Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за д-р Икономова от Фемина?
Как се изчислява майчинството върху брутната заплата или върху сумата, която ми изплащаха чисто от НОИ?
Как мога да кандидатствам за еднократна помощ за дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за д-р Икономова от Фемина?
-
Как се изчислява майчинството върху брутната заплата или върху сумата, която ми изплащаха чисто от НОИ?
-
Как мога да кандидатствам за еднократна помощ за дете?
-
Как се изчислява еднократната помощ за близнаци?
-
Как се изчисляват обезщетенията за майчинство?

но такъв е живота да сме живи и здрави всички.... никой не е виновен за това какъв се е родил и какви са родителите му, важно е възпитанито и това кой като каква личност ще се изгради занапред 
...сори,че се намесвам,обаче тъй като ми се драйфа от тая държава никога не оставам безпристрастна към такъв тип теми,а именно драйфа ми се от управляващите ,от мафията,от корупцията,от кражбите и лъжите и ,всички сме на тоя хал,и cveti891 е на тоя хал,както тя сама каза.Драйфа ми се от това,че не сме единни в нищо,нито във възходите си нито в паденията си,видя се на протестите,виждаме го всеки ден.В България за съжаление всичко става с пари.Раждаш се с пари и умираш с пари,за двете най-човешки и естествени неща се изисква крупна сума,черпене,даване под масата,нямам думи никъде по света го няма товаЗа мене е обидно да подавам заявления,да се редя на опашки,да се моля едва ли не за кирливи 35 лв на месец детски надбавки.
някой чувал ли е нещо подобно или да му се е случвало. При мен е от поне 2-3мес.

И така - последните ми дни на работа са пределно изнервени, вместо весели, скарах се с ММ днес след работа, защото непрестанно му мрънкам за нещо. За семейството ми аз съм се нагърбила с много неща и това ме прави изнервена, а аз се изнервям най вече от факта, че никой не знае какво бушува в мен и как изживявам тези промени в тялото и живота ми и ми дава акъл кое как да правя. Може да са ми дошли в повече хормоните ... незнам. Иначе нямам търпение вече да си видя бебчето - изнервена съм от факта и че последния ни преглед бе на 21 февруари - и че на много време ни насрочва докторката прегледите. Повече такава пауза никога
Нашите бебчета заслужават едни спокойни мами
Не се тормози излишно