Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №4

• 182 040
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
# 361
  • на североизток
Видяхте ли тези дървета за бижута?
Има и други цветове, а и разни кутии и други работи за организиране на вещи, но всичко е по-скъпо от икейските им прототипи Wink Само дето предлагат по-разнообразни цветове.

# 362
  • на североизток
Може ли да помоля за линк към кутията за зарядни, ако някой си го е запазил? Решила съм да си направя, че ми писна от замотани кабели.

# 363
# 364
Здравейте момичета,

Някой купувал ли е такива закачалки? Доволнили сте? Практични ли са?

http://www.ornament.bg/eshop/hooks?sort=p.price&order=ASC&limit=100

Аз се чудя дали да си поръчам от тях

Ще се радвам да споделите мнения  Peace

Ако си купила вече, дай инфо, защото тук никой не ти отговори, пък и аз се интересувам Simple Smile

Според мъжа ми 50-60лв за закачалка било безумно скъпо... Ноооо след два месеца облъчване от моя страна вече имаме отваряема закачалка. И най-смешното беше, че след, като я монтира извика съседа да види каква гъзарска закачалка имаме  Joy

# 365
Страхотна тема. Записвам се да ви следя.

# 366
  • Стара Загора
Според мъжа ми 50-60лв за закачалка било безумно скъпо... Ноооо след два месеца облъчване от моя страна вече имаме отваряема закачалка. И най-смешното беше, че след, като я монтира извика съседа да види каква гъзарска закачалка имаме  Joy

А коя точно е отваряемата закачалка  newsm78

# 367
  • Монреал
Предстои ми основно разчистване на нашия дрешник, направо не знам откъде да започна. Според мен няма оправия, освен да изхвърля половината неща, друг начин не виждам да го подредя и най-вече да остане подредено.

# 368
когато разчиствам изхвърлям доста неща и така се освобождава доста място, няма нещо, което да съм изхвърлила и да ми е потрябвало, нещата, които ми се пазят ги складирам в мазето - прашно и тясно е, но с кашони се получава

# 369
  • Пловдив
Здравейте!
Темата е чудесна, следях предните теми, но ви бях изгубила  в последно време.
Трябва ми малко помощ- имам рафт в кухнята, на който държа чиниите, но е много висок, и горното пространство ми остава празно. Искам да купя допълнителен вътрешен рафт/разделител, с който да използвам и горното пространство. Някаква идея от къде мога да взема?

# 370
Можеш да помилиш във всеки мебелен магазин да ти отрежат рафт с твоите размери. Simple Smile

# 371
  • Пловдив
Можеш да помилиш във всеки мебелен магазин да ти отрежат рафт с твоите размери. Simple Smile

Не искам цял рафт, а нещо подобно, защото останалата част от въпросния ми рафт я пълня до горе Simple Smile
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=26134

Икеа има само в София, тъй че търся друг вариант

# 372
  • София
Здравейте!
Темата е чудесна, следях предните теми, но ви бях изгубила  в последно време.
Трябва ми малко помощ- имам рафт в кухнята, на който държа чиниите, но е много висок, и горното пространство ми остава празно. Искам да купя допълнителен вътрешен рафт/разделител, с който да използвам и горното пространство. Някаква идея от къде мога да взема?

Тъкмо щях да предложа ИКЕА, но виждам, че отпада, макар, че с Еконт няма да излезе скъпо за толкова малко рафтче. Друг вариант е висяща кошница, която се закача на горния рафт и запълва долното пространство. Такива кошници има в Лидл и Кауфланд периодично и в доста интернет магазини Peace

# 373
Извинявай, не съм те разбрала. Можеш пак да го направиш по поръчка, но предполагам, че ще е по-скъп от този или да помолиш някой познат от София да ти го изпрати по куриер. Може някой от Пловдив да се включи, който знае къде се продават. Успех!

# 374

Не искам цял рафт, а нещо подобно, защото останалата част от въпросния ми рафт я пълня до горе Simple Smile
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=26134

Икеа има само в София, тъй че търся друг вариант

В темата за ИКЕА споделят, че може да се поръча чрез ЕКОНТ с артикулен номер, като се плаща доставката.

Общи условия

Активация на акаунт