С шкембе си е най - добре - 12

• 87 531
  • 328
  •   1
Отговори
# 255
Все искам да ви покажа снимки, ама не знам къде да ги кача  newsm78

# 256
  • Варна
Котката Марта аз ги качвам в snimka.bg, че да ги пусна после тук.
Валентина дано скоро има с какво да ни се похвалиш.
Хайде и бременелките да драснат по някой ред.
 Hug на всички!

# 257
Давайте снимков материал да видим сладките моми. Mr. Green
И другите мами да се включат със снимков материал ,че тази тема толкото добре ми действа. Hug Hug Hug Heart Eyes

# 258
Я да опитаме така:

Кажете виждате ли я, като кликнете на снимката?

# 259
  • Варна
Видяхме я   love001! Голям сладкиш! Да ви е жива и здрава!

# 260
Видяхме, видяхме, малка кукла  Heart Eyes

# 261
Прекрасна!Какво блаженство...Прегръдки за двете ви!

# 262
Прекрасна е малката Мила!  Heart Eyes Пу-пу! Да ви е жива и здрава и голяма да порасне!  Hug Hug Hug

# 263
Кукла ,да ви е жива и здрава. Heart Eyes

# 264
Коте, страхотна е малката Мила...да ви е жива и здрава и много много да ви радва  Heart Eyes
Другите мами дайте снимки и на вашите бебоци и вече не толкова бебоци  Mr. Green
Аз май не влизам толкова често, че само във ФБ си дрема, ама пак ви наглеждам от време на време  Simple Smile
Валентина дано скоро се похвалиш с една хубава новина и ти, че тази година май много празна темичката  Praynig
Ние пък да се похвалим подготвяме първия рожден ден на Ицката другата седмица и само си дрема и си мисля "Боже кога мина това време"   newsm78 А като се сетя каква треска ме тресеше миналата година по това време и чак зле ми става...Цялото ми семейство роди заедно с мен  Joy

# 265
  • Варна
Коте, видяхме. Много сладк Мила, пу-пу.
Joli кога мина една година, много бързо наистина.

# 266
Честит 8-ми март! Бъдете усмихнати, щастливи, нежни и обичани  Hug

# 267
Честит празник момичета!   bouquet
Много здрави ,много обичани ,и много бременни коремчета да имаме  Mr. Green Heart Eyes.
Най хубавата тема ,най хубавите бебоци ,и най хубавите коремчета .
Който се моли за двете чертички ,час по скоро да ги види . EFP
Обичкам ви  Heart Eyes Hug.

# 268
ЕхоооооУ  Laughing

Здравейте миличкиии.....Ех,само ако знаете как ми липсвате(макар и виртуално)  Hug

Няма да пиша всички никове,ами нека всяка да драсне някой ред(заради мен Mr. Green )

Ние с Лора си се гледкаме,наслаждавам се на майчинството и не искам да свършва  Joy
Подметнах на ММ за трето по-натам,а той отговори,че ако искам трето ще осиновим,но не и да преживявал отново моите бременности  ooooh! .Както и да е , "Ако е рекъл Господ"......

Гушкам Ви......... Hug Hug Hug

Лора вече на 8мHeart Eyes
Скрит текст:

# 269
Весе, ама тя прекрасна тази розова прелест. Heart Eyes Сега да започвам ли да обяснявам аз каква добра свекърва ще бъда, че да те агитирам?

Общи условия

Активация на акаунт