С шкембе си е най - добре - 12

• 87 538
  • 328
  •   1
Отговори
# 240
Коте, да ти е жива и здрава рожбата, много да ви радва и скоро да се гушкате двечките!   bouquet

# 241
Котеее.......Честита рожба миличка  Laughing Нека да расте жива и здрава,да е вашата гордост на земята и да Ви радва сърцата  Hug Hug Hug

# 242
Ние сме в болницата още, страшно ми лазят по нервите в Детско. Направо не ми се говори.

Мила е прекрасна, малка и маймунеста Simple Smile По-натам ще ви я покажа.

Hug Hug Hug на всички   bouquet
Щастливи и светли Коледни празници  babydust7

# 243
Ние сме в болницата още, страшно ми лазят по нервите в Детско. Направо не ми се говори.

В коя болница това?

# 244

В коя болница това?

Е, пуснаха ни най-ненадейно, което доведе до тотален конфуз  Joy
Болницата е ТК.

# 245
Ехеееее, браво на вас! На най - хубавият празник ще сте си вкъщи!  Hug

# 246
  • Горна Оряховица
Коте, честита рожбичка!!! Да ви е жива и здрава малката Мила!   bouquet   bouquet   bouquet

# 247
  • Варна
Коте честито! Да ви е жива и здрава Мила и много да ви радва. Много хубаво, че вече сте си вкъщи.  Hug

# 248
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
Май е време да се запиша и аз тук  Mr. Green Вече съм в 4-ти месец .ЧовекО се очаква на 14 юни,всичко е наред,така да си и остане!БХС-то е ок,февруари на фетална и тогава най-вероятно ще видим пола Simple Smile Айде дано повлека крак с още една камара бебета след мен  Hug Heart Eyes

# 249
Zolla ,лека и безпроблемна бременност миличка  Hug

Коте, как сте с Мила? опознавате ли се с малкото човече?(искаме и снимка)  Laughing Hug

Ето я и Лора на първата и среща с дядо Коледа  Mr. Green
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 яну 2014, 18:31 от Veseto_

# 250
    Честита дъщеричка на Котката Марта!
    Аз получих и пълните резултати от аминоцинтезата и всичко е наред.Ходих и на още две ФМ,от които едната докторка е специалист по хромозомни и генетични аномалии и се поуспокоих малко,че този път всичко ще е наред.

# 251
Зола,  Hug Много ми е драго, че след първия несигурен запис, отново си тук с надежда и положителни новини.   bouquet
Много красива Лора!  Heart Eyes

# 252
  • Варна
Zolla лека и безпроблемна бременност и живо и здраво бебче на финала!
Linab стискам палци този път всичко да е наред!

# 253
Zolla честито лека и безпроблемна бременност ти пожелавам с най-здравото и пухкаво бебче  Hug
Коте чакаме снимки на малката принцеса  Simple Smile
Весеее край вземаме я снахата това е положението  Mr. Green Не знам защо ама нея специално толкова съм си я чакала.. Много ми е на сърце това Лори  Heart Eyes Simple Smile
Давайте момичета нека да се пълни с шкембета тази прекрасна тема че така ми е хубаво като ви чета....Засега смятам само отстрани да се радвам хихих  Crazy

# 254
Как сте, момичета? От много време никой не е писал. Все още нямам с какво да се похваля, но си действаме и се надявам да се получи скоро Praynig
Коте, честито на теб, да ви е жива и здрава малката принцеса   bouquet
лелее аз от кога не съм надничала тук  Blush
Зола, лека и безпроблемна бременност на теб  Simple Smile
Много  Hug Hug Hug за всички

Общи условия

Активация на акаунт