Цветни яйчица плетем, че пролетта настъпва с всеки ден! - 89

• 87 633
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Котенце, пропуснала съм събитието, надявам се да приемаш поздравления на патерици. Желая ти много здраве,  много радост да ти носи семейството и разбира се много време  за любимото хоби!

Мисля, че е време да се похваля и аз  Embarassed
Първо малко играчки

Малко дрешки

Голямото монто-жилетка, дето го обсъждахме преди мно-о-ого време, най-после видя бял свят, даже успях да го разходя един ден, ама само върнах зимата с това приключение.

Имам още започнати и недовършени неща, така, че другия месец очаквайте ново избухване.

# 121
  • София
Днес порових още малко и намерих и по-четлива схема на същия модел:
http://www.liveinternet.ru/users/4565806/post267774944/

Ехааа, точно това гледах вчера, много ми хареса и нямаше схема... Hug

# 122
  • София
Ох, на баба!, чудни са! Детенцето с куклата.. сладури! Голямата ми дъщеря има така една рокля+рокля за кукла. Абсолютно еднакви Simple Smile)

# 123
  • На плажа
Аз мисля, че е 1 ред висок пълнеж, 1 ред нисък пълнеж, но да си кажат по-компетентните...   bouquet
Благодаря ти Котенце и честит рожден ден на патерици,жива и здрава и продуктивна дълго време  Hug

# 124
Аз бях насъбрала доста стари остатъци от прежди,които все чакаха някакво оползотворяване.Накрая реших на направя пуловерче на детето,за домашно ползване.Нищо претенциозно:

Ако това е за вкъщи и непретенциозно...  Mr. Green

Много изпипана работа! Peace

# 125
Zeniaxx, поръчах я от alexanderyarn.com. Понякога като знам какво искам и нямам време да обикалям си поръчвам или от там или от http://stenliyarn.com.

Mendeleevka, много добре се е получило пуловерчето.

Ох, на баба!, лелеее, страхотни са ти играчките (и не само, но те ме грабнаха). Аз имах мерак по едно време, направих един заек, но нещо не останах очарована от резултата и се отказах. Но като гледам твоите красоти пак ми иде мерака.

Аз вчера почнах... преждата се плете страхотно... благодаря, на който ми я беше препоръчал. Друга схема почнах за кръгче, но нещо не стана, като го плета и не стои равно, ами накъдрено едно таково. Разплетох, пробвах с по-малко повторения на мотива до някъде беше добре, но после пък стана куполообразно като за шапка. Пак разплитах... сега съм по нова схема. Ще се науча, не се отказвам.

# 126
Ох, на баба, браво!!! Чудни!  Heart Eyes

Менделеевка, страхотен!!!!  Heart Eyes

# 127
  • Стара Загора
пРостО кИриЛизАциЯ,благодаря.Ами старая се.Дали ще е за мен или някой друг,гледам да е добре направено.Носи ми удовлетворение.
Ох,на баба,ама наистина са разкош играчките.А тази сладуранка с роклята как да не я настискаш и нацелуваш просто не знам   remybussi

# 128
Здравейте, дами. Чета ви много отдавна, но не смея да пиша, защото съм още много далеч от вашите умения. От скоро се запалих по плетките и да си призная, голямо е зарибяване  Grinning

Имам въпрос към вас. Харесала съм си тази чанта - http://www.ravelry.com/projects/eclecticmoi/seaside-tote, схемата я разбрах, но се чудя коя ще бъде най-подходящата прежда за нея. Моля ви за помощ  Praynig

Тук са моите неща:
Скрит текст:

# 129
Mendeleevka ,представям си претенциозните неща Grinning

# 130
Ох, на баба! ,такива красоти си сътворила,всичко е страхотно  Hug
Поздравления за майсторлъка  Heart Eyes
Поздрави от мен и от Африка  Laughing
Скоро незнам дали ще стигна до иглите,за сега само ще въздишам по вашите красоти  Hug

# 131
  • София
Mendeleevka, пак си измайсторила страхотно пуловерче!  Hug
Ох, на баба!, чудни са и играчките, и роклята на малкото бонбонче, и жилетката   bouquet

И от мен една бърза пролетна жилетка:

http://carmelabiscuit.blogspot.com/2013/04/miette.html

Вече омразната ми Yarnart Summer (а имам още едно кълбо в черно  ooooh!), подобрена
с YarnArt Violet, куки 4 mm. Препоръчвам съчетанието, ако изобщо трябва да се плете
Самър. Допълнителната здрава памучна нишка помага при плетенето на раздърпващата се вискоза,
а и друго си е на 4 мм вместо на 3 мм Simple Smile

# 132
Здравейте,момичета!
Аз малко я закъсах със здравето и не съм се появявала отдавна  Sad,а вие нямате стигане... Grinning
Сега пак ще моля за помощ... Praynig
Момичета,кажете къде в София се продава прежда Кайро и има цветове?
Много ще съм благодарна за отговора.
Хубав ден и вдъхновение за красотите,които творите!

Връщам се в предната тема да ви чета  Peace

# 133
 Кайро в много цветове има в магазина Аксиома срещу парка Заимов. Тъкмо се заредих.

Съншайн, какво правиш в Африка и къде там:)
Ох на бабо, поздравления за играчките, куклата ти беше заслужено оценена. Аз лично харесах и жилетката!

Не мога да качвам в пикаса през телефон, така че нищо няма да покажа ново.

Менделеевка, чудесен е неп.етенциозния ти пуловер.

# 134
Кайро в много цветове има в магазина Аксиома срещу парка Заимов. Тъкмо се заредих.

Много,много благодаря!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт