Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №4

• 182 116
  • 737
  •   2
Отговори
# 450
  • Балчик

Универсални ли са или се правят по поръчка?  Embarassed Извинявайте за глупавите въпроси.

Няма как да са универсални, защото гардеробите не са по стандарт. Всяка фирма си прави каквито и скимне размери. Просто гледаш дали ще подхожда на твоя гардероб.

# 451
Някой знае ли как се използва това?

# 452
  • Балчик
Този лост се повдига нагоре и се сваля надолу,з ад а се вземат дрехите от закачалките по-лесно, без да се протягаш. Улеснява усвояването на високите пространства.

# 453

С дръжката се издърпва целият лост надолу, за да се стигнат дрехите, които в прибрано положение са нависоко.

# 454
  • Русе

Но трябва да е по-хубав, защото евтините се развалят много бързо.

# 455
  • Пловдив
Моля ви споделете в какво държите ролките опаковъчна хартия? Имам налични повече такива. Държах ги в специална висока и тясна торба, купувана от чужбина, но се скъса...

# 456
2 подаръчни торби за бутилки - една отдолу и една отгоре за капак. В магазините за художници има едни цилиндрични контейнери, но не знам колко струват.

# 457
Джемма, Blanka, Meggysan   bouquet

# 458
Подаръчните хартии и торбички държа в един калъф за дрехи, на закачалка в гардероба.

# 459

Подаръчните хартии и торбички държа в един калъф за дрехи, на закачалка в гардероба.
newsm10 много добро хрумване

# 460
Да ви следя.....   bouquet

# 461
има ли някой доволен от този оргинайзер http://grupo.bg/sofia/oferta-praktichen-organajzer-obuvki-drugi- … to-otstypka-10614
 Мисля да купя два такива и да прибирам обувките в тях и под леглото  newsm78 само че за зимни обувки май няма да станат,малки м се виждат отделенията.

# 462
  • На брега на реката
Става само за сандали и обувки. За зимни обувки наистина не става. Иначе е много удобен, ползвам го и съм доволна.

# 463
така си и мислих,ще остане като вариант за летните обувки значи Simple Smile

# 464
някой виждал ли е такива разделители в бг

Общи условия

Активация на акаунт