През ЮНИ моето тумбаче, ще е вече малко пеленаче!

• 27 318
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Cvety_U86- зависи от болницата, най-добре попитай на място. В моята- от самото начало трябва да си следя там бременността, местата са силно ограничени.

# 76
Аз не получавам детски, щото според държавата съм много богата. Ама на държавата не и пречи когато от моя джоб се изхранват половината мангали ...

с риск да ме изхвърлите от темата но аз се почувствах обидена от изказа ти Аделина защото аз самата съм на половина "мангал" значи понеже майка ми е "мангал" , но преподавател във висше техническо училище, а пък аз половин "мангалката" също съм с доста голяма заплата и няма да получавам детски за моето незнам как ще дойде вече "мангалче"  newsm78 но такъв е живота да сме живи и здрави всички.... никой не е виновен за това какъв се е родил и какви са родителите му, важно е възпитанито и това кой като каква личност ще се изгради занапред  Naughty

# 77
cveti891 - тъжното в случая е, че ти си изключение, а не правило.Никой не иска да те обиди лично. Затова става въпрос, и  е факт, че болшинството от ромската етнос злоупотребяват ужасно с всичко в държавата.
Надявам се да ме разбереш правилно.

# 78
cveti891 - тъжното в случая е, че ти си изключение, а не правило.Никой не иска да те обиди лично. Затова става въпрос, и  е факт, че болшинството от ромската етнос злоупотребяват ужасно с всичко в държавата.
Надявам се да ме разбереш правилно.
няма проблем просто за момент се почувствах кофти.... може и от хормоните да е  Hug

# 79
  • София
cveti891  Hug Hug Hug

# 80
adelina_bg, Orchid Flowers е добре. Ще и кажа, че питат за нея  Sunglasses

alex__n, чудесна тема!

# 81
  • Paris, France
Мацки, аз се завърнах от нашето пътуване до Испания, ходихме до Сарагоса и Барселона - бая се подондуркахме, навъртяхме 2500 км. С бебока всичко е супер, никакви проблеми нямахме по пътя. Единственото, което мога да кажа като съвет на мамите, които решат да пътуват по-далеч с кола е да не си забравят червея - на моменти ми беше много полезен, като имаше примерно много бабуни из градовете, през които минавахме или пък разни кръгови - тук е пълно с тях и тъкмо се засилиш и хоп - колата спира. Овъртах си го под корема и зад гърба като тръгнем да се клатушкаме много.
Както и да е, изкарахме си вълшебно, това ни беше последното пътуване като влюбени гълъбчета.
До сега ви четох, браво че сте се срещнали и е било весело!
Да кажа на Алекс едно голямо БЛАГОДАРЯ за хубавата тема  Hug
Ами толкова за сега от мен, като се освестя и наспя както трябва, ще се включа пак. Simple Smile

# 82
  • София
Cvety_U86- зависи от болницата, най-добре попитай на място. В моята- от самото начало трябва да си следя там бременността, местата са силно ограничени.
Би ли споделила коя е тази болница?

# 83
Здравейте,

аз си направих превода в срок, почти не спах, след това ходих на ЖК, а после се мотах и спах, защото се оказа, че гостите няма да идват (единият се е разболял и има много висока температура). Оцелях Simple Smile

Kölsches Mädel, количката съм я прибрала в кашона сега, защото заема много място, а и защото съм им сърдита на Mothercare Simple Smile Като ми мине, ще я снимам и ще кача снимки (хубаво се движи и всичко останало изглежда добре, просто се нервирам, че трябва да се занимавам с подмяна на тая част). От Mothercare ми написаха да пратя гюрука обратно и това допълнително ме ядоса. Сега чакам да ми напишат как ще гарантират, че новият, който ще получа, няма да е дефектен пак. Та така. Ще им подосаждам и, ако не ми пратят нов, ще се наложи да дам 30 лв., за да им пратя тоя. Тъпа работа.

Аз съм карала всички шарки, ама и да не бях, то няма страшно - най-много и детето да се роди с имунитет Simple Smile Kölsches Mädel, пази се, най-важното е да не вдигаш висока температура (но това е важно и при най-обикновените грипове).

Иначе аз също бих се въздържала да заклеймявам една или друга част от обществото за държавна политика или за каквото и да било всъщност. Всеки трябва да получава толкова права и уважение, колкото всички останали. В случая, предвид това, че България е в демографска криза и това може да е опасно даже за националната сигурност на страната, то 200 лв. за трето дете не добро решение. Ако държавата иска да спре машинациите, то тя трябва да прилага последващ контрол, защото всякакви хора се възползват от всякакви пролуки в закона. Аз лично, да ви кажа честно, даже смятам, ако имам възможност и кураж след време, да си осиновя именно ромско детенце и да си го гледам със живот и здраве. Много ми е мъчно, че cveti891 се е почувствала обидена.

Надявам се да сте добре, почна хубавото време. Аз сега отивам да си направя една хубава салата и да си сготвя нещо вкусно. Лека и полека Simple Smile

# 84
Уау, поздравления за Модератора -страхотна е! Simple Smile

Доста сте изписали..имам да наваксвам  #Crazy

# 85
Би ли споделила коя е тази болница?

"Лозенец" ( Правителствена)

# 86
  • София
Аз не получавам детски, щото според държавата съм много богата. Ама на държавата не и пречи когато от моя джоб се изхранват половината мангали ...

с риск да ме изхвърлите от темата но аз се почувствах обидена от изказа ти Аделина защото аз самата съм на половина "мангал" значи понеже майка ми е "мангал" , но преподавател във висше техническо училище, а пък аз половин "мангалката" също съм с доста голяма заплата и няма да получавам детски за моето незнам как ще дойде вече "мангалче"  newsm78 но такъв е живота да сме живи и здрави всички.... никой не е виновен за това какъв се е родил и какви са родителите му, важно е възпитанито и това кой като каква личност ще се изгради занапред  Naughty
Знаеш ли, извинявам се че си се обидила, аз лично нямам нищо против ромите като такива, за мен "мангали" са всички, които живеят на гърба на държавата и само се опитат да прецакат всички и да изкярят някаква далавера, било то като вземат безбройни помощи за това или онова или като раждат хиляда деца - без значение от расата - бели, черни, пембяни, българи, турци, цигани. Адски много ме дразни на това че аз получавам много висока заплата за която съм се борила с години, плащам си всички данъци на 100% и осигуровки, но когато стане въпрос държавата да направи нещо за мен, да получа някакви облаги от държавата не ги получавам защото въпросните хора са с предимство пред мен. И не съм точно аз човека, който да обвиняваш, защото аз имам приятели от всички раси, а в България имам и приятели роми и никога не ме  било срам от това. Но тези въпросните роми са направили нещо от живота си и не живеят на гърба на другите.
Нищо лично, моля те не се обиждай, просто се постави на мое място и ще разбереш колко прецакана се чувствам в държава като нашата.

# 87
cveti891, може да бъдеш сигурна, че нямам никакви предразсъдъци на етническа или някаква подобна основа Hug
Сблъсквала съм се с много хора, за съжаление, които злоупотребяват и това няма нищо общо с произход или етнос или социална среда, за да знам, че едното няма нищо общо с другото.

bflm , не се ядосвай за количката - и аз имах подобен проблем с поръчката си на нашата - изпратиха ми погрешен размер възглавничка за седалката. Малко досадно беше, но ми я смениха. Единствено, малко странно ми се вижда ти да платиш пращането на гюрука обратно, при условие,че те са пратили дефектен... дали не са имали предвид за тяхна сметка да го пратиш?

И аз днес се радвах на хубавото време, но май следва пак дъжд... фъх.

# 88
*Dora, и аз това се чудя. Твоята количка от Mothercare ли я поръчва или от някой магазин в България? Тя излезе доста по-евтина самата количка, но не мога да й се нарадвам заради това нещо. Таткото ми вика да не се ядосвам, че стават грешки, ама сега един-два дни ще ми е криво Simple Smile

# 89
  • София
А какво точно и е счупено?

Общи условия

Активация на акаунт