С шкембе си е най - добре - 12

• 87 540
  • 328
  •   1
Отговори
# 225
Котката Марта  , стискам палци да поизчака още мЪничко беба. Какъв подарък баш за Коледа  Heart Eyes Laughing Heart Eyes

Джоли  smile3521

linab, лека и безпроблемна бременност!  Hug

Последна редакция: нд, 08 дек 2013, 11:14 от Veseto_

# 226
  • Горна Оряховица
Коте, стискам палци всичко да се развие по план и бебка да дочака деня!!!  Praynig

linab, искрено много ти се радвам, че си бременна и този път всичко  е различно. Леки и щастливи оставащи месеци от бременността  Hug

АмА много много хубави малки и пораснали бебчета си имаме в групичката   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 227
Коте  Hug стиснати палчета бебка да си дочака денят и да няма престой в неонатология...всичко ще се оправи и вие двете много ще се гушкате!
На всички много Hug

# 228
Коте,стискам палчета всичко да стане както сте го планували!Надявам се да сте добре и скоро да гушкаш прекрасната Мила!
 linab,лека и безпроблемна бременност!
Много се радвам,че виждам такива красиви бебоци-да са ни живи и здрави и дано повече мамчета да се записват в най-хубавата темичка!
 Много празнично настроение Ви пожелавам!

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 17:55 от elisalou

# 229
  • Варна
Чак сега ви прочетох, че все не ми остава време.
Има ли новини от Котката Марта?
Много хубави джуджета видях, пу-пу.

# 230
Коте, и аз надничам за новинки от теб?

# 231
Бебе Мила да има здрав, дълъг и много щастлив живот! Да расте много обичана и да дарява много радост! Heart Eyes Котка, ти си герой!  Hug
(и двечките сега се нуждаят от много положителна енергия, за да изчистят бебонка от престоя ѝ без околоплодни води, но се надявам, че и двечките са в много добри ръце и нещата бързо ще се нормализират  Praynig)

# 232
Бг неонатология експириънсът е уникално преживяване.
Тотално информационно затъмнение.

Мила се роди 2600 гр., 47 см - дълга и фина Wink
Водят я "незряла" и "възбудима" и я държат в кувьоз. Аз не съм много съгласна, ама нищо не мога да направя. Поне съм добра кравичка и успявам да нося необходимото количество кърма, за да не й дават адапте.
Черпят я фенобарбитал, което за мен е лудост, но от друга страна те не могат да ги гушкат, като ревнат нощем, и не знам дали не е по-добре така, вместо да се дере в кувьоза.

Hug

# 233
  • Варна
Котееее, честита ви дъщеричка! Да расте здрава и силна за радост на всички! Тя доказа, че е борбена като мама още преди да се роди!  newsm51

# 234
  • Варна
Коте, честита дъщеричка  Hug Пожелавам и да е здрава, щастлива и много да ви радва! На теб желая бързо възстановяване и час по-скоро да си гушкаш принцесата. Много, много се радвам, че още една майчица се сдоби с най-ценното  Heart Eyes Още веднъж - да ви е жива и здрава!

# 235
Честото...........................  bouquet
Да ви е жива и здрава  много радост да ви носи ! Mr. Green Laughing
Много скоро ще сте си вече у дома  Hugи очакваме снимки .

# 236
Яна,добре дошла на малаката Мила!Много да ви радва,да хапва добре и по-малко безсънни нощи и дано по-скоро да се гушкате и да имате цялото време на света само за вас!
Днес е един прекрасен ден!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 237
Честита ви радост, Коте! Да расте слънчево, щастливо и прекрасно дете мъничката Мила! Да изпълва дома ви с много обич, смях и светлина! Hug

Бързо да преодолявате последните изпитания и скоро да си се гушкате щастливи у дома!

# 238
Честита дъщеричка!Да расте здрава,щастлива за радост на всички!Коте на теб бързо възстановяване и много скоро да се гушкате с принцесата!

# 239
Знаех си аз че съм изтървала хубавата новина  Simple Smile
Коте да ти е жива и здрава малката борбена госпожица Мила, много прекрасно детство и безброй усмивки й пожелавам. Ти си герой...От тук нататък ви пожелавам бързо да се приберете вкъщи и да се радвате една на друга  Hug И след товааа задължително чакаме снимки  Naughty Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт