Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №4

• 182 062
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
# 391
  • Пловдив
В каталога на Юск има гардероби от плат. http://www.proomo.info/2013/12/jysk.bg-katalog-razprodajba.html

# 392
Текстилни гардероби са това, но не мисля, че ще ти свършат работа, защото после трябва пък тях да переш. Освен това тези гардероби нямат достатъчно рафтове.
За покривала - отиваш в железария и питаш за големи найлони, от тези, дето се ползват за покриване и защита на мебелите при боядисване и ремонт.

# 393
когато разчиствам изхвърлям доста неща и така се освобождава доста място, няма нещо, което да съм изхвърлила и да ми е потрябвало, нещата, които ми се пазят ги складирам в мазето - прашно и тясно е, но с кашони се получава

Да, много си права за изхвърлянето. Тук поне има много контейнери за дарения, със сигурност ще напълня наколко торби, вместо да отиват нещата на боклука.

Чудесна идея!

# 394
  • София
За книгите можеш просто да си сложиш някой шкаф с вратички, така поне няма да се прашат книгите, а шкафа можеш да вземеш втора ръка за без пари от продавалника  Peace

# 395
  • София
Благодаря за съветите.
Още разглеждам и в най-скоро време трябва да измисля
как ще е най-добре.
Може би, наистина гардероб с вратички е най-доброто и практично решение.

# 396
  • София
Изчетох темата на един дъх. Следват старите...
Много идеи, страхотни сте. Heart Eyes

# 397
Да следя темата!

# 398
Peace Ще се възползвам и аз от идеята за въртяща се поставка. Ъгълчето във високия шкаф ми е по-трудно да го достигам и въртяща се поставка там ще ми улесни  достъпа /живота/ Simple Smile . hailie, можеш ли да помогнеш с линк?

http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=36473

А дали я има двуетажна някъде - така ще мога да ги наредя на два реда - все пак бурканите за подправки не са високи.

# 399
Здравейте и поздравления за хубавата тема. Бих искала да попитам дали е ставало дума преди за изработването на гардероби по поръчка, за проектирането на разпределение и други подобни неща. Мястото, което искам да отделя за гардероб, е нестандартно и със сигурност не мога да си купя нищо готово.

# 400
  • Пловдив
Здравейте и поздравления за хубавата тема. Бих искала да попитам дали е ставало дума преди за изработването на гардероби по поръчка, за проектирането на разпределение и други подобни неща. Мястото, което искам да отделя за гардероб, е нестандартно и със сигурност не мога да си купя нищо готово.

Има доста майстори и фирми - начертаваш си какво ти трябва и търсиш изпълнител  Laughing
У нас е доста тясно и по необходимост всичко е по поръчка, за да се оползотвори най-добре мястото - черпех идеи оттук /форума/, както и от икейски разпределения за шкафове и гардероби

# 401
  • sofiq
Здравейте много хубава темичка поздравления на създателя много полезни неща открих и някои вече приложих, сега ще се върна да прочета старите теми Simple Smileлека вечер

# 402

Има доста майстори и фирми - начертаваш си какво ти трябва и търсиш изпълнител  Laughing
У нас е доста тясно и по необходимост всичко е по поръчка, за да се оползотвори най-добре мястото - черпех идеи оттук /форума/, както и от икейски разпределения за шкафове и гардероби
         Дори и да не си правиш чертеж, можеш да вземеш размерите и да се обърнеш към фирма, която да ти го проектира и предложи варианти за разпределението. Разбира се, ти трябва да си кажеш какво искаш - повече чекмеджета или повече място за рафтове и закачалки; рафтове или кошници; дали да има отделение за съхранение на напр. дъската за гладене или други вещи със специфични размери. Има голямо разнообразие от различни механизми, които оползотворяват пространството максимално - напр. падащ лост за закачалки и др. http://www.rosi.bg/padasht-lost-za-garderob-1110.html

# 403
Отново в Лидл: http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-15308EB5-AF3BA369/www_lidl_bg/hs. … etail&id=2356

Има ли ги някой? Стабилни ли са?

# 404

Имам ги. Страхотни са! Ползвам ги в кухнята за чаши и едни малки панерчета за подправки. В гардероба съм си сложила едно с кърпи.
Искам пак да си взема, но нямам къде да ги сложа Joy .

Общи условия

Активация на акаунт