Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №4

• 182 114
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Някой ползвал ли е от тези мрежи за пране - http://issuu.com/lidlbg/docs/week_02?e=9356139/6132139 - на 10стр.
Как точно се използват  Thinking

# 406
  • София-в сърцата на моите деца
Някой ползвал ли е от тези мрежи за пране - http://issuu.com/lidlbg/docs/week_02?e=9356139/6132139 - на 10стр.
Аз ги ползвам отдавна.Вътре слагам чорапи,чорапогащи, бельо, сутиени, за да не се омешват с другите неща.Удобни са.

# 407
Днес си купих от тях. Бях ги набелязала по препоръка на момичетата във форума, за което сърдечно им благодаря  bouquet Имам гардероб с четири големи рафта и половина от пространството на всеки (горната половина) остава неизползваемо. С тези "помощни" етажерки си решавам проблема. Ще ги ползвам за покривките и кърпи. Страхотни са! Grinning

# 408
Аз ги ползвам отдавна.Вътре слагам чорапи,чорапогащи, бельо, сутиени, за да не се омешват с другите неща.Удобни са.
         Аз също ги използвам отдавна. Най-вече за пране на пуловери, защото мрежата не позволява на дрехата да се разтегли при центрофугиране.  Кръглите мрежи ползвам за пране на сутиени и също са много практични - така няма опасност кукичката да закачи други дрехи или да се счупи банел по време на пране.

# 409
Днес си купих от тях. Бях ги набелязала по препоръка на момичетата във форума, за което сърдечно им благодаря  bouquet Имам гардероб с четири големи рафта и половина от пространството на всеки (горната половина) остава неизползваемо. С тези "помощни" етажерки си решавам проблема. Ще ги ползвам за покривките и кърпи. Страхотни са! Grinning
+1

# 410
  • Бургас
Момичета от къде мога да си поръчам текстилен гардероб он лайн

Peace

# 411
Благодаря ви за отговорите.   bouquet
Аз всъщност се чудя кое ще ми излезе по-евтино - гардебор или вграден гардероб. Искам да запълня стена, широка 3.20 м. и висока 2.60. Това си е сериозен масив, така че цената не ми е без значение. Ако е гардероб, това се равнява на 7-крилен с надстройка.

# 412
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите.   bouquet
Аз всъщност се чудя кое ще ми излезе по-евтино - гардебор или вграден гардероб. Искам да запълня стена, широка 3.20 м. и висока 2.60. Това си е сериозен масив, така че цената не ми е без значение. Ако е гардероб, това се равнява на 7-крилен с надстройка.

Ниша ли е или стена?
Вграденият е по-евтин мисля, а и по-добре се оползотворява пространството.
Виждала ли си гардеробните системи Пакс на Икеа - там има страхотни идеи за такива гардероби
Ако е ниша - става съвсем лесно за вграден гардероб или ако е 1 цяла стена от край до край
Мисля, че е по-евтино, защото не се правят излишни стени на гардероба - само вътре разпределението и вратите  Peace

П.П. Лек завид  Blush мечтая си за такъв гардероб....

# 413
А, няма за какво "завид"  Laughing, още само проучвам.
Стена в стандартна спалня е, но стаята е доста голяма и може да понесе такава мебел. Ако сложа голям гардероб, ще изхвърля скрин, тоалетка и една закачалка, освен гардероба, който имам, така че смятам, че стаята ще изглежда даже по-свободна. Мечтая си за гардероб с много рафтове. 4 от крилата ще са само рафтове отгоре до долу.

Ще погледна пак Икея, гледала съм в нета, но не мога да се ориентирам, да си призная  Embarassed

# 414
  • Пловдив
О, да, стаята буквално ще се "отвори" ако гардеробът е на цялата стена от горе до долу, най-вече ако е със светли врати.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Ето такова нещо имам предвид - слагаш и едни красиви врати - плъзгащи най-добре и ще е страхотно

# 415
Номер 2, черният, е супер  Heart Eyes За другите съм резервирана - нищо, в което има място за цели кутии обувки, не ми вдъхва доверие.
B l a n k a , вграден. От Икеа може да почерпиш хиляди идеи за вътрешното разпределение, ама буквално хиляди! Мога да те посъветвам да го направиш по-широк и с място за "пробна", да стане като дрешник, но не знам дали ще ти е удобно.
gicka , провери в Кауфланд, около 40 лв, има и текстилни шкафове - 16-17 лв. Размери обаче не мога да ти кажа.

# 416
Да, и аз имам нещо подобно предвид, мерси  Hug
Само дето няма да е толкова празно.  Mr. Green

И аз си мисля, че номерът е във вратите - трябва добре да се помислят, че ако не са, ще стои ужасно като това:

Бонбонбон, това с пробната не мога да си го представя.

# 417
Бонбонбон, това с пробната не мога да си го представя.
Ами стандартната ширина на гардероб е 50 см. Можеш да го направиш по-широк - примерно 75-100 см, да е с изтеглящи се рафтове, плотове и чекмеджета, и да обособиш едно място с огледало, където да се оглеждаш и обличаш. Ще стане наистина като дрешник.  Ако ти е удобно изобщо, де. За вратата - хармоника на две релси от стена до стена, може и повече от една хармоника. Мисълта ми е направо да преградиш самото място и в него вече да редиш - кеф ти рафтове, кеф ти етажерки, кеф ти шкафченца.
Само предлагам. Ще потърся снимки.

# 418
Една "крива" идея:

П.П. Вратата хармоника не става, разпознава като спам.

# 419
Разбрах, разбрах  Peace  Еее, дай Боже един ден да имам толкова голяма спалня, но засега няма да мога да се разпростря толкова. Стаята е 16 квадрата - 3.20 на 5 метра. Та в дъното на тясната страна - 3.20 метра, мисля да сложа гардероб, от по-дълбоките - 60 см.

Общи условия

Активация на акаунт