнята хахаха и като реша да я сложа в нейното креватче почва да пуска лъФския характер  Mr. Green

Лора на 1м.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 17 сеп 2013, 19:05 от Veseto_

# 188
Ах, душичка мъничка, пу-пу-пу. Направо ми иде да я схрускам Wink Весе, да порасне малко Лора и почвайте за трето Simple Smile Аз се подготвям психически, че скоро ще трябва да посетя док. за една консултация и да видим какво ще пускам, че нали не искат и сега ще ходя при друг. Ама съм много наплашена и от миналия месец се подготвям да ходя. До края на месеца се надявам да съм минала поне една част от изследванията, които съм си наумила да пускам. Лека нощ от мен!  Hug

# 189
valentina_n  хич не се моткай с изследванията. Peace ,Колкото по-бързо ,толкова по добре за теб/вас. От сърце ти желая всичко да е наред  и подновите в най-скоро време опитите за бебче  luvbed

Хайде да те "опрашим" (само теб не сме Mr. Green)
 babydust7 babydust7 babydust7

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 10:25 от Veseto_

# 190
  • Варна
Момичета, отдавна не съм влизала тук.... Влизам и какво да видя, само красиви бебончета, ще ги изям, да са ви живи и здрави. Геройчета малки и големи-прегръщам ви  Hug
Котее минава ли времето, как си? Нали знаеш, че всичко ще е наред този път  Hug
Валентина, приготвяй се психически и действай, аз като се замисля хич не бях психически подготвена, ама после взех че се уравновесих /като родих/  Mr. Green

На всички много  Hug и  Heart Eyes

# 191
Veseto_ Много мило, благодаря за "опрашването"   newsm79 събирам си го смело  Hug Hug

# 192
  • Варна
Valentina_n и от мен стиснати палчета скоро да ни се похвалиш в тази най-хубава тема!
И една снимка ва моята бебка най-накрая:
Скрит текст:

# 193
  • Варна
Марго, ще я изям тази диня  Heart Eyes

# 194
много хубава и сладка Марго . Heart Eyes Hugцелувки от нас.

Общи условия

Активация на акаунт