Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №4

• 182 099
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Магнитните на метална лента не ги препоръчвам.
Има ги по магазините от 15 до 37 лв. (една и съща марка) за тези с 5 бр.
Но много бързо се зацапват и трябва нон стоп миене, иначе нямат отваряне. Освен това прозрачната част на капачката, някакво пластмасово е, се размества.

Ползваме сега такива, нямат дозатор, но и не ми е удобно с него.
От EuroLand са, по лев и нещо бройката. Капачката има пластмасова вътрешна резба и е много стабилна.

# 511
  • София
Такива имам аз.

Много са ми удобни защото имат два начина за отваряне с дупки като солница и една голяма дупка ако искаш да ползваш по-голямо количество.
Налепила съм етикети за цени на капачетата и ги държа прави едно до друго в чекмедже. Много е удобно, защото веднага се ориентирам кое къде е. Капачката е от пластмаса и няма да ръждяса.

# 512
hailie, много ме развесели с това:

Цитат
Аз от Кауфланд преди мнооогоо време си бях купила вървяща постава за 8 бурканчета, беше около 20 лв., но мисля, че вече няма.
            Представих си онази реклама на мистър Пропър. Свирукаш и поставката с подправките хуква към теб, като един истински прилежен чирак.  Hug Laughing  bouquet   /Размечтах се/
            Иначе и аз търся такава, а икейската няма да ми е удобна.

# 513
Ето какво се предлага в англ. амазон:

Размерите са: 27.3 x 27.3 x 14.6 cm

# 514
  • София
Аз имам такава въртяща поствка за подправки:  http://www.pazaruvai-lesno.bg/thumbnail_lrg.php?pic=2605002816.j … e_h=800&q=100. Вече 3 години я ползвам, страшно ми е удобна.

# 515
Ето какво се предлага в англ. амазон:

Размерите са: 27.3 x 27.3 x 14.6 cm
        Благодаря, wilian! Точно такава ми трябва, за да я ползвам в по-трудно достъпен ъгъл на горен кухненски шкаф, където държа неща, които ползвам рядко.
        За често използваните подправки съм с бурканчета, подобни на показаните от Госпожица лаленце.

# 516
  • София
Магнитните на метална лента не ги препоръчвам.
Има ги по магазините от 15 до 37 лв. (една и съща марка) за тези с 5 бр.
Но много бързо се зацапват и трябва нон стоп миене, иначе нямат отваряне. Освен това прозрачната част на капачката, някакво пластмасово е, се размества.

Ползваме сега такива, нямат дозатор, но и не ми е удобно с него.
От EuroLand са, по лев и нещо бройката. Капачката има пластмасова вътрешна резба и е много стабилна.
Това,от магазина,който е в Хит ли?

# 517
Да. От този, който е м/у Люлин и Обеля. Не знам в Младост дали е същият асортимент  Simple Smile

# 518
  • Щастлива мама на 3 слънца
запис

# 519
  • София
За подправките си направихме рафтчета в ниша, използвам тези бурканчета от Икеа - много са удобни.

Също съм си направила списък с всички подправки, както и техни снимки на екселска таблица. Мисля да  ги разпечатам на прозрачно лепящо се фолио и да ги залепя директно върху бурканчетата. Simple Smile

# 520
Супер! Много ми харесва как сте го измислили!

# 521

+1  Страхотно!

# 522
  • София
Не е лошо, но на мен ми се струва, че мястото не е оползотворено по най-добрия начин. Иначе на тези бурканчета аз съм налепила етикетчета за цени и съм си ги надписала, но ми стоят в чекмедже и като отворя веднага се ориентирам.

# 523
  • София

+1  Страхотно!

Благодаря много, радвам се, че ви харесва Simple Smile

Това, което не мога да измисля все още е, къде да си държа зеленчуците, които не се прибират в хладилника newsm78
Свободен ми е шкафа под мивката и умувам да си взема от някъде две плъзгащи се метални кошници и там да редя лук, чесън, картофи. Другия вариант е на някаква свободностояща пластмасова етажерка (малко са ми грознички Simple Smile)..... Вие къде си държите зеленчуците?

# 524
На остъклена тераса.

Общи условия

Активация на акаунт