През ЮНИ моето тумбаче, ще е вече малко пеленаче!

• 27 814
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Запис и от мен  Hug Страхотна темичка alex_n   bouquet

# 106
Докато разбера, че има нова тема и вие вече сте изписали 8 страници.
alex_n, благодаря за хубавата темичка   bouquet
При мен няма нищо ново, освен че се бях настроила вече да не ходя на работа, но миналата седмица разбрах, че момичето, което щеше да е намоето място се е отказало и сега докато се намери заместник ще ходя на работа. 45 дневния болничен ми започва от 25 април, та дано до тогава да са си намерили човек. Имам нужда от почивка и малко време за себе си и подготовка за бебенцето. Като ви чета и се чувствам като аутсайдер, не мога да се включа по голяма част от темите, защото не съм подготвена, а и нямам физическо време за това. Искам да се разхождам по хубавото време и да обикалям магазините......
МРЪН!!!

# 107
# 108
Пупалини,много съм се отчаяла.  Rolling Eyes
Не съм се спряла на педиатър,а времето си тече  ooooh!
Ще съм ви благодарна ,ако ми препоръчате  Praynig . От София съм кв Люлин Embarassed
 Hug

# 109
Не се отчайвай, и аз не съм. Не го оставяй за последния момент де, но и чак да се отчайваш също няма смисъл.

# 110
neli_d, мисля че mgamisheva беше споменала, че може да препоръча педиатър в Люлин, ако искаш направо й пиши съобщение, че аз не помня дали беше дала име или не Simple Smile
0х хайде сладки ви сънища, отивам в леглото да се приспя с някоя книжка, че днес голямо висене направих пред лаптопа  smile3524

# 111
благодаря ви   bouquet

# 112
 Пууууу два дена съм по улиците и кафетата и ми трябват още два да ви изчета... Hug
Drama просто си една истинска бременна. Аз се озверих вчера на два пъти на някакви хора на улицата, защото леко ме бутнаха (искаха да минат през мен). Приятелката ми ме сръгваше и казваше "Стига си се зверила на хората бе" Rolling Eyes А за милото .... нямам думи горкичкия. Той вече е категоричен, че второ дете не иска, защото няма да издържи пак тва кривене...
Но днес си купих обувчици на платформа и две бодита за малчо иииии всичко беше наред  hahaha
Alex bouquet за темичката
Ааааа бяхте коментирали за движенията на бебчо - и моя вече по-рядко рита, но за сметка на това се върти, дупи се и ми вдига от едната страна корема, чак боли понякога и прави нещо като вълни..ПОСТОЯННО, но е приятно. Също и когато съ легнала, като сменя страната на която съм легнала и той започва да шава докато се намести  hahaha

# 113
запис да ви следя  Whistling

# 114
  • София
Лилата,Драма,стига тревоги с тази работа Hug няма незаменими хора. И аз бях така- моята работа не е важна и не съм някой мениджър,но знаех,че имат нужд от мен и с човек по-малко всичко щеше да се стовари на колежката ми ( и моя приятелка) и се влачех- няма драйфане,няма болки,няма недоспиване...докато един ден не вляьох в болницата и мъжът ми каза-оттук нататък не искам да чувам за работа-не ме интересува дали лекарят ти разрешава ( че аз разбира се си правех устата)-ще стоиш вкъщи и толкова.
Сега мн се радвам-това да не работя ми се случва за първи път от 14 год насам, най-вероятно и за последен...дори болнични не съм взимала,и аборта като направих се върнах веднага, то нашето граничи не с работохолизъм,ами не знам...и то аз го правех не от любов към работата,а от лоялност,ето, в работата не умряха,фирмата не фалира без мен,само дружката ми пуска хапливи забележки как съм прекалявала в пазенето,но се научих да си затварям очите.
Единствено съжалявам, че не мога оптимално да се насладя на "почивката", защото едва ходя,а и тр да почивам,а по принцип съм ентусиаст и ми липсва щъкането по цял ден...

# 115
Запис!!!
И аз да се присъединя към групата на работохолиците! Аз съм в болнични от началото на бременността не заради проблеми със самата бременност, а заради стари заболявания заради който трябваше веднага да се правят едни изследвания, че АГ-то малко ме стресна не знаеше дали това ми заболяване няма да навреди на плода и дали няма да се наложи ....................... (дори не мога да го напиша)! И от началото едно чувство на вина... едни  постоянни обаждания на прекият ми началник да си предлагам услугите, ако има нещо спешно... постоянна връзка с другата колежка и със заместничката ми да им помагам в по кризисни ситуации! Абе все едно си бях на работа нищо не оставаше скрито от мен  Embarassed !
И за да не стоя в къщи само така записах една магистратура... да има какво да правя, която е в друг град и пътувам всяка събота и неделя за лекции за изпити! До като си бях на работа с години все не успявах да си изкарам шофьорска книжка, че нямаше време за такива ек-стри мн работа  #Crazy !
Сега и това успях да свърша вече и аз съм шофьор! Но половинката ми беше мн възмутен как не ходя на работа и все намирам нещо друго да съм ангажирана... и пак не си получи седящата в къщи жена и домакиня, която го чака в къщи с ракията ... салатката! За щастие не е такъв и не говори сериозно но е факт, че не сме свикнали на това бездействие ... живота ни е направил такъв!

# 116
За съжаление и тази нощ беше от безсънните,не съм се натоварвала тези дни,а мускулите на ръцете ме болят ужасно много,дори да си вдигна чаша с вода нямам сили .Според вас на какво се дължи това  дали на влажното време или бебка ми изсмуква всичкия калций,моля ви дайте съвет.

# 117
наистина нямате изчитане......Simple Smile хубав ден на всички мами!

# 118
Добро утро! Вчера нямах време да седна пред лаптопа и тая заран едвам ви изчетох. Благодарности на alex_n за новата темичка. Вълшебна е ...  bouquet
Хубав ден ви желая!

# 119
Добро утро и то мен! Simple Smile

d o v e, Аз съм ходила при Икономова няколко пъти преди да забременея и тя ми потвърди бременността след това. Имам добри впечатления но при мене прегледите бяха свързани с овулацията и стандартните гинеколгични преди да забременея.

Ние вчера бяхме на трета фетална при Марков. Малката сладурка е станала 1,860 гр. През цялото време се цупеше, нещо не беше на кеф Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт