С шкембе си е най - добре - 12

• 87 541
  • 328
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!Незная как да започна,тази година април месец загубих малкото си момиченце в 22г.с със синдром на Едуардс,забременях  отново в месеца в който тя трябваше да се роди.В понеделник направих аминоцинтеза,макар че първата ФМ и БХС бяха много добри,и вчера вечерта ми се обадиха ,че всичко е наред  с Т21,Т18 и Т13 и отново чакаме момиченце.

# 211
Iinab Много се радвам за вас ,живот и здраве догодина едно здраво и красиво момиченце да си родиш. Hug Heart Eyes
Ние растем ,дивеем и все хубави неща .Хайде и другите мами да споделят как я карат .
Коте колко сте големи вече ? Кога очаквате да се родите?
Весе ,и аз като теб ,един път съм студент ,друг път първи клас ,после съм в детската ясла .Но пък и аз не се оплаквам ,напротив единственото нещо ,което ме кара да се чуствам щастлива това са децата .ми

# 212
Здравейте момичета,чувствам се токова гузна че скоро не бях влизала в най-хубавата темичка Embarassed
Разкошни малки бонбони си имате,да са Ви живи и здрави много да Ви радват!На всички бременни коремчета едно голямо Честито и дано още повече EFP има в темата.
Много мило ми стана когато Ви прочетох,спомних си времето когато аз пишех тук...Колко бързо върви сега то.9-те месеца бяха цяла вечност,а ето че година и почити пет месеца минаха като един миг.
Обещавам да ви наглеждам по редовно,сега си стоим по вече в къщи и се надявам да намирам време и за тук.
Хиляди  Hug за всички

# 213
  • Варна
Linab бяхме в една отчетна - августовската, много се радвам, че пак си бременна. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и живо и здраво бебче на финала.
Котката Марта пораснали сте. Хайде малко остана. Ти нали беше за януари, ако не ме лъже паметта.
Ето и една снимка от нас:
Скрит текст:

# 214
Прекрасна е ,пу пу пу целувки от нас за буболина . Laughing Heart Eyes Hug
Коте то наближило и скоро ще се гушкате .
Рали  Hug

# 215
Здравейте и от мен...отдавна не бях влизала тук и днес тъкмо си мислих дали някой пък няма да се разпише за новата година с бременно коремче и много се зарадвах за бъдещата мама  Simple Smile
linab честито и от мен и стискам палци за лека и безпроблемна бременност и прекрасна принцеса на финал  Hug
Марго много е пораснала бонбонка  Heart Eyes
r@li и аз това скоро си мислих как броих дните до раждането и всеки ден си ги отмятах в календара, а сега не мога да разбера кога минаха девет месеца с моето мишле  Simple Smile
Коте мила остана малко до срещата с беба...Всички с нетърпение чакаме хубавата новина  Hug
Весе ще й изям розовата пандела на тази прекрасница  Mr. Green Струва ми се че си харесах една снахичка  Blush
Аз да се похваля че вече си имам християнче вкъщи, което не спира да щурее и си има цели 4 зъба  Laughing Естествено не ни пропуснаха и гадните вируси и цяла седмица сме затворници вкъщи...Едва днес е малко по-добре и успях да се докопам за повече време до компютъра, че през другото време усъвършенствам артистичните си заложби  Simple Smile На всички много целувки от мен и Ицко  Heart Eyes
Скрит текст:

# 216
Хора, ние малко го закъсахме.
На мене ми изтекоха водите в 33 г.с.
Сега живеем с Мила в ТК всеки ден под заплахата да я извадят рано. Днес навършва 34 г.с. Стискайте палци да добутаме до 36-а, защото ако има неонатология, просто ще се гръмна...

Много са пораснали всички бебета, като гъПки Simple Smile

Лина, от мен стиснати палци и всичко да е мирно и кротко до финала!  Heart Eyes

# 217
  • Варна
Котката Марта    дръжте се, моля се всичко да е наред и да избутате поне още 2 седмици Praynig Praynig Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed    Hug Hug Hug

# 218
  • Варна
Момичета, много пораснали малките бонбони!
 Да са живи и здрави  Heart Eyes Hug

# 219
Коте, имате силно стиснати палци и от мен! Дано изчака до когато трябва малката мишка!  Praynig

# 220
Имаме ПЛАН  Mr. Green
Раждане на 19-и.
Сега само да добутаме дотогава  Praynig

# 221
Имаме ПЛАН  Mr. Green
Раждане на 19-и.
Сега само да добутаме дотогава  Praynig
[/quot
ще чакаме да чуем благата вест ,иха не останало ,браво ,скоро ще се гушкате с момата.
 Hug

# 222
Коте, всичко ще е наред! Ти само вярвай в това! Бебка ще е добре, мама - също! Мисли положително за предстоящата ви среща! Heart Eyes

# 223
Абе, дано да се гушкаме, че тя ще е точно 35+6 г.с. тогава, а в неонатологията с едни пирани...

Сорси, нашата хипотеза с докторката е, че не сме успели да избием уреаплазмата с 10-дневния курс и само сме я потиснали достатъчно, за да забавим още по-ранни проблеми. Което изглежда, че е било достатъчно, де, но друго обяснение за този инцидент нямаме. Но тя не искаше да ми дава повече АБ толкова рано през бременността.

# 224
Коте,  дано всичко се развие по планЪТ!  Praynig
Много хубави бебечета и човечета са вече всички.

Общи условия

Активация на акаунт