С шкембе си е най - добре - 12

• 87 630
  • 328
  •   1
Отговори
# 195
Страхотна бебонка си имаш, Марго!  Heart Eyes

# 196
Божееее кукличка малка си имаш Марго пу-пу  Simple Smile Страхотна е и тоалета и чорапите ...ехххх как искам и аз едно момиченце че да купувам малко рокли  Blush

# 197
Божееее кукличка малка си имаш Марго пу-пу  Simple Smile Страхотна е и тоалета и чорапите ...ехххх как искам и аз едно момиченце че да купувам малко рокли  Blush

Ще имаш миличка ,много скоро ми се струва ,че пак ще си с коремче ,и този път девойка  ще е Heart Eyes.
Много пораснало синчето ти ,пу пу .
Хайде мами бъдете по активни в писането ,и в бебеправенето. Mr. Green

# 198
Марго, имаш си една сладка кукличка пу-пу-пу.
Благодаря момичета, че ме мислите. Аз идвам да се отчета след консултацията с доктора. Много съм доволна, внимателен, спокоен. Каза, че съм здрава, видимо няма проблем. Пусна ми и изследвания, резултатите ми излезнаха и всичко е чисто  Smile Само, че аз си хванах един ден висока кръвна захар и док. каза да ходя при ендокринолога да оправим захарта в норма и можем да дейставаме за бебче Simple Smile Аз обаче изобщо не съм си спазвала диетата и за това захарта ми е била височка, вече няколко дни спазвам всичко и захарчицата ми си е наред. Аз ще си отида и при ендокринолога, ще наблюдавам до края на месеца как се движи захарта и ако е в норма, другия месец се мятаме с мъжо  Mr. Green

# 199
Вале ,всичко ще е наред ,и скоро ми се струва ,че ще видиш положително тестче . Hug
Много целувки от нас. Hug Heart Eyes

# 200
Ах....тази малка Мария пу-пу-пу......Марго как сте ?плаче ли вече Laughing ,Лора започна  вече "маймуджолъците"  Mr. Green

Роси ,никаква непишеш,ама хайде простено ти е покрай бебоците и аз почти нямам време за нет!

Вале,защо другия месец,почвайте веднага  Peace  Crazy

Котеее.... бързо на отчет!!!????   Wink

# 201
Весе, много искам още този, ама да видя кръвната захар как ще е. Имам си проблем с нея и трябва да съм на определена диета, която от много време не съм спазвала и затова захарта ми беше скочила. Сега известно време трябва да я наблюдавам. Док. каза изрично, да вкарам захарта в норма и тогава. За сега е добре, но за всеки случай ще наблюдавам до края на месеца  Simple Smile

# 202
Ехо, има ли някои?  Wink
Днес се сетих за Sony_M не е писала от много, много време, как ли са?
Котката Марта ти как си?

# 203
  • Варна
Вале стиснати палци скоро да ни се похвалиш с две чертички, че темичката опустя.
Коте драсни някой ред как сте?
Весе поплакваме он време на време, а пък някой път направо си ме разиграва. Иначе започна да раздава едни широки усмивки и да гука, че ми стопля сърцето.

# 204
Оф, ето ме  Mr. Green
Пет месеца си клатих краката и гледах глупава немска дейтайм тв и след това реших в оставащите 4 да натъпча всичката работа на Вселената.
Добре вървим...

Големи шемети са ви бебетата, много ми се гушка вече и на мене, ама да кротува там още до начаото на годината Simple Smile
29-а седмица съм утре.

Hug Hug Hug на всички, благодаря ви, че ни мислите  Heart Eyes

# 205
Коте, видя ли, че и при теб напредва времето? Сигурно не така бързо както ти се иска и както на мен ми се струва де. Mr. Green А многото работа ще го ускори съвсем. Все пак не се претоварвай!  Hug

Момичета, по-честичко показвайте снимки, че да се радваме на малките пухчета. Heart Eyes

# 206
  • Горна Оряховица
Здравейте момичета, наистина доста отдавна не бях влизала, но не съм ви забравила  Hug

Котката Марта, радвам се че вървите добре с беба, а и щом си на работа определено ще ти тръгне по-бързо времето Simple Smile
valentina_n, чакаме скоро да ни се похвалиш с EFP така да знаеш  smile3534
Марго, Весе много са ви сладки мадамите, само за гушкане са  Heart Eyes
Джоли,колко сте големи  Heart Eyes и май вече си готова за една мадама   Hug

И за всички вас мамчета голяяяяма прегръдка  Hug Hug Hug

Скрит текст:
иииии 2 снимки на моя малък мъж( малък, малък колко да е малък вече на моменти бая ми тежи 6600 и 65см на 3 месеца)  Mr. Green

# 207
Привет и от мен милички, Hug Heart Eyes Wink
Повечето от вас знаят как лети времето около бебоците,аз съм "обсебена" от Лора и съм се отдала на нея и кака  Ели,която тази година така я "разтресе пубера",че... ooooh! Thinking .хахах, и ми е много шашаво всеки ден влизам в бебешкия свят след малко трябва да съм на вълна тинейджърски свят,после пак бебешки ...... абе справям се  Mr. Green не се оплаквам.

Целувки на всички бременелки, мами,бебенца(малки и големи) . Heart Eyes
Палчета на тези които тръпнат да видят двете чертички Peace
Роси....ама твоя малък мъж,станал много ГОЛЯМ  Hug

Ето я и Лора на 3м  Crazy
Скрит текст:

# 208
Много са ви сладки дечицата  Heart Eyes Живи и здрави да са ви  Hug
Весе, кога минаха 3 месеца, лети това време. При мен няма нищо, ние изпуснахме миналия месец, ама нали исках кръвната захар да си наблюдавам. Ходих и при ендокринолога, добре съм си, но трябва да си спазвам нещата, иначе става лошо. Мен и един зъб ме хвана и 3 седмици, че и повече с него се занимавах, и антибиотик се наложи да пия, та стана една... ooooh!
И така, горе - долу това е около мен. Надявам се скоро да се включа и да се похваля с две чертички  Praynig Хубав ден на всички  Hug

# 209
Валентина,
  babydust7 за EFP

Аз отчитам Мила - вече 1750 гр., с прякор Голям Дивак. Даже и лекарките коментираха, че е лудница в корема ми. Дано да не се роди много сърдита Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт