Цветни яйчица плетем, че пролетта настъпва с всеки ден! - 89

• 87 196
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
А, каква е преждата, от която е изплетена?
Лорийн, пише я над снимката: en bambou La Droguerie coloris "Tourterelle". Пусни търсене в Гугъл и виж подробностите! Hug

Два варианта на един и същи модел: Пола Съзвездие от Осинка. Кафявата за мен, тюркоазената (от Романата, която препоръчах) за щерката, която като видя модела - рече "Искам и аз" Peace

И наяве, съвсем актуално Joy:

# 376
Прекрасна  и стилна, както винаги!  Кога смогна да изплетеш, че и 2 броя!  Hug  На мен твоята по ми харесва....може би, просто,защото синьото не ми е любим цвят, но това всъщност няма ама никакво знаение ! Браво на мама, и блазе и на щерка ти ../благородно де../  Hug Heart Eyes  И моята щерка умира за синьо....

# 377
  • София
И аз да се разпиша с една жилетка без ръкави на която само копчетата не съм сложила. Цвета е екрю.

Последна редакция: пт, 17 май 2013, 12:30 от hmhm

# 378
Само аз ли не виждам жилетката?

Снеж, аз мисля, че съм виждала тези поли  newsm78. Това не пречи да поднеса поздравленията си, много са красиви. Като работа са кажи-речи да изплетеш две покривки, множко си е! Но ти така или иначе винаги ме изумяваш с големи проекти. Нацяло ли са плетени или отделно предница и гръб?

# 379
  • София
Цяла сутрин нещо не можах да ги кача  Sad
Дано се виждат сега:

# 380
Поздравления за полата!

bouquet

# 381
  • София
Снежи, страхотни поли, много си елегантна    Hug

hmhm, много ефектна жилетка, браво!   bouquet

# 382
хмхм, жилетката е много хубава и нежна; покажи я пак изпъната и изгладена, за да се види в истинската  й красота  Peace

# 383
Браво момичета страхотни творения. Полите на Снежа, жилетчицата, охлювчето. Браво!  smile3501 smile3508 smile3501

Снеже, честито за наградата.

# 384
Сне*инка, полите са разкошни!   bouquet

hmhm ,жилетката е много хубава!  bouquet  Покажи я и на манекен.

# 385
Момичета изненадвате ме много приятно с летните си плетива Heart Eyes Невероятни са!
Аз в момента плета този шал: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201123473705954&se … ype=1&theater

Искам да ви попитам виждали ли сте игли за плетене на две куки с кикичка накрая , като куката на 1 кука но дълги? Не мога да се справя с двете куки и си мислех ,че ако имам кукичка на края ще ми е по-лесно поне в началото. Rolling Eyes

# 386
Благодаря ви, момичета! Hug

Снеж, аз мисля, че съм виждала тези поли  newsm78. ....Нацяло ли са плетени или отделно предница и гръб?
Виждала си ги! Blush Показвах ги в моята тема, но нямах снимка облечена, а тук не съм. Обърках се вече кое къде поствам!  ooooh!
Плетени са изцяло, от долу нагоре в кръг по схемата, все едно шиеш гоблен.... Joy Мотивът е само на предницата, гърбът е изцяло от основния фон точки.

hmhm, присъединявам се към препоръката да изгладиш (доколкото позволява преждата) и да ни покажеш тази красота в съвсем завършен вид! Hug

Дани, това, за което питаш, е тунизийска кука. Не мисля, че ще ти е по-лесно да плетеш на две куки с такива! Thinking С малко усилие и практика ше усвоиш техниката на две куки. Нека някой ти покаже дали правилно държиш ръцете и конеца.... Hug

# 387
  • София
Сне*инка разкошни поли! Поздравления!!!   bouquet

# 388
  • София

hmhm, присъединявам се към препоръката да изгладиш (доколкото позволява преждата) и да ни покажеш тази красота в съвсем завършен вид! Hug

Като сложа копчетата ще се опитам (много смотан фотограф съм) Simple Smile Благодаря за позитивните отговори. Всички тук сте едно голямо вдъхновение Simple Smile

# 389
  • Стара Загора
Сне*и,кога успя да ги спретнеш тези поли ooooh!Направо са разхош.Много ми харесват. newsm51
Като се замисля не съм носила пола доста отдавна Thinking
hmhm,аз мисля,че и така показана се вижда колко е нежна жилетката.Чудесна е   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт