Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №4

• 182 111
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Записвам се да следя,че ми е доста важно  Simple Smile

# 496
Обсъждали ли сте органайзери за бижута? Искам да въведа ред там  Embarassed
Преди 3 странички имаше линк към снимка, но не успях да го отворя.

# 497
  • София
То е мой тоя линк, ама не се ли вижда, щото аз си го виждам... Кажете как да я кача тая снимка, та да се вижда? Embarassed

# 498
Аз ползвам това и съм много доволна:

# 499
  • sofiq
Здравейте скоро ще си правим гардероб и искам да си го скицирам аз, да знаете някоя хубава програмка да си го начертая:)

# 500
mielle, не знам как Sad

Carrie Bradshow^, а къде го закачаш?

# 501
В гардероба... точно сега е на закачалката до обувките под якетата да не се вижда и голямото огледало, че като излизам всеки ден в бързината си взимам каквото ми трябва  Mr. Green

# 502
  bouquetЩе ви следя, защото ми предстои организиране на дрешник, а тук намирам много свежи идеи.

# 503
# 504
Включвам се в една от любимите ми теми с няколко закачливи и не трудни идейки: http://profit.bg/news/12-hitrini-za-po-krasiv-dom//nid-122509_picid-_page-1.html

# 505
  • София
Здравейте! Да сте виждали нещо подобно на икейската въртяща поставка, но в по-малък диаметър? Нищо подходящо не можах да намеря, освен въртящи поставки за торти  Laughing, но за тази цел са ми прекалено скъпи. Не държа да е масив, даже нещо олекотено би ми свършило по-добра работа. В шкафа ми ще се побере диаметър 25 см. макс. И се чудя дали не трябва да има и ограничител отстрани? Притеснявам се при въртене да не изпопадат подправките... Видях подобно по-назад в темата, но беше само снимка, не разбрах от къде е купено. Ще съм ви благодарна за идеи.

Междувременно да препоръчам пръскалките за оцет и олио, от днес са отново в Лидл - http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-F52F9168-4429D22B/www_lidl_bg/hs. … etail&id=6303

# 506
Момичета, как съхранявате подправките? Имам страшно много и вече не ми се побират в шкафа. Не обичам да ги оставям в пликченцата, защото се изсипват, разместват, не мога да ги намирам.... Намислила съм да ги държа в бурканчета от бебешки пюрета. Махнала съм етикетите и тези дни ще накарам мъжа да пръсне капачките с един спрей, за да са едноцветни. Обаче, къде да ги държа тези бурканчета? Мислех си за една полица, дълбока 10ина см, по цялата дължина на кухнята (г-образна), под горния ред шкафове. Имам и местенце за един шкаф, тесен, някъде около 20ина см широк, висок 80, но пак се чудя, как ще е по-удачно и красиво. Някакви идеи?

# 507
  • София
Eто тук има интересни идей за съхранение на много подправки на едно място. Лошото е, че не съм виждала подобни по магазините, а изглеждат доста практично.

# 508
Аз съм виждала само тези магнитните. Майка ми имаше такива, уж не бяха менте, но капачките им много запираха, нямаха отваряне  newsm78

# 509
На Пиротска има варината с металната поставка и бурканчетата на 2 реда, но е много скъпа.
Аз от Кауфланд преди мнооогоо време си бях купила вървяща постава за 8 бурканчета, беше около 20 лв., но мисля, че вече няма.

Сега ми седят на плота закачени http://neoform.bg/bg/product-view/69/1466.html точно такова е и мойто, обаче като ги пече слънцето и много избеляват подправките, особено червения пипер.

Разни малки пакетчета си държа в един пластмасов малък панер в шкафа, като всяко пликче си затварям с платмасов клипс .
Купих си от Икеа различни по големина и са ми много удобни за пакетчето какао, содата, понякога като ползвам 1/2 бакпулвер и другата половинка си седи в пликчето.

Общи условия

Активация на акаунт