Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за д-р Икономова от Фемина?
Как се изчислява майчинството върху брутната заплата или върху сумата, която ми изплащаха чисто от НОИ?
Как мога да кандидатствам за еднократна помощ за дете?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за д-р Икономова от Фемина?
-
Как се изчислява майчинството върху брутната заплата или върху сумата, която ми изплащаха чисто от НОИ?
-
Как мога да кандидатствам за еднократна помощ за дете?
-
Как се изчислява еднократната помощ за близнаци?
-
Как се изчисляват обезщетенията за майчинство?

Но това си е мое мнение де, не ме слушайте, просто аз съм си доста суетна
и красиви, качих една снимка във фейса,че тук не мога 
Беше преувеличение от моя страна, по-скоро за смешка от колкото да обидя майките, които искат да ползват мас за децата си. Естествено, че не мирише на свинско... На мен обаче ми има някаква особенна миризма, която не ми е приятна. Може и аз да съм по-чувствителна към миризмата, защото не ям месо, но не съм виждала мас която да не ми мирише...

Това ми хоби изникна покрай първия мини РД на Алекс, и оттам като тръгна....
С уточнението, че след това бебчето задължително се измива с чиста водичка. И въпреки че и четирите сме отгледани така, не мисля да го практикувам
Само да отбележа, че всички са живи и здрави и пострадали от манипулацията няма
.
..... и на мен сега определено не ми се прави,има моменти на възход и падение както се казва. Във фейса са няколкото торти,които съм правила.